Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלכישוע, אם אתה חייל סדיר/קבע, וטס עם הנשק הפרטי לארה''ב,ומבצע פשע כזה או אחר,צה''ל יצטרך לתת דין וחשבון, אך זה מצב שונה,מעולם לא הייתה מלחמה עם ארה''ב בניגוד לירדן.

בגירה,לפני כמה חודשים מחבל ביצע פיגוע דריסה עם רכב של בזק,אז מה?

ישה,אמנם אני צעיר, כמעט ללא ניסיון חיים, אבל ראיתי כמה אנשים שנהרגו (עמוד ענן, צוק איתן) בשירות הצבאי שלי,וזה דווקא גורם לי להבין ששקט נשמר רק כשאתה חזק.

מי מבטיח לך שהשלום הזה ישאר לעד? אילולא היו המלחמות האלו, והיית רומס צבאות אחרים,אתה חושב שמישהו היה מסכים לעשות איתך שלום? ה ''שלום'' שעשו עם ישראל נובע אך ורק מעמד נחיתות של המדינות ועליונות של מדינת ישראל.

שוב, אף אחד לא מוכן להקריב את עצמו או את משפחתו לטובת ה ''שלום''.

יבגניפ, אני לא אמרתי דבר כזה, לדעתי יש לסכל לגמרי התחמשות של חיזבאלה מהכיוון הסורי, אבל עשו טעויות,רוסיה נכנסה לתמונה, ועכשיו הידיים שלך כבולות.

ארהב מחמשת את לבנון,מה אתה כבר יכול לעשות?

בנוגע למצריים, כשהאחים המוסלמים היו בשלטון, הם חימשו את חמאס, אבל ''שמרו'' על הסכם השלום, מה יש לך להגיד על כך?

הפיגוע בהודו, בוצע ע''י חיזבאלה.

שיכרע ברך עד מחר, 7 בנות מתו,אף אחד לא יחזיר אותן

פורסם (נערך)

ירון נחום,

התגובה שלך מכוונת אלי? אם כן, אז לא כתבתי בשום מקום שהחייל הירדני קיבל "ברכת הדרך" ממלך חוסיין. האמת, לא ידעתי שהוא נפגש עם המשפחות השכולות. מעשה מאד אבירי.

בכלל, המלך חוסיין היה אדם די הגיוני ועקבי, וכיוון שאנחנו בפורום רכב, אז גם חובב רכב גדול, עם אוסף ענק ומסלול מירוצים פרטי:shock:

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

סקול, אין לי מה לומר מעבר למה שנאמר: הגישה שלל מלאת באגים.

הטענה הבסיסית שלך לא עומדת במבחן המציאות, ואתה מעוות את המעשה בסביב כשאתה מציג את המצב מול סוריה כקונטרה טובה יותר לנעשה מול מצרים.

אם האחים המוסלמים העו נשארין בשלטון אולי הסכם השלום היה מבוטל.

ולםי גישת ה'מפלצת' שלך, מה זה משנה מי ביצע את הפיגוע בהודו? זה אומר שתכלס אין שלום עם הודו והמצב עם סוריה עדיף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ישה,אמנם אני צעיר, כמעט ללא ניסיון חיים, אבל ראיתי כמה אנשים שנהרגו (עמוד ענן, צוק איתן) בשירות הצבאי שלי,וזה דווקא גורם לי להבין ששקט נשמר רק כשאתה חזק.

מי מבטיח לך שהשלום הזה ישאר לעד? אילולא היו המלחמות האלו, והיית רומס צבאות אחרים,אתה חושב שמישהו היה מסכים לעשות איתך שלום? ה ''שלום'' שעשו עם ישראל נובע אך ורק מעמד נחיתות של המדינות ועליונות של מדינת ישראל.

שוב, אף אחד לא מוכן להקריב את עצמו או את משפחתו לטובת ה ''שלום''.

כך אמר הגאון דיין

"טוב שארם א-שייח' בלי שלום מאשר שלום בלי שארםא-שייח'."

מה קיבלנו בתמורה למדיניות הזאת שאני ואפסי עוד, שאתה מייצג אותה כרגע כאן

את מלחמת יום הכיפורים שרק במזל לא הסתיימה בחורבן המדינה הקטנטנה הזו ששמה ישראל.

בין ששת הימים ליום הכיפורים היינו "אימפריה" ולמרות זאת ובגלל המדיניות שדיין הוביל פרצה המלחמה.

כלומר גישתך לא מחזיקה מים..

האם השלום יחזיק מעמד?

עד עכשיו הוא החזיק כ 40 שנה - רווח נקי.

מה יהיה בעתיד?

ימים יגידו.

בינתיים הרווחנו

עדיין המצב הנוכחי עדיף.

ולכותבים אחרים שמתלוננים על טיב השלום

עדיף שלום קר על מלחמה חמה.

כמובן עדיף בהרבה גם שלום חם , היה בהתחלה כאשר מאות אלפי ישראלים גדשו את רחובות קהיר ,ורבת עמון אבל לטנגו צריכים שניים, וההסתה של האוכלוסיה גרמה לשלום החם לגווע..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב, ב"יומן" בשישי האחרון הייתה כתבה יפייפיה על טיולי ישראלים שיוצאים מישראל למצריים ולמען השקט הכללי, טסים מתחת למכם גם של התקשורת הישראלית וגם המצרית.

האנשים דיברו שם על העם המיצרי שמקבל אותם מצויין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
"מנחם המסכן, יש לו בעיות; אחרי הכול אני קיבלתי את סיני ואת הנפט. ומה קיבל מנחם? פיסת נייר"[7]

אימרה מפורסמת של סאדאת

שקיבל כבונוס גם כדור בראש.

כשאני עושה עסק אני בודק אם זה כדאי לי

כדאי לי, עושה, אם במקביל זה עושה טוב גם לצד השני מעולה

WIN WIN

כל מה שהוא קיבל היה שלו מקודם להזכירך.

ואילו אנו קיבלנו שלום שלא היה לנו פני כן.

עיסקה מעולה לנו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
ה ''שלום'' שעשו עם ישראל נובע אך ורק מעמד נחיתות של המדינות ועליונות של מדינת ישראל.

שוב, אף אחד לא מוכן להקריב את עצמו או את משפחתו לטובת ה ''שלום''.[...]בנוגע למצריים, כשהאחים המוסלמים היו בשלטון, הם חימשו את חמאס, אבל ''שמרו'' על הסכם השלום, מה יש לך להגיד על כך?

עליונות של מדינת ישראל? ראית את צבאות ערב בשנים האחרונות?

ובכל אופן, היחסים בין מדינת ישראל ומצרים נשמרו גם בתקופת האחים המוסלמים. להזכירך, הם אלו שהביאו את הפסקת האש ב"עמוד ענן".

אגב, ב"יומן" בשישי האחרון הייתה כתבה יפייפיה על טיולי ישראלים שיוצאים מישראל למצריים ולמען השקט הכללי, טסים מתחת למכם גם של התקשורת הישראלית וגם המצרית.

האנשים דיברו שם על העם המיצרי שמקבל אותם מצויין.

ושלא נשכח את אלו שנופשים בעקבה כי היא יותר זולה מאילת.

השלום בין ישראל לירדן ומצרים, וגם השלום-שבשתיקה בינה לבין עוד כמה מדינות ערביות (סעודיה, הנסיכויות, קירנאיקה) הוא לא שלום קר לגמרי. יש שיתוף פעולה לא רע בין המדינות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה לא מצביע על הבאגים.

מתו שם גם מתאונת דרכים,מההקשר של זה להודו?

1) השוות את המצב מול מצרים למצב מול סוריה. עובדתית, אתה טועה. מאז מלחמת לבנון הראשונה נהרגו הרבה יותר ישראלים מפעילויות של ממשלת סוריה מאשר זו של מצרים. לא רק זה, בפעם השלישית, נכון לרגע זה מצרים גם עוזרת לנו מול עזה ברמה כזו או אחרת.

2) האנלוגיה שלך הייתה ״המפלצת שמקריבים לה קורבנות״, ושאלת פעם אחר פעם האם אנחנו מוכנים להקריב קרובי משפחה בשם השלום. אז עניתי לך. פיגוע ירי אחד ספורדי ואקראי לא מעיד על ״הקרבה למפלצת.״ הכל עניין של כמות ופרופורציה. וזה נובע ממדיניות - משהו שאתה מתעלם ממנו באלגנטיות.

לממשלת מצרים אין מדיניות של חימוש ארגוני טרור נגד ישראל. בדיוק כמו שלממשלת הודו אין. בהתאם, אי אפשר לבוא לממשלת מצרים או ממשלת ירדן או ממשלת הודו על פיגוע ספורדי שמבוצע נגד יהודים או ישראלים - גם אם המבצע לובש מדים של אותה המדינה באותו הרגע.

זה הבאגים בשיטה שלך. העדר מוחלט של התייחסות למדיניות והעדר מוחלט של התייחסות להסתברות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בכל מקרה, האימרה הזו לא מצביעה כלל על "מסכנות" של בגין אלא על כישורי מו"מ מגוחכים וחוסר בעמוד שידרה.

דיבר קילומטרים, עשה מעט מאוד ורוב מה שעשה, רע!

הביא עליינו מלחמה איומה כשהוא כבר מראשיתה כלל לא שולט לא בה ולא בשר הבטחון שלו.

הוציא לפועל חוזה שלום (מבורך) שבו באופן חד צדדי לחלוטין סאדאת קיבל את מלוא דרישותיו וכל דרישות בגין נדחו על הסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה דבר שאין לו אח ורע בעולם. לנצח במלחמה, ולתת מרצונך שטח עצום ומשאב יקר. מדהים, נורא ועצוב.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
מלכישוע, אם אתה חייל סדיר/קבע, וטס עם הנשק הפרטי לארה''ב,ומבצע פשע כזה או אחר,צה''ל יצטרך לתת דין וחשבון, אך זה מצב שונה,מעולם לא הייתה מלחמה עם ארה''ב בניגוד לירדן.

מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה ששאלתי? שאלתי אם מבחינתך לגיטימי שארה״ב תכריז מלחמה על ישראל במצב כזה, כי הרי:

יש את הסיפור המוכר על המפלצת שנמצאת ביער, שפעם בתקופה צריכים להקריב לה אדם מהשבט, אם לא, היא תטרוף את כולם.

מפחידים אותנו עם מלחמה, המפלצת תטרוף את כולם.

לכן,כדי שיהיה שקט,לפעמים צריך להעלים עין מקורבן אחד פה ושם, הרי חייב לשמור על שלום.

מבחינתי שלום זה בינארי, או שיש, ואין יחסי עוינות בין מדינת, ואין הרוגים כלל.

או שאין.

יותר מזה, נניח שחייל אמריקאי ששוהה בארץ יורה בחייל ישראלי - בכוונה מלאה. האם זה לגיטימי מצד ישראל להכריז מלחמה על ארה״ב? או שלמפלצת האמריקאית ״מותר״ להעלות קורבן מפעם לפעם?

פורסם
1) השוות את המצב מול מצרים למצב מול סוריה. עובדתית, אתה טועה. מאז מלחמת לבנון הראשונה נהרגו הרבה יותר ישראלים מפעילויות של ממשלת סוריה מאשר זו של מצרים. לא רק זה, בפעם השלישית, נכון לרגע זה מצרים גם עוזרת לנו מול עזה ברמה כזו או אחרת.

2) האנלוגיה שלך הייתה ״המפלצת שמקריבים לה קורבנות״, ושאלת פעם אחר פעם האם אנחנו מוכנים להקריב קרובי משפחה בשם השלום. אז עניתי לך. פיגוע ירי אחד ספורדי ואקראי לא מעיד על ״הקרבה למפלצת.״ הכל עניין של כמות ופרופורציה. וזה נובע ממדיניות - משהו שאתה מתעלם ממנו באלגנטיות.

לממשלת מצרים אין מדיניות של חימוש ארגוני טרור נגד ישראל. בדיוק כמו שלממשלת הודו אין. בהתאם, אי אפשר לבוא לממשלת מצרים או ממשלת ירדן או ממשלת הודו על פיגוע ספורדי שמבוצע נגד יהודים או ישראלים - גם אם המבצע לובש מדים של אותה המדינה באותו הרגע.

זה הבאגים בשיטה שלך. העדר מוחלט של התייחסות למדיניות והעדר מוחלט של התייחסות להסתברות.

1.אשמח לסימוכין,שמות ההרוגים,ובאיזו נסיבות,אמרת עובדתית,ארצה לראות עובדות.

מצריים עוזרת עם עזה מכיוון שזה האינטרס שלה,שונאים את חמאס,האחים המוסלמים לא בדיוק שנאו את חמאס,הפסקת האש הייתה בזיונית,בתור אחד שהיה בשטח וחשוף להרבה מידע היינו יכולים לכתוש אותם דק,ההסכם נכפה עלינו,כתוצאה מההסכם בוטל האיסור לשהות 300 מטר מהגדר,אז קיבלת כל יום שישי הפגנות על גדר עזה, בשלב מאוחר יותר התחילו להניח מטענים בימי ערפל.

הוגדל שטח ה''דיג'' ששם אני פחות מתמצא, אבל אני בטוח שישנה השפעה שלילת,לא רק על הלוקוסים.

מה קיבלת כתוצאה מכך? את צוק איתן.

2. אוקי,פיגוע בודד,למה לא קורה מכיון סוריה,למה דווקא מצריים וירדן? קיבלתי תשובות שסטיסטית זה משתלם, האם תהיה מוכן להקריב עצמך למען הסטטיסטיקה?

אתה אומר בלב שלם שלמצריים אין מדיניות חימוש,מאיפה המידע? בתקופת האחים המוסלמים אני הכרתי מציאות שונה.

עדיין אף אחד לא ענה לי על השאלה, בין אם קשורה להסברות או לא, האם היה מוכן להקריב את בני משפחתו לטובת השלום.

• תוכן חדש...