Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שמעולם לא ביקר בפורום דיטיילינג - ולא מבזבז שעות יקרות בשפשופי פח ופלסטיק - שטפתי היום את הקקטוס הסגול שלי עם מים וג'ילדה. אחרי הכל, הרכב בן שלושה חודשים בסה"כ.

להפתעתי גיליתי על מכסה המנוע קטע בקוטר 5 ס"מ בו דהה מעט הצבע ונראה חיוור יותר משאר מכסה המנוע.

שאלתי לכלל בעלי הקקטוס הנכבדים כאן - ובמיוחד לבעלי הצבע הסגול - אם נתקלו בבעיה דומה אצלם או אם יש להם תחושה שאיכות הצביעה ברכב, לפחות בצבעים המיטליים, אינה משובחת.

תודה למשיבים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם יש קשר ישיר, אבל שטיפה עם ג'ילדה עושה שריטות שרואים בשמש. תקנה מגבת מיקרופיבר, זה יותר זול מג'ילדה וזה לא מזיק לצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא יודע אם יש קשר ישיר, אבל שטיפה עם ג'ילדה עושה שריטות שרואים בשמש. תקנה מגבת מיקרופיבר, זה יותר זול מג'ילדה וזה לא מזיק לצבע.

תודה על הטיפ. איפה ניתן לקנות אותה?

אגב, היום זו הפעם הראשונה בה שטפתי את הרכב, כך שאין קשר כלשהו בין הקטע הדהוי לג'ילדה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה על הטיפ. איפה ניתן לקנות אותה?

אגב, היום זו הפעם הראשונה בה שטפתי את הרכב, כך שאין קשר כלשהו בין הקטע הדהוי לג'ילדה.

מגבות מיקרופיבר יש בכל סופר, מקס-סטוק, הום סנטר, חנויות כאלה. זה לא איזה מוצר קצה למשוגעי דיטיילינג.

לדעתי אתה צודק ואין קשר לדהייה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הצבעים האלו אחים לצרה. הפתרון שיכול למנוע את התופעה? זה טיפולי דיטיילינג באופן קבוע.

למרות שזה מעט מאוחר כי הנזק כבר קיים. יחד עם זה מאוד מפתיע שזה קורה לרכב שעל הכביש כמה חודשים - שווה לבדוק אחריות יבואן.

לפני שכל הרכב יתחיל להתקלף בגלל החום/שמש בארץ ממליץ לך לבצע בהקדם טיפול דיטיילינג כולל לרכב

גם אם זה לא זול, זה יתגמל אותך בעתיד. (רכב שמור= מחיר בהתאם)

פורסם

אם יש דהייה של צבע - לדעתי ישר לחזור לחברה ולהתלונן. אין סיבה שברכב בן 3 חודשים יהיו כאלה פגמים. מה יקרה עוד חצי שנה? או חלילה כשהאוטו יגיע לגיל מופלג של שנה וחצי? לא הייתי מנסה ליישם שום חומרי דיטיילינג כרגע, לפני ביקור בחברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"דיטיילינג" זו הגדרה בעלת שימוש מאוד נרחב למרות שהמהות "ירידה לפרטים".

לא חייב דיטיילינג אבל בהחלט כן - ניקוי ראוי, תיקון הפגם וציפוי איכותי.

שטיפה עושים בצל על פח שאינו חם.

חומרי שטיפה יעודיים, מיקרופייבר.

תיקון ליקויים בעת הופעתם.

ציפוי בווקס או אוטם אחת למספר חודשים.

יש סיכוי שמדובר בצריבה של לשלשת יונים?

ובהחלט יש מקום לנצל אחריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין קשר לג'ילדה ולא הגיוני שצבע דוהה אחרי 3 חודשים. סע לחברה ואל תעשה שום טיפול קוסמטי אחרת יאשימו אותך באחריות לזה. הקקטוס מראש הוגדר על ידי היצרנית כרכב זול שנעשו בו ויתורים גדולים באיכות כדי לתמחר אותו נמוך. כנראה שהם עמדו בשני היעדים :-)

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

דהיית צבע לא לעניין גם ברכב זול. מעבר לזה סיטרואן ממש לא אמרו שהם עשו ויתורים באיכות.

תתקשר ותדווח על התקלה. בשביל זה יש אחריות. כמו כן לעדכן,

• אחראי פורום
פורסם

אם היה מדובר בצביעה רשלנית או באיכות נמוכה, זה היה מתבטא בעוד מקומות על האוטו הספציפי ועל עוד מכוניות,

אחרי הכל יש כמה מאות על הכביש.

גם ההימור שלי הוא על חומר זר או לשלשת אבל צריך לראות תמונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מציע לך להעיף מבט כאן

אם אתה צריך איזושהי עזרה/ייעוץ/הכוונה וכו', you know my number

(אגב, מצטרף למהמרים על אופציית הלשלשת, האם היה קקי של ציפורים על הפח? בכ"א ממליץ לכולם להקפיד לנקות קקי של ציפורים ברגע שרואים כזה, לא להמתין לצריבה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קודם כל, כמו שכבר אמרו פה, כנראה שיש אחריות על הצבע אז הייתי מתחיל מלגשת לחברה. כמובן שלא הייתי נוגע עד אשר נציג החברה רואה את הנזק.

הבעיה היא שמה כבר הם יכולים להציע? צביעה של החלק הסורר? החלפה שלו? צביעה כללית? לא הייתי רוצה לעשות אף אחד מהם ברכב כזה חדש.

הייתי גם חושב קצת עם עצמי טרם פנייה לחברה, מה אני רוצה להשיג מהפנייה אליהם, מה המטרה הסופית שלי.

אני הייתי מבקש פיצוי כספי. צ'ק. אני אחיה עם הכתם הזה או שאצבע אותו בעצמי במקום אחר לפי ראות עיניי.

בלי קשר לזה, אתה צריך עזרה עם כל מה שקשור לניקיון הרכב ואתה לא מדבר איתי? ככה? נעלבתי :cry:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הדבר האחרון שיקרה זה שהם ישלפו את פנקס השיקים. זה יקרה כמה דקות אחרי שביבי ואבו מאזן ישכרו יחד דירת שותפים ליד האוניברסיטה בת"א.

אבל אם יש באמת פגם בצבע, הם צריכים לדעת על כך, להבין במה מדובר, ולהציע פתרונות. אולי יש עוד פניות, אולי זו הפניה הראשונה, אולי יש פגם רק בצבע הסגול, אולי ואולי ואולי, ולכן הם צריכים לראות את זה ראשונים לפני שעושים משהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...