Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה תגובות של שמאלנים קיצוניים שמתעצבנים שכל ממשלות העולם עוברות לימין ולשמאל לא נשאר שום כוח בשום מקום מעולם.

ליברלים קיצוניים זה כאלה שמרשים למוסלמים להשתלט על כול אירופה וארה"ב.

בגלל שאתם עוקבים רק אחרי חדשות של שמאלנים אתם לא מודעים לזה ששוודיה כבר כמעט ולא קיימת כמדינה עצמאית כי המוסלמים השתלטו על המדינה(חפשו בגוגל באנגלית).

שחושבים שזה הגיוני שהאמריקאים משתמשים בסמים בצורה חוקית בזמן שבערך כל סטטיסטיקה מראה יש עליה חדה בנפגעים משימוש בסמים בארה"ב.

שלא מבינים למה טראמפ רוצה להקטין את כניסת הזרים לארה"ב בזמן שיש בארה"ב 90 מיליון מובטלים.

שאומרים איזה יופי נשים מפגינות בעד חופש האישה נגד טראמפ בזמן שלינדה סרסור אירגנה את ההפגה והיא פלסטינאית עם קשרים לארגוני טרור והחלום שלה זה חוקי שרעיה בארה"ב.

שאומרים על טראמפ שהוא מתנהג כדיקטטור בזמן שג'ורג' סורוס מממן את כל השמאל האמריקאי.

המפגינים האלימים נגד טראמפ הם במימון של ג'ורג' סורוס, המפגינים נגד ישראל הם במימון של ג'ורג' סורוס, הפגנת הנשים רובה הייתה במימון ג'ורג' סורוס(היו כמה אגודות שונות שמימנו את ההפגנה בשביל להראות שזאת הפגנה כלל אמריקאית אבל אלה היו אגודות במימון ג'ורג' סורוס).

אני מראה סקר של פוקס ניוז כי תראו איך גוגל משלימים משפט שכותבים CNN

פוקס ניוז נחשבים להרבה יותר אוביקטיבים כבר שנים, לא קשור לבחירות האלה.

וואו, אתה מתחיל להזכיר לי את טראמפ - משהו לא מוצא חן בעיניך אז אתה מתחיל להשתלח עם האשמות חסרות ביסוס.

1. "תגובות של שמאלנים קיצונים" - אסור להיות "סתם" שמאלני יותר?

2. "שוודיה כבר כמעט ולא קיימת כמדינה עצמאית" - אהבתי את ההצעה לחפש בגוגל באנגלית, מציע לך לעשות את זה גם. סביב 5% משוודיה הם מוסלמים.

3. 90 מיליון מובטלים - קראת את זה באתרים ימניים מובהקים. הנה בדיקת עובדות. מעניין על כמה תגיד שהמספר עומד בסוף הקדנציה של טראמפ, אם הוא יגיע לזה...

4. אתה מראה סקר של פוקס ניוז כי זה כל מה שאתה מכיר. "פוקס ניוז נחשבים להרבה יותר אובייקטיביים כבר שנים" זה משפט חסר ביסוס שעליו אענה: "CNN נחשבים להרבה יותר אובייקטיביים כבר שנים. בום!"

ואו - איזו הפגנת יכולת מרשימה של הפקת מסקנות, זו ממש המסקנה היחידה שאפשר היה להגיע אליה מנתוני הסקר :lol:

נשמע שטויות במיץ. מאיפה הבאת את הנתונים האלה ? זה פורסם ב CNN ?

אפשר להגיע להרבה מסקנות מנתוני הסקר, אף אחת מהן לא מגובה בעובדות כל עוד לא נדע בקרב מי נערך הסקר.

בנוגע לנתונים - היכולת שלך לקבוע אם הם נכונים או לא מבלי לבדוק היא מדהימה. האם אתה משתמש באותה יכולת בשביל להוכיח שלטראמפ יש אבר מין ענקי ותמיכה בקרב 99% מהציבור?

עוד שקר שנחשף של התקשורת המסיתה בשקרים.

אני אצטט את המשפט המסכם :

"תהיינה דעותינו על טראמפ או באנון אשר תהיינה, אם שאלנו את עצמנו מדוע הציבור האמריקני, כמו גם ציבורים הולכים ומתרחבים בעולם המערבי, איבדו את אמונם במסרים של התקשורת הממוסדת, נדמה לי שקיבלנו כאן דוגמה טובה לתשובה.

[h=1]כך פיברקה התקשורת קשר בין טראמפ להוגה פשיסטי [/h]

"

מרטינס, אני שואל את עצמי אם אתה מאמין אוטומטית לכל מילה שטראמפ אומר, ובאמת חושב שפוקס ניוז הם מהיחידים שדוברים אמת. פתיות כזאת לא דמיינתי שאפשרית בקרב מישהו בעל מחשבה עצמאית.

בנוגע לכתבה - סתם כותרת קליק בייט טיפוסית לכתבה שאין בה הרבה בשר. אם נדמה לך שפוקס וחבריהם לא עושים את זה, אתה לגמרי שוגה באשליות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איך אתה יכול לכתוב "תן לי קצת קרדיט" ואז לפצוח ברשימת האשמות לא מבוססות עד כדי מנותקות מהמציאות? ועוד לקנח ב"ליין מן ענה תשובה מדויקת ומנומקת" - ברכותיי שבכלל הצלחת לקרוא מה שהוא כתב...

"הליברליזם פשט רגל" זו אמירה מגוחכת, שכן אין קשר בין ליברליזם למה שקורה עכשיו. זה טראמפ ואנשיו שמאכילים אותך בשטויות כאילו "הליברלים אשמים", בדיוק כמו ש"השמאל אשם".

התקשורת היא כלב השמירה של הדמוקרטיה - צר לי שאתה לא מבין את זה.

לא מבוססות ומנותקות מהמציאות? מה בדיוק? אתה מגיב למה שנוח לך יותר. זה "שהאביב הערבי" קרה בתמיכת ממשל ארה"ב ואירופה, זאת עובדה, כמו גם הניסיון של אובמה להפיל את אסד ולגרום ברוב טיפשוטו לתוהו ובוהו במדינה עם עשרות מיליוני תושבים וכמויות עצומות של כנופיות טרור שיעשו מה שבא להן, בדיוק כמו שקרא בלוב, וכל זה במרחק יריקה מישראל. תחשבו קצת למה זה היה גורם... ולא, טראמפ לא לחש לי את זה.

כן, הפוליטיקה הליברלית גרמה להחרבת מדינות ערב שלמות ולכניסת מהגרים לאירופה, שעושים שם מה שבא להם. מתי היית פעם אחרונה בדרום איטליה? האזרחים המסכנים לא יודעים לאן לברוח מבתיהם.

כלב שמירה של הדמוקרטיה? ברמת הרעיון-בהחלט. אבל זה לא עובר את מבחן המציאות. אני זוכר מצוין כשבשנות האלפיים התפוצצו ברחבי הארץ אוטובוסים מדי יום ביומו, פיגועים במועדונים ומסעדות, והתקדורת העולמית? יוק! הראו עד כמה הפלסטינאים מסכנים, וזה שרצחו עשרות ילדים במועדון, לא נורא, הם רוצחים ומגיע להם. בשבדיה רמת הפשיעה נמצאת בעליה מתמדת, אנשים בחלק מהערים מפחדים לצאת לרחובות, ומה התקשורת? כלום, הכל טוב ויפה, מסתירים מידע מהציבור שיחשוב שהכל טוב.

הבעיה של אנשי השמאל, זה שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם, שאר האנשים טפשים ונחותים ואין מה להקשיב להם. לא הקשבתם, לא נתתם במה, והנה קבלתם בומבה מהבוחרים. העולם תמיד מגיע בסופו של דבר לשיווי משקל, את זה לא השכלתם להבין בעשרות השנים האחרונות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)
זה "שהאביב הערבי" קרה בתמיכת ממשל ארה"ב ואירופה, זאת עובדה, כמו גם הניסיון של אובמה להפיל את אסד ולגרום ברוב טיפשותו לתוהו ובוהו במדינה עם עשרות מיליוני תושבים וכמויות עצומות של כנופיות טרור שיעשו מה שבא להן, בדיוק כמו שקרה בלוב, וכל זה במרחק יריקה מישראל. תחשבו קצת למה זה היה גורם...

האביב הערבי הוא תוצאה של תהליך ממושך של התמערבות החברה הערבית. ההתקוממות של האוכלוסיה כנגד העריצים (כאן במובן של שליטים לא נבחרים) זכתה בדיעבד לתמיכת המערב, מסיבות מובנות לחלוטין.

זה שלא בכל המדינות התוססות, התקבלה תוצאה יפה (לפחות בשלב זה), לא אומר שהתמיכה בהתקוממות בשעת המעשה היתה שגויה. אם כבר, הכשל המערבי היה (והינו) שהתמיכה לא היתה חזקה מספיק, לדוגמה במרחב הסורי.

ומדינת ישראל היא לא העניין פה, אלא המדינות הערביות. אם כבר, מנקודת מבט ישראלית, התסיסה במדינות ערב רק מסמסה את כוחן של היריבות המסורתיות של ישראל.

ואם אני ממש נכנס בעבי הקורה, אז התהליך במרחב הלובי שונה מזה שבמרחב הסורי. ההתקוממות הראשונית במדינות ערב היתה חברתית, אך בסופו של יום סוריה התפרקה עקב ריבוי עדות (סונים, נוצרים, אסמאעלים, עלוים, דרוזים). לוב התפרקה בגלל ריבוי שבטים.

אבל אני אפסיק כאן, גם כי הגעתי למקסימום שלי מבחינת ספירת מלים, וגם כי אתה (כמו שאר הקוראים) לא רוצה שאני אתחיל לדבר על קַוּמִיָה ועל וטאניה, תאמין לי.

החרבת מדינות ערב שלמות ולכניסת מהגרים לאירופה, שעושים שם מה שבא להם. מתי היית פעם אחרונה בדרום איטליה? האזרחים המסכנים לא יודעים לאן לברוח מבתיהם.[...]בשבדיה רמת הפשיעה נמצאת בעליה מתמדת, אנשים בחלק מהערים מפחדים לצאת לרחובות, ומה התקשורת? כלום, הכל טוב ויפה, מסתירים מידע מהציבור שיחשוב שהכל טוב.

זה מצער מאוד, אך בטל בשישים לעומת הבעיות של הפליטים עצמם. אלו דברים שצריך לשקול זה כנגד זה, ומצוקתם של הפליטים במקרה זה גוברת שוב ושוב ושוב על מצוקת האזרחים האירופיים.

אני זוכר מצוין כשבשנות האלפיים התפוצצו ברחבי הארץ אוטובוסים מדי יום ביומו, פיגועים במועדונים ומסעדות, והתקדורת העולמית? יוק! הראו עד כמה הפלסטינאים מסכנים, וזה שרצחו עשרות ילדים במועדון, לא נורא, הם רוצחים ומגיע להם.

זו לא בעיה של התקשורת, זו בעיה אנושית. אנחנו לעתים שוכחים שלא תמיד יש קורלציה בין הצד החזק וחלש בסכסוך, לבין הצד האגרסיבי והצד ה"פסיבי". העולם הסתכל בצורה דומה על המאבק האירי לעצמאות, לדוגמה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זו לא בעיה של התקשורת, זו בעיה אנושית. אנחנו לעתים שוכחים שלא תמיד יש קורלציה בין הצד החזק וחלש בסכסוך,

לבין הצד האגרסיבי והצד ה"פסיבי". העולם הסתכל בצורה דומה על המאבק האירי לעצמאות, לדוגמה.

והבריטיים המשיכו להחזיק בצפון אירלנד כוחות צבא. (בדיוק כמו ישראל ביהודה ושומרון)

והוציאו להורג ללא משפט עשרות טרוריסטים של IRA המחתרת האירית - ולא בדיוק שמו זין על-העולם.

(לזכור - בריטניה היא ערש העיתונות, והממשלה והצבא לא סיפרו הכל, והעיתונים שתפו פעולה)

עד אשר הסכים הצבא האירי הרפובליקני להניח את הנשק, ולהפסיק את הפיגועים.

(ואלפי הבדלות בין מחתרת האירית לארגוני החבלים הערביים - המחתרת האירית הייתה לרוב

מודיעה מראש על הטמנת פצצות, ואפשרה לפנות את המקום -

ומנגד המרצחים הערביים, אשר מבחינתם רק רצח ודם וכמה שיותר, ללא אבחנה)

נ.ב - התומכים והממנים העיקריים וספקי הנשק של ה IRA היו, ארגוני טרור ערביים.

לוב של מועמר קדאפי, והמחתרת הבאסקית.(היו להם תומכים גם בארה"ב עד אשר הם נעצרו)

המחתרת האירית לא קבלה אהבה והבנה בעולם.(למעט הפגנות והזדהות של ארגוני שמאל)

העולם השתתף בכאב, כנגד הנפגעים בסכסוך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ובמקרה הישראלי, אתה חושב שהעולם שמח לאידם של הנפגעים בצד הישראלי?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בשבדיה רמת הפשיעה נמצאת בעליה מתמדת, אנשים בחלק מהערים מפחדים לצאת לרחובות,

בינתיים אני והמשפחה שלי מרגישים הרבה יותר בטחון אישי מאשר היה לנו אי פעם בישראל.

אני נמצא לא מעט באזורים שהתקשורת מכנה אותם ״מסוכנים״ (מה לעשות, הסניפים של איקאה נמצאים שם) ומעולם לא הרגשתי פחד להסתובב שם בחושך ואפילו לדבר עיברית

פורסם
כן, הפוליטיקה הליברלית גרמה להחרבת מדינות ערב שלמות ולכניסת מהגרים לאירופה, שעושים שם מה שבא להם. מתי היית פעם אחרונה בדרום איטליה? האזרחים המסכנים לא יודעים לאן לברוח מבתיהם.

כלב שמירה של הדמוקרטיה? ברמת הרעיון-בהחלט. אבל זה לא עובר את מבחן המציאות. אני זוכר מצוין כשבשנות האלפיים התפוצצו ברחבי הארץ אוטובוסים מדי יום ביומו, פיגועים במועדונים ומסעדות, והתקדורת העולמית? יוק! הראו עד כמה הפלסטינאים מסכנים, וזה שרצחו עשרות ילדים במועדון, לא נורא, הם רוצחים ומגיע להם. בשבדיה רמת הפשיעה נמצאת בעליה מתמדת, אנשים בחלק מהערים מפחדים לצאת לרחובות, ומה התקשורת? כלום, הכל טוב ויפה, מסתירים מידע מהציבור שיחשוב שהכל טוב.

הבעיה של אנשי השמאל, זה שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם, שאר האנשים טפשים ונחותים ואין מה להקשיב להם. לא הקשבתם, לא נתתם במה, והנה קבלתם בומבה מהבוחרים. העולם תמיד מגיע בסופו של דבר לשיווי משקל, את זה לא השכלתם להבין בעשרות השנים האחרונות.

הפוליטיקה הליברלית גרמה להחרבת מדינות ערב שלמות? אתה מקשיב לעצמך? מצטער, אתה מתחיל את הדיון מנקודה כל כך לא מציאותית שאני לא יודע איך להתחיל לענות לך. אני חושב שחן ענה מספיק טוב.

לגבי התקשורת - אתה מבלבל בין תקשורת בינלאומית ותקשורת בתוך הארץ. זה לא תפקיד התקשורת העולמית לשמור על הדמוקרטיה בארה"ב, אלא תפקיד התקשורת בארה"ב עצמה.

מה שטראמפ מנסה לעשות זה מה שהרבה דיקטטורים עשו לפניו - לשתק את התקשורת כדי שלא תשמור עליו, ואז הוא יוכל לעשות מה שהוא רוצה. הוא עושה את זה די בהצלחה - גנרל שלו מדבר עם הרוסים במהלך הבחירות ובלית ברירה הוא מדיח אותו, אבל לא עושה שום דבר מעבר לזה. אם הגנרל היה דמוקרטי הוא היה צועק להעמיד אותו לדין באשמת בגידה במולדת.

טראמפ צועק שהתקשורת הם "אויבי העם" - מזכיר לך משהו? גם שמאלנים הם אויבי העם, לא?

שים לב - טראמפ אוהב את פוקס, אז הם בסדר, אבל כמה וכמה חברות חדשות אחרות כותבות דברים נגדו אז הוא צועק שהם פייק ניוז ושהם לא רק האויבים שלו אלא האויבים של העם האמריקאי כולו. זה באמת לא מדליק אצלך שום נורה אדומה? אתה עד כדי כך עיוור?

"הבעיה של אנשי השמאל, זה שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם, שאר האנשים טפשים ונחותים ואין מה להקשיב להם. לא הקשבתם, לא נתתם במה, והנה קבלתם בומבה מהבוחרים." - איזו אמירה עלובה. להגנתך, אתה לא היחיד, הרבה מאוד בוחרי ביבי וטראמפ אומרים את הטענה הזאת במין שביעות רצון עצמית "תראו איך דפקנו אותם, את האליטיסטים האלה. אנחנו נראה להם מה זה הגיון, מה זה ביקורת, מה זה מוסר. אנחנו נבחר את המיליארדר הצעקן הזה והוא כבר יעשה את החיים שלנו טובים יותר". מחכה לכם נחיתה קשה מאוד לקרקע המציאות, אני מבטיח לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בינתיים אני והמשפחה שלי מרגישים הרבה יותר בטחון אישי מאשר היה לנו אי פעם בישראל.

אני נמצא לא מעט באזורים שהתקשורת מכנה אותם ״מסוכנים״ (מה לעשות, הסניפים של איקאה נמצאים שם) ומעולם לא הרגשתי פחד להסתובב שם בחושך ואפילו לדבר עיברית

כל הכבוד על האומץ להסתובב בנתניה בלילה בחושך. ועוד באיזור התעשיה.

:oops::lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבעיה של אנשי השמאל, זה שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב מכולם, שאר האנשים טפשים ונחותים ואין מה להקשיב להם. לא הקשבתם, לא נתתם במה, והנה קבלתם בומבה מהבוחרים. העולם תמיד מגיע בסופו של דבר לשיווי משקל, את זה לא השכלתם להבין בעשרות השנים האחרונות

אני לא מבין את הטעונים האלו, בחיי.

זה גורם לי לחשוב פעם אחר פעם שהסיבה היחידה לכך שאנשים הם ימניים (בכלל, בעולם), זה רגשי נחיתות אינהרנטיים.

אתה רוסי נכון? קראת בולגקוב? ליבו של הכלב? מה נסגר? למה כל אבל כל הימניים מעלים את הטעונים האלו של הכלב שריקוב, כשהוא מדבר עם פראוברז'נסקי?

מבחינה סטטיסטית, בארץ הבסיס האלקטורלי של הימין הם אנשים עניים ולא משכילים. זה עולה בכל פעם מחדש בבחירות.

ברוסיה של המאה ה-19, ואני מעלה את זה כאן לא מעט פעמים, כשהאינטלגנציה הלא מהפכנית "הלכה אל העם" - כלומר אנשים באו לכפרים כדי ללמד את הכפריים לקרוא ולכתוב וכו', הכפריים הלשינו עליהם למשטרה שהם באים לעשות בעיות.

ממש, כל האמת נמצאת אצל הלומפנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סחטיין על הרטוריקה, המשלת השכלה לדעה פוליטית. בראבו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
והבריטיים המשיכו להחזיק בצפון אירלנד כוחות צבא. (בדיוק כמו ישראל ביהודה ושומרון)

והוציאו להורג ללא משפט עשרות טרוריסטים של IRA המחתרת האירית - ולא בדיוק שמו זין על-העולם.

(לזכור - בריטניה היא ערש העיתונות, והממשלה והצבא לא סיפרו הכל, והעיתונים שתפו פעולה)

עד אשר הסכים הצבא האירי הרפובליקני להניח את הנשק, ולהפסיק את הפיגועים.

(ואלפי הבדלות בין מחתרת האירית לארגוני החבלים הערביים - המחתרת האירית הייתה לרוב

מודיעה מראש על הטמנת פצצות, ואפשרה לפנות את המקום -

ומנגד המרצחים הערביים, אשר מבחינתם רק רצח ודם וכמה שיותר, ללא אבחנה)

נ.ב - התומכים והממנים העיקריים וספקי הנשק של ה IRA היו, ארגוני טרור ערביים.

לוב של מועמר קדאפי, והמחתרת הבאסקית.(היו להם תומכים גם בארה"ב עד אשר הם נעצרו)

המחתרת האירית לא קבלה אהבה והבנה בעולם.(למעט הפגנות והזדהות של ארגוני שמאל)

אייל.

הזכרת לי את אחד השירים שאני הכי אוהב בעולם, תודה :mm_yeah:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא הבנת למה התכוונתי, וזה גם לא כזה משנה האמת. טראמפ ימשיך להתפדח/להצליח/גם וגם/כל שילוב אחר, לא משנה מה נכתוב. גם בארץ, כל עוד השמאל לא יבין שבשביל לנצח בחירות צריך מועמד ראוי עם אג'נדה טובה ולא מספיק להסביר למה טיפשים מצביעים ימין, הימין ישלוט. טוב או לא - לא לי הפתרונים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא. אני מאשים את השמאל שלא מעמיד אלטרנטיבה ראויה. אין כרגע לשמאל אף מועמד ראוי.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...