Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת לא ברור מה אתה רוצה, היבואן הזה והענין די יוצא דופן ולטובה, משתתף כאן בפורום, מגלה פתיחות די מרשימה לחברים, תלונותיהם ורצונותיהם, בהחלט ראוי לשבח לדעתי. מכאן ועד קיום סיעור מוחות בהשתתפותו הפעילה בשל מה שמצטייר כליקוי אצל חבר בודד כאן, כזה שלעדות אותו חבר מצוי בטיפול, יש מרחק.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהג לילה -

"אני סיימתי להגיב כאן כי אני לא יכול להגיב בחופשיות."

מדוע אתה ממשיך בשלך למרות מה שכתבת בציטוט.

דעתך ברורה לכל, יש שחולקים עליך רצוי שתדע לקבל זאת.

אין לי שום בעיה שיחלקו ולא מצפה שיסכימו איתי בכל דבר. מה שכן, אסור לי להגיד דברים (שנמחקים ואני זוכה להתראות) ואני חוזר על א' בפעם העשרים ומתעקשים לענות ג'. זה כל מה שכתבתי ואם ירצו גם לחסום אותי על זה אז שיבושם להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע אם מדובר במקרה ספציפי אבל צבע שדוהה ברכב חדש זה מטריד ולא אמור לקרות ותחושתו של הלקוח לגמרי מובנת. יותר מזה, הוא מאוד מאופק וסבלני ביחס לרבים אחרים שאולי היו עושים הרבה יותר מהומות בסיטואציה כזאת. מאז ומעולם ללובינסקי היו מכוניות נחמדות יותר או פחות אבל שרות לקוחות וטכני מסורבלים, אם להיות עדינים. כנראה שעוד לא הכל שם השתנה, אבל אנשים פה מתאבדים כדי להגן על שמו הטוב של היבואן. מה קרה, מותר גם שתהיה ביקורת עניינית על מישהו. בשביל זה יש את הפורום, לא?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

צבע דוהה מסיבות רבות שלא קשורות בתקלה בקו הייצור. אז לפני שמטגנים את היצרן או את היבואן נותנים להם הזדמנות לבדוק. אז תתעזר בסבלנות עד לעדכון של פות״ש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• אחראי פורום
פורסם

בכזאת מהירות - צבע תקין לא דוהה.

מה קרה בפועל ברכב של פות"ש אני לא יודע, יכול להיות שזה נזק או תיקון רשלני שנראה כמו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא יודע אם מדובר במקרה ספציפי אבל צבע שדוהה ברכב חדש זה מטריד ולא אמור לקרות ותחושתו של הלקוח לגמרי מובנת. יותר מזה, הוא מאוד מאופק וסבלני ביחס לרבים אחרים שאולי היו עושים הרבה יותר מהומות בסיטואציה כזאת. מאז ומעולם ללובינסקי היו מכוניות נחמדות יותר או פחות אבל שרות לקוחות וטכני מסורבלים, אם להיות עדינים. כנראה שעוד לא הכל שם השתנה, אבל אנשים פה מתאבדים כדי להגן על שמו הטוב של היבואן. מה קרה, מותר גם שתהיה ביקורת עניינית על מישהו. בשביל זה יש את הפורום, לא?

לא ראיתי שמישהו טען משהו נגד ביקורת, הטענה היא כנגד האופן הזה שבו היבואן, במיוחד בשל כך שהוא משתתף כאן ומגלה מעורבות די חריגה ביחס ליבואנים אחרים בפורום, "נתבע" להגיב כאן על מה שאחרי הכל אינו יותר מאשר תלונה בודדת של לקוח. לתלונות מהסוג הזה שאינן מצביעות נכון לרגע זה על תופעה כללית, אמור להיות מענה ביחסים שבין הלקוח לשרות ולהבנתי כך קורה בענין הזה בפועל.

פורסם

חדשות? עדכונים? תמונה של האזור הפגוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגלל הצבע, צילום הוא בלתי אפשרי, כי הצלם או הסלולרי שלו משתקפים בו - וההשתקפות מכסה את האזור הדהוי.

אעדכן במהלך השבוע הבא, לאחר פגישה עם איש המקצוע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ובכן, סוף טוב, הכל טוב - לפחות לעת עתה.

פוליש+ווקס במוסך מורשה העלים את האזור הדהוי. למותר לציין שאהיה במעקב אם התופעה תחזור על עצמה.

מול לובינסקי והמוסך(גזית) אני שומר על קו תקשורת פתוח, מאחר והבעיה הספציפית מעניינת גם אותם.

זה המקום לציין את השירות הטוב והתגובה המיידית שקיבלתי. העיכוב בטיפול בנושא נבע כתוצאה מלו"ז צפוף שלי.

זהו. מקווה שלא יהיו עדכונים נוספים בנושא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

טוב לדעת ושמח שנסגר לשביעות רצונך. האם בוצע פוליש ווקס נקודתי, על החלק הפגום בלבד או על כלל המכונית?

עריכה אחרונה על ידי nir-z

• תוכן חדש...