Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ארהב משמנת טוב את צבא לבנון,ואז חיזבאלה משתמש בציוד הזה נגדנו,גם רוסיה מחמשת את אירן,ואתה מחמש את תורכיה,אזרביג'ן,ועוד מדינות,אז מה?

שוב,אתה תהיה מוכן להקריב את בני משפחתך ?

עכשיו כבר מאוחר להפציץ את המצריים,פשוט היו צרכים לשמור את סיני,ולגרום למצרים לחיות בפחד,בדיוק כמו עם סוריה

מה הקשר להודו? יש איתם שת''פ בטחוני הדוק,מתי הייתה תקרית?

מה קורה בצפון? רוב מה שקורה שם זה בגלל שנעשו טעויות על גבי טעויות.

פורסם

אז בעצם, ברוך גולדשטיין הוא שלוחה של ממשלת ישראל?

נחזור לנושא הדיון, האם טראמפ טוב לישראלים?

נחיה ונראה, לדעתי לא.

האם טראמפ טוב ליהודים? מה שבטוח, ליהודיי אמריקה הוא רע.

חלק לא קטן מכל מי שדחף את טראמפ קדימה הם כל הלאומנים הלבנים על פלגיהם השונים (קקק, ווייט סופרמסי וכו') והיום כשהנשיא "שלהם" נבחר, המפלצת מרימה ראש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא,הוא היה משוחרר מצה''ל,זה שהוא לבש מדי צה''ל לא מקשר אותו לצה''ל,הוא גם היה יכול ללבוש מדי ליצן רפואי.

פורסם

מבחינתי שלום זה בינארי, או שיש, ואין יחסי עוינות בין מדינת, ואין הרוגים כלל.

או שאין.

אז לשיטתך, אם אני מטורף אנטי אמריקאי, מספיק שאלבש מדים, אסע לארה״ב ואירה באיזה חייל אמריקאי כדי שארה״ב תכריז על מלחמה עם ישראל? וההכרזה הזו תהיה לגיטימית בעיניך?

פורסם

מלכישוע, תוסיף לתחילת המשפט שלך ״אם אני איש צבא שהוא במקרה גם וכו׳...״.

כי זה ישנה את הכל, מסתבר. :puzzled:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
אנא צטט בדיוק את המשפטים שגרמו לך לחשוב כך.

תקרא את ההודעה האחרונה שלי ותבין איפה הטעות שלך.

מה זאת אומרת? אני חייל בצה״ל, עושה מילואים באופן קבוע ובהם אני גם משתמש בנשק באופן קבוע.

ולצורך העניין, בוא נניח שאני חייל בסדיר.

וה״משפטים שגרמו לי לחשוב כך״ מצוטטים בהודעה הקודמת שלי.

מחכה לתשובה לשאלה שלי.

עריכה: חן הקדים אותי...

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

בואו נעשה סדר.

יש לנו שכנות, איתן יש לנו שלום נומינלי, ויש כאלה שלא.

לדעתי וכאזרח ממוצע, מבין את המילה "שלום", שאני בתור אזרח ישראלי יכול לנסוע למדינה מסוימת בלי שיהרגו אותי בגלל מוצאי. עם שכנותינו כפי הידוע, זה לא כל כך הולך. ככה שבגירה וחן, אל תגזימו בתאורים. ממש לאחים הפכתם אותם

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ורק נדקדק, גולדשטיין לא טבח ברובה פרטי שהחזיק ברשיון פרטי להגנה עצמית אלא בנשק צהלי שהונפק לו ע"י צהל בהוראה של ממשלת ישראל.

בקיצור, מר גולגולת, החיים זה לא מטריקס, לנסות לשפוט את המציאות אך ורק בשיטה בינארית, זה ילדותי ומגוחך...לדעתי.

גיריגירי, בנוגע לשלום,

כל אחד וההגדרות שלו.

ההגדרה שלי לשלום היא שאין מלחמות וברמה הזו השלום הוא הצלחה מסחררת.

אתה מחפש שלום חם ומתכרבל עם קיצי בגב, למרות שבעבר זה היה וישראלים רבים טיילו במצריים וירדן, אני חושב שזה תמים לשאוף לזה היום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההודעה מיועדת ל סקול

אני לא מבין בבינארי לכאורה

אבל אני מבין בחשבון

ב 40 שנות השלום ( עוד מעט ) עם מצרים נהרגו לנו 10 אנשים. כל אחד זה עולם ומלואו, אבל זה רבע אדם לשנה

ב 30 השנה שקדמו לשלום נהרגו לנו כ 2000 איש כלומר כ 67 איש בשנה.

לכן מעדיף את השלום ( מבחינתי תגדיר אותו כתנשמת ) על פני מלחמה.

כמי שבמספר שעות של קרב אחד ראה איך נהרגים סביבו כ 30 איש ונפצעים מאה ( כולם אחים לנשק או אחים לדם ) אני יודע מה אני מעדיף

גם אם זה לא בינארי.

מעניין יהיה לשמוע על נסיון החיים שלך שהביא אותך למסקנותיך, רק במקום המילה בינאריות הייתי מחליף זאת בביזאריות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גם ארהב משמנת טוב את צבא לבנון,ואז חיזבאלה משתמש בציוד הזה נגדנו,גם רוסיה מחמשת את אירן,ואתה מחמש את תורכיה,אזרביג'ן,ועוד מדינות,אז מה?

אז הגישה שלך פשטנית בצורה קיצונית, כי אתה חושב שמצב שבו יש סיכוי נמוך במיוחד בו חייל של מדינה שכנה ירה בישראלים הוא יותר טוב לנו ממצב בו מדינה שכנה מחמשת ארגון גרילה, שפגע ב״קצת״ יותר אזרחים ישראלים ומהווה איום ״קצת״ יותר רציני מהסתברות כמעט אפסית לירי מחייל אקראי.

שוב,אתה תהיה מוכן להקריב את בני משפחתך ?

לא, בגלל זה אני מעדיף שלום קר כמו עם מצרים, מאשר ״הפחדות״ כמו עם סוריה.

הכל עניין של הסתברות.

עכשיו כבר מאוחר להפציץ את המצריים,פשוט היו צרכים לשמור את סיני,ולגרום למצרים לחיות בפחד,בדיוק כמו עם סוריה

מה הקשר להודו? יש איתם שת''פ בטחוני הדוק,מתי הייתה תקרית?

מה קורה בצפון? רוב מה שקורה שם זה בגלל שנעשו טעויות על גבי טעויות.

אז לשיטתך היה עדיף אם מצרים במקום לשמור על שתפ בטחוני עם ישראל הייתה מחמשת אירגון גרילה אנטי ישראלי בסיני.

אתה באמת לא מבין כמה באגים יש בגישה שלך?

ולגבי הודו - זכור לי שיהודים נהרגו בפיגוע בבית חבד. מאידך, לא זוכר אף ישראלי שנהרג בפיגוע בסוריה אי פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ורק נדקדק, גולדשטיין לא טבח ברובה פרטי שהחזיק ברשיון פרטי להגנה עצמית אלא בנשק צהלי שהונפק לו ע"י צהל בהוראה של ממשלת ישראל.

בקיצור, מר גולגולת, החיים זה לא מטריקס, לנסות לשפוט את המציאות אך ורק בשיטה בינארית, זה ילדותי ומגוחך...לדעתי.

גיריגירי, בנוגע לשלום,

כל אחד וההגדרות שלו.

ההגדרה שלי לשלום היא שאין מלחמות וברמה הזו השלום הוא הצלחה מסחררת.

אתה מחפש שלום חם ומתכרבל עם קיצי בגב, למרות שבעבר זה היה וישראלים רבים טיילו במצריים וירדן, אני חושב שזה תמים לשאוף לזה היום.

בקשר לברוך גולדשטיין,

מה שהוא עשה זאת היתה "יוזמה" פרטית שלו, ככה שלא לעניין להכניס לפה את מדינת ישראל.

בטח שזה תמים לשאוף לזה היום, הייתי אפילו אומר אבסורדי. תחשוב למה, מה עשינו לא ככה שזה המצב? וכאן בדיוק הבעיה. יש שלום, לפי דבריך אפילו "שלום שלום", אבל תמים לצפות לבקר שם כדי שלא ישחטו אותך, קצת מנוגד, לא?:wink:

ועוד פעם, זה לא שאני מחפש את זה, כהדיוט, אצלי המילה שלום מתקשרת עם יחסים נורמליים ובטוחים. אני חושב שהמילה הנכונה היא "שלום קר".

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
אז הגישה שלך פשטנית בצורה קיצונית, כי אתה חושב שמצב שבו יש סיכוי נמוך במיוחד בו חייל של מדינה שכנה ירה בישראלים הוא יותר טוב לנו ממצב בו מדינה שכנה מחמשת ארגון גרילה, שפגע ב״קצת״ יותר אזרחים ישראלים ומהווה איום ״קצת״ יותר רציני מהסתברות כמעט אפסית לירי מחייל אקראי.

לא, בגלל זה אני מעדיף שלום קר כמו עם מצרים, מאשר ״הפחדות״ כמו עם סוריה.

הכל עניין של הסתברות.

אז לשיטתך היה עדיף אם מצרים במקום לשמור על שתפ בטחוני עם ישראל הייתה מחמשת אירגון גרילה אנטי ישראלי בסיני.

אתה באמת לא מבין כמה באגים יש בגישה שלך?

ולגבי הודו - זכור לי שיהודים נהרגו בפיגוע בבית חבד. מאידך, לא זוכר אף ישראלי שנהרג בפיגוע בסוריה אי פעם.

מדוע הסקת כי בהינתן שליטה ישראלית בשטח, ישות מדינית הייתה מחמשת ארגון גרילה אנטי ישראלי על מנת לגרש את הכובשים?

האם אין אפשרויות אחרות? שהרי אמרנו כי העולם מעט יותר מורכב מגישה "בינארית" (אותה שללת ואז הצגת בשאלה העוקבת).

אני סבור כי הימצאותם של ישראליים (בבגדים אזרחיים) בלב ערים בסוריה לא הייתה מתקבלת באהדה גדולה.

למען הסר ספק, אני מעדיף את המתכונת הנוכחית של "שלום" מאשר המצב הנתון בצפון (חיזבאללה וכו'), אך זה לא פוטר את ההנהגה שלנו לייחל, להתאמץ ואולי להגיע להסדרים כלשהם על מנת לשפר את ה"השלום". תיאום ביטחוני זה נהדר, אבל אפשר יותר טוב.

(אני יודע, תמים שכמותי :roll: )

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אבל זה דברים שונים בתכלית.

ולא הסקתי שום דבר. כשמציגים את המצב מול סוריה כעדיף על זה עם מצרים, אז ארגון גרילה שנלחם נגדנו זה בדיוק מה שיש בגבול הסורי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אבל גם החייל מצבא ירדן עשה זאת כ"יוזמה" פרטית משלו.

מלך ירדן באותה תקופה חוסיין, הגיע בעצמו למשפחות השכולות לבקש סליחה ואפילו כרע ברך לפניהן. מלך ירדן !! כן ?

אם זה לא משכנע שמדובר ביוזמה פרטית ולא משהו כללי , לא ברור לי כיצד ניתן לשכנע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...