Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחייך רוני, תן לי קצת קרדיט, פרסומות לא עובדות עלי, כמו גם תעמולה וקשקושים אינטרסנטיים למיניהם. "האביב הערבי" קרה בתמיכת אובמה וגרם לתוהו ובוהו ומחיקת מדינות די יציבות והכי חשוב צפויות. האידיוט כבר שלח נושאת מטוסים להוריד את אסד, ואז אוי ואבוי מה היה הולך בסוריה אם היה מבצע את המהלך. הרס את היחסים עם ישראל ורוסיה, נתן לגיטימציה לפושעים שחורים בארה"ב לעשות בלאגן, אלה הדברים המרכזיים ובשלוף.

לחן כבר ענה ליין מן תשובה מדויקת ומנומקת.

מה שהתקשורת עושה לטראמפ, זה בדיוק מה שעשתה התקשורת בישראל לאחר בחירות 96' לביבי. בחיי חבר'ה, תלמדו להפסיד בכבוד. הליברליזם בצורתו הנוכחית פשט רגל. אתם עכשיו קופצים על טראמפ "ומחפשים" אותו, עוד מעט בחירות במספר מדינות מפתח אירופאיות, אשר שואבים בהן הרב השראה מהנשיא הג'ינג'י. כמובן שגם שם התקשורת שמאלנית בצורה קיצונית, אבל לאנשים "החשוכים" כדברי אנשי השמאל (לא אתה ספציפית) אלה שגרים מחוץ לערי הבירה נמאס מכל הבלאגן שפשוט חוגג. אני לא תופס עמדה קיצונית, ואני בעד המרכז בסוגיה הספציפית, אבל המדיניות של עשרות השנים האחרונות פשוט מובילה מדינות שלמות לתהום, וככה זה לא יכול להמשך. הבעיה היא שהממשלות במדינות המערב, פשוט התנתקו מהעם וחיו במין בועה. עכשיו זה מתפוצץ להם בפנים, זה הכל.

איך אתה יכול לכתוב "תן לי קצת קרדיט" ואז לפצוח ברשימת האשמות לא מבוססות עד כדי מנותקות מהמציאות? ועוד לקנח ב"ליין מן ענה תשובה מדויקת ומנומקת" - ברכותיי שבכלל הצלחת לקרוא מה שהוא כתב...

"הליברליזם פשט רגל" זו אמירה מגוחכת, שכן אין קשר בין ליברליזם למה שקורה עכשיו. זה טראמפ ואנשיו שמאכילים אותך בשטויות כאילו "הליברלים אשמים", בדיוק כמו ש"השמאל אשם".

אין מה לקפוץ על ו"לחפש" אותו - אין פה שום מאמץ להראות כמה הוא מנותק מהמציאות - פשוט צריך להקשיב לו חמש דקות עם רק קמצוץ של ביקורת.

הדבר הכי טוב שטראמפ עשה זה להחדיר את המושג "פייק ניוז" בהקשר של התקשורת שעויינת אותו.

הוא בהחלט לא הגורם העיקרי לגסיסתה של התקשורת הממוסדת, אבל ההתמקדות שלו בשקרים וההטיות שלה בהחלט יזרזו את מותה, או לפחות צמצומה - ועל כך נברך.

אחחח, איזה פתי אתה. בדיוק בגלל אנשים כמוך עולים דיקטטורים לשלטון. טראמפ החדיר מושגים כמו crooked hillary או lying ted ועדת המעריצים שלו קנו את זה כי הוא פימפם להם את זה למוח בלי הפסקה, והם כבר היו שטופי מוח - הם הרי רצו מישהו "מגניב" שיעשה בלגן. עכשיו הוא מפמפם שקר חדש "פייק ניוז". זה כמובן שקר, שנועד להחליש את ההתנגדות אליו ולהקטין את הביקורת הציבורית כלפיו. ככה גדלים דיקטטורים. מדהים איך אתה ושכמותך נסחפים אחריו וצועקים "התקשורת שקרנית" אפילו שאין לכם בדל של הוכחה, בעוד אתם לא אומרים מילה על השקרים הגסים שהוא מפמפם לכם בלי הפסקה.

הכוונה ב"ירסן" היא שאנשי התקשורת יחשבו פעמיים לפני שהם מפיצים שקרים, כי הם ידעו שתהיה תגובה תקשורתית לשקרים אלה (טוויטר וכדומה).

נגמרו הימים בהם מיעוט בעל דעה הומוגנית הכתיב את דעתו לציבור באמצעות המדיה, ועוד קרא לזה דמוקרטיה.

תגיד, אתה מקשיב לעצמך?

אנשי התקשורת יחשבו פעמיים לפני שהם מפיצים שקרים? איזה שקרים? שקרים כמו "דונלד טראמפ ניצח בהפרש הכי גדול מאז רונלד רייגן"?

ומה זה "תגובה תקשורתית"? טוויטר? יענו הטוויטר של הנשיא? זה תקשורתי בעיניך? זה הנשיא מפמפם לציבור מה שעובר לו בראש. אתה חושב שנשיא שמשקר לציבור ירתיע את התקשורת? כי אתה טועה בגדול.

"נגמרו הימים בהם מיעוט בעל דעה הומוגנית הכתיב את דעתו לציבור באמצעות המדיה, ועוד קרא לזה דמוקרטיה" - והתחילו הימים שבהם דונלד טראמפ (=בעל דעה הומוגנית) יכתיב את דעתו לציבור באמצעות המדיה... אתה כל כך עיוור.

זה עוד דבר שטוב בטראמפ: פרצופו האמיתי היה גלוי מאז ומעולם, והתקשורת כמובן עשתה כל שביכולתה להשחיר אותו במהלך הפריימריס והבחירות - ועדיין הצליח לנצח.

קשה לראות מה אפשר לפרסם עליו שעדיין לא התפרסם.

זה הופך אותו לחסין מכל הפייק ניוז ובכך מחליש את התקשורת עוד יותר.

חסין מכל הפייק ניוז? 80% ממה שהבנאדם מתעסק איתו זו המלחמה שלו בפייק ניוז.

התקשורת היא כלב השמירה של הדמוקרטיה - צר לי שאתה לא מבין את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התקשורת היא כלב השמירה של הדמוקרטיה - צר לי שאתה לא מבין את זה.

הלוואי וזה היה כך. בפועל מדובר בכלב שנושך צד אחד ומתנהג כפודל מול הצד השני. אנשי התקשורת אשר ברובם המוחלט נוטים לשמאל ולעיתים אף לשמאל הקיצוני, מציגים את העולם ואת החדשות באספקלריה מצומצמת שמוכתבת באופן מובהק על יד תפיסת עולמם. התקשורת לא מציגה לציבור תמונת מצב מאוזנת של המידע, אלא להיפך: כתבים רבים משתמשים בעיתונים בתור שופר להפצת דעותיהם הפוליטיות - שאינן מבוססות או טובות יותר מדעותיו הפוליטיות של כל אזרח אחר. את הקידמה לא ניתן לעצור, ועם הזמן התקשורת הממוסדת תוחלף בתקשורת דמוקרטית יותר המבוססת על רשתות חברתיות, ובכך המונופול על הפצת מידע לציבור שכרגע בידי קבוצה קטנה של אינטלקטואלים בעיני עצמם יסתיים. טראמפ משמש כזרז לתהליך זה, אולם גם בלעדיו סופה של התקשורת הממוסדת בצורתה הנוכחית בלתי נמנע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש הבדל בין "שקרים" לבין "אספקלריה מצומצת שמוכתבת באופן מובהק על ידי תפיסת עולם".

מה אתה רוצה? "איזון"? במה? במה שעושה לך נעים לאגו? אתה מוזמן להכנס לשרשור המקביל, ולבקר בקישור שoryo פרסם שם לפני כמה ימים. תגלה איך בשם "האיזון" לפני 40 שנה ביקשו פוליטיקאים בישראל לא לפרסם דבר על הקמת ההתנחלויות, ועיתונאי חצר כעסו - בדיוק כמו שכועסים היום - על מי שהעז להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה.

אתה לא רוצה "איזון". אתה רוצה מה שרוצים כל השאר - לקרוא בכל בוקר איזה נפלא אתה, איזה נפלא העם שלך, השיטה הפוליטית במדינה שלך וכו' וכו'. "איזון" זה הדבר האחרון, אבל האחרון שמעניין - גם כאן, גם בארה"ב וגם בכל מקום אחר בעולם.

ואגב, מרוב הבכי על התקשורת השמאלנית, אוצר המילים והמינוחים של הימין די מושפע ממה שמוכתב שם.

נדמה לי שאת הביטוי "אינטלקטואלים בעייני עצמם" קראתי לא מזמן בטור שמישהו קישור אליו כאן לאחרונה, ופורסם לפני כן ב... כן, כן. בתקשורת. והייתי שמח, כמובן, מי נחשב אינטלקטואל אמתי, ולא רק בעייני עצמו בימין. זה כבר לשרשור אחר, אבל אתמול קראתי טור ציני למדי של רילקין. ציני למדי, אבל עם מחשבה, טעונים, ציטוטים ואזכורים שמראים שמדובר בבן אדם שלכל הפחות קורא משהו.

רק מעניין למה הטור הזה פורסם ב"הארץ", ולא פוסט עוקצני. אולי כי אינטלקטואלים בעייני עצמם לפחות יכירו חלק מהשמות שהוא מזכיר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הלוואי וזה היה כך. בפועל מדובר בכלב שנושך צד אחד ומתנהג כפודל מול הצד השני. אנשי התקשורת אשר ברובם המוחלט נוטים לשמאל ולעיתים אף לשמאל הקיצוני, מציגים את העולם ואת החדשות באספקלריה מצומצמת שמוכתבת באופן מובהק על יד תפיסת עולמם. התקשורת לא מציגה לציבור תמונת מצב מאוזנת של המידע, אלא להיפך: כתבים רבים משתמשים בעיתונים בתור שופר להפצת דעותיהם הפוליטיות - שאינן מבוססות או טובות יותר מדעותיו הפוליטיות של כל אזרח אחר. את הקידמה לא ניתן לעצור, ועם הזמן התקשורת הממוסדת תוחלף בתקשורת דמוקרטית יותר המבוססת על רשתות חברתיות, ובכך המונופול על הפצת מידע לציבור שכרגע בידי קבוצה קטנה של אינטלקטואלים בעיני עצמם יסתיים. טראמפ משמש כזרז לתהליך זה, אולם גם בלעדיו סופה של התקשורת הממוסדת בצורתה הנוכחית בלתי נמנע.

מצד אחד אתה מבקר את ה״תקשורת השמאלנית״ על כך שהיא משקרת ומעוותת את המציאות, ומצד שני כשטראמפ הנערץ עליך עושה את אותו הדבר - משקר ומשכתב את ההיסטוריה - אתה קורא לו ״זרז לתהליך״ ומשבח אותו.

אתה באמת כ״כ עיוור לאירוניה שבדבריך?

פורסם

@sronis

התקשורת בכללותה אולי איננה שקרנית, אך בהחלט מידי פעם ופעם משקרת (במידה ובעצימות משתנה), לא שזה גורר "פייק ניוז".

אבל זה בהחלט מבדר לראות את מסיבות העיתונאים השונות של טראמפ (בלי עריכה ובלי הערות של אף קומיקאי, פשוט לראות מההתחלה ועד הסוף).

@shugiflex

שום דבר לא דמוקרטי יותר בתקשורת מבוססת מדיה חברתית. פשוט כי מדיה חברתית נשלטת ומנוהלת על ידי קבוצה קטנה ובעלת יכולת להטות ולהשפיע בצורה ישירה על מה שאתה קורא/רואה. לפחות בחירת איזה עיתון (מהקיימים) לקרוא תלויה בי, לעומת זאת פיד בפייסבוק הרבה יותר קשה לשנות עצמאית (אפשר, כמובן, לעשות מניפולציות).

@יבגניפ

מסכים, אף אחד לא רוצה לראות איזון אמתי. כי איזון כזה הוא מאוד מכוער ולא "נעים" לקריאה.

אם היו קובעים מיהם אינטלקטואלים אמתיים לא היה צריך להפריד לשמאל וימין :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אתה שוב מושך לכיוון "שמאל נגד ימין" ומתעלם מעובדות. פוקס ניוז הם בעד טראמפ והם חברת החדשות הגדולה בארה"ב.

תקשורת המבוססת על רשתות חברתיות היא לא דמוקרטית יותר - להפך. כל טמבל יכול להפיץ פייק ניוז ברשתות החברתיות ואלפי טמבלים אחרים יכולים לשתף את מה שהוא כתב. זה בדיוק מה שקרה בזמן הבחירות, וזו אחת הסיבות שטראמפ עלה לשלטון. ברשתות חברתיות אנשים רואים דברים שהם רוצים לראות. הם חברים של אנשים שחושבים כמוהם ועוקבים אחרי מדיות שמדברות בשפה שלהם. מצביע טראמפ טיפוסי רואה רק את טראמפ כל היום ולא מקבל תמונה מאוזנת של המציאות - בדיוק הפוך ממה שאתה רוצה.

"סופה של התקשורת הממוסדת בצורתה הנוכחית בלתי נמנע" - לא רק שאני לא מבין מאיפה הבאת את הטענה המוזרה הזאת, אני גם מקווה מאוד בשביל כולנו שהיא לא תקרה.

@sronis

התקשורת בכללותה אולי איננה שקרנית, אך בהחלט מידי פעם ופעם משקרת (במידה ובעצימות משתנה), לא שזה גורר "פייק ניוז".

אבל זה בהחלט מבדר לראות את מסיבות העיתונאים השונות של טראמפ (בלי עריכה ובלי הערות של אף קומיקאי, פשוט לראות מההתחלה ועד הסוף).

ברור שהתקשורת משקרת. כולם משקרים (לא ראית house?). גם אותי זה מבדר לראות את מסיבות העיתונאים ואת הציוצים ההיסטריים של טראמפ. אבל זה גם מאוד מטריד לראות כל כך הרבה אנשים נופלים ב"קסמיו"...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טראמפ הדגיש לעולם עד כמה החדשות מגמתיות או שקריות.

עכשיו בארה"ב מדברים על זה שהילרי ידעה שהיא מפסידה בזמן ששידרו לכול העולם שכאילו יש לה איזה סיכוי לנצח את טראמפ.

CNN ערוץ החדשות הראשון ששידר חדשות לכול העולם 24 שעות ביום, עכשיו אנחנו מבינים שהם ליבראלים קיצוניים והם ניסו להשפיע על דעת הקהל העולמי.

בזמן שהבינו בעולם במי משדובר הרייטינג שלהם צנח למספרים מצחיקים ורק בארץ מתיחסים עליהם ברצינות.

אל ג'זירה ששידר לכול העולם הערבי הוא במימון של קטאר שממנת גם הרבה טרוריסטים והם רוצים להשפיע על העולם הערבי.

בארץ מי שרוצה עבודה בחדשות צריך שיהיה כתוב לו בקורות חיים שהוא חבר במרץ, אם הוא ימני אין סיכוי לקבל עבודה בחדשות.

ישראל היום לא נחשב חדשות בכלל, זה מועדון מעריצים של ביבי.

בעיתונות דתית בכותרת ראשית כתוב "יש לנו בצורת, תתפללו לגשמים בשביל להציל את ישראל"

מה שמצחיק בארה"ב שכמה שמשדרים לנו בחדשות בארץ שרוב האמריקאים נגד טראמפ.

אמריקאים לוקחים את השלט של הטלוויזיה ומעבירים לפוקס ניוז שזאת תחנה רפובליקנית מובהקת.

הרייטינג שלהם הוא הרבה יותר גבוה מכול האחרים בצורה קיצונית. משהו כמו כול האחרים ביחד מגיעים לרייטינג של פוקס ניוז.

סקר מהיום:

1487364051596.jpg?ve=1&tl=1

אייל

פורסם
טראמפ הדגיש לעולם עד כמה החדשות מגמתיות או שקריות.

עכשיו בארה"ב מדברים על זה שהילרי ידעה שהיא מפסידה בזמן ששידרו לכול העולם שכאילו יש לה איזה סיכוי לנצח את טראמפ.

CNN ערוץ החדשות הראשון ששידר חדשות לכול העולם 24 שעות ביום, עכשיו אנחנו מבינים שהם ליבראלים קיצוניים והם ניסו להשפיע על דעת הקהל העולמי.

בזמן שהבינו בעולם במי משדובר הרייטינג שלהם צנח למספרים מצחיקים ורק בארץ מתיחסים עליהם ברצינות.

אל ג'זירה ששידר לכול העולם הערבי הוא במימון של קטאר שממנת גם הרבה טרוריסטים והם רוצים להשפיע על העולם הערבי.

בארץ מי שרוצה עבודה בחדשות צריך שיהיה כתוב לו בקורות חיים שהוא חבר במרץ, אם הוא ימני אין סיכוי לקבל עבודה בחדשות.

ישראל היום לא נחשב חדשות בכלל, זה מועדון מעריצים של ביבי.

בעיתונות דתית בכותרת ראשית כתוב "יש לנו בצורת, תתפללו לגשמים בשביל להציל את ישראל"

אמריקאים לוקחים את השלט של הטלוויזיה ומעבירים לפוקס ניוז שזאת תחנה רפובליקנית מובהקת.

הרייטינג שלהם הוא הרבה יותר גבוה מכול האחרים בצורה קיצונית. משהו כמו כול האחרים ביחד מגיעים לרייטינג של פוקס ניוז.

אייל, גם אותך טראמפ הצליח להשקות בקול-אייד שלו.

אתה טוען ש-CNN ניסו להשפיע על דעת הקהל - ומה נראה לך, שפוקס ניוז לא עושים את זה?

לאמריקאים רפובליקנים אין הרבה ברירה מעבר לפוקס ניוז, ויש הרבה מהם, אז לא פלא שזה מה שרובם צופים בו. לא הייתי סומך על סקר של פוקס ניוז שיהיה מדויק, במיוחד אם הוא בקרב הצופים שלהם... אבל גם ככה - 45% חושבים שטראמפ יגיד להם את האמת - כלומר 45% מהאנשים שפוקס שאלו הם לחלוטין חסרי ביקורת או מחשבה עצמאית, או חסרי הבנה של המציאות (טראמפ משקר להם בפנים והם חושבים שהוא המשיח).

אגב, "עכשיו אנחנו מבינים שהם ליבראלים קיצוניים" - אתה מקשיב לעצמך? מה זה ליבראלים קיצוניים? אנשים שרוצים את טובת הפרט באופן קיצוני? אנשים שמה-זה אוהבים חירות? אתה שם לב שלקחת את הקשקוש של "שמאל קיצוני" והחלפת את המילה "שמאל" ב"ליברל" בשביל לייצר מונח חסר משמעות?

ועוד אגב, הרייטינג של CNN בשבועות האחרונים עלה ב-36% מאז אותה תקופה שנה שעברה והרווחים שלה קרובים למיליארד דולר בשנה, אז אין לי מושג על מה אתה מדבר (או שלמדת מטראמפ להגיד שקר בביטחון עצמי ולקוות שאין בקהל אף בנאדם עם שמץ ביקורת או גישה לגוגל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גבירותי ורבותי, אני מציג בפניכם: טראמפיזם במיטבו.

כל הכבוד, למדת היטב.

סקר מהיום:

אתה ברצינות מלהג לנו על כך שהתקשורת שקרנית ולא ניתן לבטוח בה, ואז מביא סקר שנערך בתקשורת כדי להוכיח את זה?

:roll:

פורסם

והנה תגובות של שמאלנים קיצוניים שמתעצבנים שכל ממשלות העולם עוברות לימין ולשמאל לא נשאר שום כוח בשום מקום מעולם.

ליברלים קיצוניים זה כאלה שמרשים למוסלמים להשתלט על כול אירופה וארה"ב.

בגלל שאתם עוקבים רק אחרי חדשות של שמאלנים אתם לא מודעים לזה ששוודיה כבר כמעט ולא קיימת כמדינה עצמאית כי המוסלמים השתלטו על המדינה(חפשו בגוגל באנגלית).

שחושבים שזה הגיוני שהאמריקאים משתמשים בסמים בצורה חוקית בזמן שבערך כל סטטיסטיקה מראה יש עליה חדה בנפגעים משימוש בסמים בארה"ב.

שלא מבינים למה טראמפ רוצה להקטין את כניסת הזרים לארה"ב בזמן שיש בארה"ב 90 מיליון מובטלים.

שאומרים איזה יופי נשים מפגינות בעד חופש האישה נגד טראמפ בזמן שלינדה סרסור אירגנה את ההפגה והיא פלסטינאית עם קשרים לארגוני טרור והחלום שלה זה חוקי שרעיה בארה"ב.

שאומרים על טראמפ שהוא מתנהג כדיקטטור בזמן שג'ורג' סורוס מממן את כל השמאל האמריקאי.

המפגינים האלימים נגד טראמפ הם במימון של ג'ורג' סורוס, המפגינים נגד ישראל הם במימון של ג'ורג' סורוס, הפגנת הנשים רובה הייתה במימון ג'ורג' סורוס(היו כמה אגודות שונות שמימנו את ההפגנה בשביל להראות שזאת הפגנה כלל אמריקאית אבל אלה היו אגודות במימון ג'ורג' סורוס).

אני מראה סקר של פוקס ניוז כי תראו איך גוגל משלימים משפט שכותבים CNN

פוקס ניוז נחשבים להרבה יותר אוביקטיבים כבר שנים, לא קשור לבחירות האלה.

cnn.jpg

אייל

פורסם (נערך)

אני מראה סקר של פוקס ניוז כי תראו איך גוגל משלימים משפט שכותבים CNN

פוקס ניוז נחשבים להרבה יותר אוביקטיבים כבר שנים, לא קשור לבחירות האלה.

העובדה שההשלמה האוטומטית של גוגל היא בעיניך מדד לאמת מדאיגה מאוד וממש לא מוסיפה תוקף לדבריך (בלשון המעטה).

אבל במקום להסביר לך למה, החלטתי to play along.

זה מה שיוצא אצלי:

Screen Shot 2017-02-19 at 00.22.34.jpg

Screen Shot 2017-02-19 at 00.22.09.jpg

מעניין אותי, מה דעתך עכשיו לגבי fox news? אובייקטיביים כבר שנים? או שקרנים כמו cnn?

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

ליברלים קיצוניים זה כאלה שמרשים למוסלמים להשתלט על כול אירופה וארה"ב.[...]בגלל שאתם עוקבים רק אחרי חדשות של שמאלנים אתם לא מודעים לזה ששוודיה כבר כמעט ולא קיימת כמדינה עצמאית כי המוסלמים השתלטו על המדינה.

מצטער, אבל אני לא מזיל דמעה. אני לא כל כך מאוהב באירופה ה״קלסית״ שכואב לי לראות שם צריחי מסגדים.

[שמאלנים] שאומרים איזה יופי נשים מפגינות בעד חופש האישה נגד טראמפ בזמן שלינדה סרסור אירגנה את ההפגה והיא פלסטינאית עם קשרים לארגוני טרור והחלום שלה זה חוקי שריעה בארה"ב.

והחלום של כל נוצרי טוב הוא שכל העולם ימיר את דתו לנצרות. רק היהודים פחות שאפתנים אז החלום שלהם הוא ״רק״ מדינת הלכה (עם דינים לא מאוד שונים מהדין השריעי) שתחלוש ״רק״ על כל הפאה המערבית של הסהר הפורה. לפחות.

אז? מה כל זה בכלל אומר? החלומות הללו הם אוטופיים לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אייל, גם אותך טראמפ הצליח להשקות בקול-אייד שלו.

אתה טוען ש-CNN ניסו להשפיע על דעת הקהל - ומה נראה לך, שפוקס ניוז לא עושים את זה?

לאמריקאים רפובליקנים אין הרבה ברירה מעבר לפוקס ניוז, ויש הרבה מהם, אז לא פלא שזה מה שרובם צופים בו. לא הייתי סומך על סקר של פוקס ניוז שיהיה מדויק, במיוחד אם הוא בקרב הצופים שלהם... אבל גם ככה - 45% חושבים שטראמפ יגיד להם את האמת - כלומר 45% מהאנשים שפוקס שאלו הם לחלוטין חסרי ביקורת או מחשבה עצמאית, או חסרי הבנה של המציאות (טראמפ משקר להם בפנים והם חושבים שהוא המשיח).

ואו - איזו הפגנת יכולת מרשימה של הפקת מסקנות, זו ממש המסקנה היחידה שאפשר היה להגיע אליה מנתוני הסקר :lol:

ועוד אגב, הרייטינג של CNN בשבועות האחרונים עלה ב-36% מאז אותה תקופה שנה שעברה והרווחים שלה קרובים למיליארד דולר בשנה, אז אין לי מושג על מה אתה מדבר (או שלמדת מטראמפ להגיד שקר בביטחון עצמי ולקוות שאין בקהל אף בנאדם עם שמץ ביקורת או גישה לגוגל).

נשמע שטויות במיץ. מאיפה הבאת את הנתונים האלה ? זה פורסם ב CNN ?

פורסם

עוד שקר שנחשף של התקשורת המסיתה בשקרים.

אני אצטט את המשפט המסכם :

"תהיינה דעותינו על טראמפ או באנון אשר תהיינה, אם שאלנו את עצמנו מדוע הציבור האמריקני, כמו גם ציבורים הולכים ומתרחבים בעולם המערבי, איבדו את אמונם במסרים של התקשורת הממוסדת, נדמה לי שקיבלנו כאן דוגמה טובה לתשובה.

[h=1]כך פיברקה התקשורת קשר בין טראמפ להוגה פשיסטי [/h]

"

פורסם

בגלל שאתם עוקבים רק אחרי חדשות של שמאלנים אתם לא מודעים לזה ששוודיה כבר כמעט ולא קיימת כמדינה עצמאית כי המוסלמים השתלטו על המדינה(חפשו בגוגל באנגלית).

שמע, באמת אין טעם וכח להגיב על הכל. כמה אפשר לכתוב פעם אחר פעם לאנשי ימין, שנורא בא לכם לחשוב שהעולם הורחב על ידי איסלאם, או הומלסים או כל דבר דומה, אז אתם תייחסו לכל בלוגר שכותב כזה דבר כמו שאבותינו במדבר התייחסו לעשרת הדיברות?

בכל זאת, בשוודיה אישית הייתי לפני שנתיים וחצי. ישנו ב-2 בתי מלון, נהגנו, טיילנו בכל הארץ מהגשר מדנמרק, דרך סטוקהלום, אופסלה, גוטרנברג ואזורים יותר קרובים לנורבגיה. ורוב האנשים שראינו ברחובות לא היו מוסלמים. מה גם שחלק כזה או אחר מהמגרים שם בכלל באים ממזרח אירופה וחורים אחירם.

אולי המצב מאוד השתנה בשנתיים האחרונות - לא יודע. אבל בהתחשב בילודה הנמוכה שם, לא באמת צריך "ליברלים קיצוניים", כי ששוודיה כמו שאנחנו מכירים אותה תעלם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...