Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אף פעם לא התעסקנו עם קניית רכב וזו הפעם הראשונה.

התעניינו במיצובישי לנסר משנת 2011 עם כ-121 אלף ק"מ והחלטנו לקחת אותה למכון בדיקה

הרכב נמכר ע"י זוג אך מישהו שמוכר להם אותו הוא חבר שלהם (שלפיו הוא זה שעזר להם לקנות את הרכב מחברת ליסינג ולכן הם גם נתנו לו שימכור להם אותו).

אמנם מחשיד אבל הרכב חונה אצלו מתחת לבית ולא בחנות או משהו והבן אדם עשה רושם של אדם אמין.

בכל אופן, לקחנו את הרכב לבדיקה במכון ושלושה ממצאים מטרידים אותי:

1. למרות שהרכב עשה טיפול של 120 אלף היה חסר שמן. רק לאחר שמילאו שמן הבודק המשיך בבדיקה. בכל אופן - בבדיקה עצמה לא זוהו נזילות. מה שכן, מוזר שהיה מחסור בשמן (יכול להיות שפשוט לא מילאו?)

אגב. המחסור בשמן דווקא מוריד מהספק שהאדם רמאי כי אם הייתה נזילה חמורה, סביר להניח שהיה דואג למלא לפני הבדיקה.

2. זוהתה נזילה בדלת תא המטען. שכחנו לשאול לגבי זה. לא דבר שבכל מקרה התיקון שלו אמור לעלות מעט?

3. בעיות במשככים - להבנתי זה סביר לרכב עם זמן כביש. מה הערכת העלות של תיקון שכזה?

תודה רבה!

IMG-20160823-WA0010.jpg

פורסם

לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמדובר בסוחר מהסוג העלוב (כאלה שמוכרים מכוניות מתחת לבית ולא במגרש).

מי בחר את מכון הבדיקה? מה המשמעות של חדירת המים לתא המטען? אולי זה קשור לתאונה/תאונות שהיו בדפנות.

למה אתה לא מתייחס ברצינות לנושא צריכת השמן ולנושא סימני הנזילה במערכת הקירור?

בקצרה, אם הרכב נלקח למכון שאתה בחרת, אם הוא מסכים שתפגוש את בעל הרכב ואם בדקת לעומק את הממצאים שהתגלו (קח את הרכב למוסך להערכת נזקים) - תוריד את המחיר ותקנה את הרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא הבנתי רק איך בבדיקה בדקו מפלס שמן על מנוע חם. הרי לבדוק מפלס שמן צריך אחרי שהרכב עמד כמה שעות טובות במישור.

יחד עם זאת ניראה לפי הבדיקה (מעבר לכסת"ח רגיל) שהרכב באמת מוזנח וקצת מוזר שמישהו מוכר את הרכב עבור הבעלים (באמת נשמע יותר דומה לסוחר שלא העביר בעלות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברשותי רכב כזה בדיוק - לנסר 2011, לפני שקניתי אותו בדקתי מספר רכבים מדגם זה.

יש המון כאלו בשוק במחירים מעולים, אנשים מתקשים מאוד למכור אותם.

אל תתפתה לרכוש את הרכב, חוסר שמן מוחלט, וכניסת מים לתא מטען, יחד עם מוכר לא מזוהה, הם סימנים לא טובים.

ממליץ לך בחום להמשיך לרכב הבא.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כל אחד חושב כאן שאם זה שעומד מולך זה לא בעל הרכב עצמו אז וודאי הוא סוחר גנב.

ממש לא, שאני מוכר רכבים לחברים לפעמים זה לא כי אני סוחר, הפוך אני מביא את הטלפון של בעל הרכב שהוא יביא יותר פרטים והכל בשקיפות מלאה,

פשוט למוכר לא תמיד יש זמן, או שהוא מפחד שיעבדו עליו וכ"ו.

צריך לבדוק כל דבר ולראות מול מי אתה מתנהל ולא לקבוע מיתוסים.

פורסם
כל אחד חושב כאן שאם זה שעומד מולך זה לא בעל הרכב עצמו אז וודאי הוא סוחר גנב.

ממש לא, שאני מוכר רכבים לחברים לפעמים זה לא כי אני סוחר, הפוך אני מביא את הטלפון של בעל הרכב שהוא יביא יותר פרטים והכל בשקיפות מלאה,

פשוט למוכר לא תמיד יש זמן, או שהוא מפחד שיעבדו עליו וכ"ו.

צריך לבדוק כל דבר ולראות מול מי אתה מתנהל ולא לקבוע מיתוסים.

רוב האנשים תמימים ולא מסוגלים להבדיל בין המקרים. המקרה שלך חריג ולמען האמת אפילו אני - שמבין דבר או שניים ברכבים - לא הייתי קונה ממך במצב כזה אלא אם כן אני מכיר אותך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כניסת מים לתא מטען יכולה להתרחש בגלל סיבות רבות - אותי זה היה מטריד מאוד ובהחלט פוסל רכישה של רכב, במיוחד כזה שהוא נפוץ כ"כ. הרי אם זו הייתה רק גומיה בלויה - זה משהו שאפשר לסדר בתוך 10 דקות, בגרושים - יש רכבים כאלה בכל פירוקיה, הגומיה עולה גג 50 ש"ח וההחלפה היא פרוייקט של כמה דקות.

תוסיף לזה היעדר שמן, שמעיד על הזנחה משמעותית בטיפולים, וגם קילומטראז' שהוא לא כזה נמוך (לי יש רכב בן 5 עם 94 אלף ק"מ, לשם השוואה) ותקבל רכב שמיותר להשקיע בו זמן.

מכיוון שזה רכב שנפוץ מאוד בחברות הליסינג וההשכרה, אני ממליץ לך לגשת לשם, ולחפש אחת שמורה יותר, ללא תאונות כלל.

• תוכן חדש...