Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה נזק הוא עשה?

קודם הוא פרסם את החנות ברמה עולמית. ובנוסף השונאים של טראמפ ילכו לקנות שם בכוונה, והתומכים ימנעו. זה כמעט חצי חצי

באמת במקרה הזה החנות כנראה רק הרוויחה - המנייה עלתה בכמה אחוזים מיד אחרי הציוץ. מפחיד אותי לדעת מה יקרה במקרים אחרים כשהוא יתעצבן על משהו, יצייץ שהוא הולך "לטפל בו" ומניה כזו או אחרת פשוט תיפול (ועזוב מניה - זה יכול להיות הרבה יותר קיצוני).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שהמרחק בין הם התנהגו לא פייר לבת שלי לבין השמעת איום מפורש הוא גדול, גדול מאוד.

זה דומה לדעתי להבדל בין משהו שנהג מעל המהירות המותרת בכביש 6 למשהו שנוהג עם משאית מסומם וחוצה באור אדום והורג משפחה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כן, רק שהוא כבר צייץ איומים מפורשים נגד חברות, שגרמו לאיבודי ערך של מיליארדים. טויוטה למשל איבדה 1.2 מיליארד בתוך 5 דקות מהרגע שהוא צייץ משהו נגדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למישהו יש עוד ספק ?

"השגרירה של טראמפ סיכלה את מינויו של ראש הממשלה הפלסטיני לשעבר סלאם פיאד לראש משלחת האו"ם בלוב: "זמן רב מדי האו"ם העדיף בצורה לא הוגנת את הרשות והזיק לבעלת בריתנו ישראל". השגריר דנון: "תחילתו של עידן חדש". שגריר ארה"ב לשעבר שפירו: "צעד מטומטם להחריד""

פורסם

בכל אופן, אני לא מבין במה זה עוזר לסכל את מינויו לראש משלחת ל״לוב.״ זה לא קשור ישירות לישראל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בכל אופן, אני לא מבין במה זה עוזר לסכל את מינויו לראש משלחת ל״לוב.״ זה לא קשור ישירות לישראל.

לא הבנתי את השאלה. ממשל טראמפ מפגין בדיבורים וגם במעשים את ההעדפה הברורה שלו לישראל. במילים ובמעשים.

באיזה ממשל אחר שמעת פעם משפטים מהסוג הבא ?

"שגרירת ארצות הברית באו"ם, ניקי היילי, היא שסיכלה הלילה את מינויו של פיאד לתפקיד ראש משלחת האו"ם בלוב. לדבריה, "המהלך נועד לתמוך בבעלת הברית ישראל". היילי אמרה כי ממשלו של הנשיא דונלד טראמפ הביע אכזבה מהעובדה שמזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש שלח מכתב למועצת הביטחון של האו"ם, ובו הצהיר על רצונו למנות את פיאד, שכיהן כראש ממשלת הרשות הפלסטינית בשנים 2013-2007.

"במשך זמן רב מדי, האו"ם העדיף בצורה לא הוגנת את הרשות הפלסטינית, באופן שגרם נזק לבעלת בריתנו ישראל", נכתב בהודעה של היילי בנושא. היא הוסיפה כי ארה"ב לא מכירה במדינה הפלסטינית, וכי אינה תומכת במסר שמינוי פיאד יעביר באו"ם. "

פורסם

זה ברור. כמובן שמדיניות פרו-ישראלית זה דבר שצריך לשפוט לאורך זמן.

אבל אני עדיין לא מבין מה זה קשור במקרה הזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ההבדל.. icon_wink.gif אובמה דפק אותנו עם האו"ם מאחור.

וממשל טראמפ .. אומר כי ישראל חברה , לא פילגש..

ומצהיר, כי האו"ם פוגע תמיד בישראל וכי ארה"ב לא מכירה במדינה פלסטינית.

לכן הם לא מסכימים לקבל לתפקיד, אישיות כגון ראש הממשלה לשעבר של הרשות הפלסטינית

יש כאן מסר הצהרתי די גדול.. ובפומבי.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
באמת? מה הוא צייץ נגד טויוטה?

לפני חודש:

Toyota Motor said will build a new plant in Baja, Mexico, to build Corolla cars for U.S. NO WAY! Build plant in U.S. or pay big border tax

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה לא לגיטימי בעיניך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני חודש:

אני לא מתלהב (בלשון המעטה) מצורת ההתבטאות שלו או מהמדיה דרכה בחר להעביר את המסר, אבל כאן מדובר על מדיניות רשמית של ארה״ב ולא על נושא אישי של משפחת טראמפ. לכן לדעתי תוכן ההתבטאות לגיטימי.

• תוכן חדש...