Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גוגל:

How does Uber work

לדוגמא, נסעתי פעם עם נהג מסריח (יענו כזה שלא מתקלח) ונתתי לו 3 כוכבים בלבד. הזמנתי פעם נהג לחנייה של מלון וכשהוא הגיע בצד השני של החנייה הוא אסף מישהו אחר ונסע איתו. בסיום הנסיעה של הנוסע האחר נתתי לו כוכב 1...

אני מצטער מראש שאני עונה לך רק לחלק קטן בצורה רצינית ,כי קצת התעייפתי ...

פעם נסעתי עם נוסע שהפליץ לי במונית ולא יכולתי לדבר או לדרג ,כי איבדתי כמעט את ההכרה .

פעם לא נסעתי עם נוסע ,כי הוא הבריז לי מבלי להודיע ,אפילו שהגעתי 10 דקות לפני הזמן.

מה הקשר ידידי היקר ?!

נהגי מוניות אינם שונים במהותם מכל ישראלי ו/או נוסע כזה או אחר .

אתה מוזמן לקרוא את חפירותיי הקודמות ולהבין (או שלא) שלא מדובר כאן בקידמה ,לא מדובר במכוניות אוטונומיות .

מדובר בהשתלטות טייקונית חזירית שמגיעה בדמות של הוזלה .

סורי ....חפרתי....מבקש את סליחת החברים /החברות.

שבת שלום

מוטי

פורסם

מוטי,

כאשר יגיעו הרכבים האוטונומים(והם יגיעו, אין מה לעשות נגד זה) חברות ענק יקנו כמויות של רכבים וישכירו אותן לפי זמן/מרחק. אז יחולו עליהם חוקים של חברות השכרת רכב ולא מונית.

לכן לדעתי נהגי המוניות צריכים לאמץ את הרעיון של משרד האוצר שבתקופת הביינים , כל נסיעה באובר תתייקר ב 10% שילכו לקרן שתחזיר לנהגי המוניות את כל ההשקעה שלהם + אחוז פיצוי מוסכם.

אני מניח שגם נהגי הכיכרכות , ויצרני השוטים לסוסים התנגדו לכניסת הרכבים. לא עזר להם במיוחד. ולגבי איכות הנהג, אני חושב שענו על זה מספיק לפניי.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

סליחה מוטי, אבל אתה עונה רק למה שנוח לך. אם כך, לי נוח להחליט שאתה מסכים איתי עם כל מה שלא הגבת לגביו.

בנוגע לנוסע שהפליץ - מצטער בשבילך אבל מה זה קשור למה שאמרתי? אתה טענת שהדירוג חסר משמעות, אני הראיתי לך למה הוא לא (מדרגים רק אחרי נסיעה, נוסעים רואים דירוג של נהג לפני שמזמינים אותו).

נכון, אובר הם טייקון ענק אבל בסופו של דבר הם עושים הרבה טוב בשביל הלקוחות (למעט מקרים ספציפיים כמו ה-surge charge). הלקוחות רואים כי טוב ועושים מעבר לטכנולוגיה החדשה, והטכנולוגיה הישנה צריכה להתאפס על עצמה או להעלם מהעולם (ראה מקרה נוקיה והסמארטפונים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

uber זה לא קידמה.

החברה עוברת על החוק, לא סתם עצרו אותם בצרפת.

uber זה מונופול עולמי שצוחק על כולם.

אתם משלמים קצת על הנסיעה כי הנהג מפסיד כסף כמעט באופן קבוע.

בארה"ב נהגי uber אוספים אנשים במקומות אסורים והחברה משלמת את הדוח.

הם דורשים מהנהגים להיות עבריינים.

שלב הבא הם ידרשו מהנהגים להעביר סמים.

גם gett הם לא הצדיקים הכי גדולים אבל לא ברמות כאלה.

תעשו חיפוש בגוגל כמה נהגי uber מפסידים כסף, יש מקומות שכל נסיעה היא הפסד כסף של הנהג.

כמו כל דבר הם מרגילים אותכם להזמין מונית באפליקציה ועוד שנה שנתיים הם יכפילו את מחיר הנסיעה.

אייל

פורסם (נערך)

בתור אחד שנאלץ להתנייד במוניות לפני זמן מה, הנה השתי אגורות שלי

1) נסיעה במונית זה עסק יקר, ומחייב אותך לחשוב טוב טוב על תכנון הנסיעות שלך.

2) לפני כניסת גטקסי, המצב היה באמת מזעזע. נהגים שמקפיצים מחירים, מחירים ״מראש״ מומצאים ושירות מחורבן.

3) כשנכנסה גטקסי קרה מהפך. ממש מחושך לאור - פתאום נהגים אדיבים, המחיר ברור לכולם (ואפשר לקבל גם מחיר פיקס לפי היעד) ולא צריך לנחש שום דבר או להיות באי וודאות לגבי כמה כסף (לא) ישאר לך בסוף הנסיעה.

התשלום באשראי גם הפך את העניין לנוח.

4) נהגי מוניות נאלצו לשלם לא מעט עבור הרשיון שלהם, בין אם המספר שלהם או אם הם שכרו אותו. אני הכי בעד כלכלה חופשית והכל, אבל אני באמת חושב שצריך להקים מנגנון פיצוי עבורם. מילא אם הם לא היו משלמים למדינה, אז באמת לא היה להם מה להתלונן. כאן גם מקטינים להם את נתח הפרנסה וגם מאיינים את ההשקעה שלהם - ממש הרצחת וגם ירשת.

5) אובר יכול להיות דבר נחמד, אבל איך יישמו את זה? חברות הביטוח וודאי לא ישתפו פעולה בקלות.

6) מה אכפת לי לנסוע עם אשתו של השכן? ואם היה לה רשיון מונית? מה ההבדל בדיוק? אם יש מערכת דירוג אז הכל סבבה.

* קרה לי פעם שהזמנתי מונית בגטקסי, ואז הנהג פשוט ניתק את כרטיס הסים שלו ונאלצתי לבטל את הנסיעה ולקבל דירוג שלילי. מעבר לזה שום דבר בתכלס.

** בימים לפני גטקסי, הצטרכתי לבצע נסיעה בין עירונית. התקשרתי למספר תחנות ושאלתי על תעריפים. כולן נתנו מחירים באיזור ה300-400 שקל (פה ושם גם יותר) ובסה״כ היה מדובר על נסיעה מירושלים לתל אביב, כלומר שהנהג לא ימצא את עצמו באיזה חור שבו אין לו נוסע לדרך חזרה. לאחר שגטקסי התחילו לפעול הייתי צריך לבצע נסיעה דומה, אבל המחיר היה upfront מה שנקרא וסביר. לא נמוך, אבל סביר בהתחשב בזה שזה כלל איסוף והורדה במקום ספציפי (200 שקל).

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סליחה מוטי, אבל אתה עונה רק למה שנוח לך. אם כך, לי נוח להחליט שאתה מסכים איתי עם כל מה שלא הגבת לגביו.

ממש לא !

ציטוט עצמי :אני מצטער מראש שאני עונה לך רק לחלק קטן בצורה רצינית ,כי קצת התעייפתי ...

אתה מוזמן לקרוא את חפירותיי הקודמות ולהבין (או שלא) שלא מדובר כאן בקידמה ,לא מדובר במכוניות אוטונומיות

בנוגע לנוסע שהפליץ - מצטער בשבילך אבל מה זה קשור למה שאמרתי?

ציטוט שלך: לדוגמא, נסעתי פעם עם נהג מסריח (יענו כזה שלא מתקלח)

ציטוט שלך :הזמנתי פעם נהג לחנייה של מלון וכשהוא הגיע בצד השני של החנייה הוא אסף מישהו אחר ונסע איתו

תשובתי בציטוט :פעם לא נסעתי עם נוסע ,כי הוא הבריז לי מבלי להודיע ,אפילו שהגעתי 10 דקות לפני הזמן.

אתה טענת שהדירוג חסר משמעות, אני הראיתי לך למה הוא לא (מדרגים רק אחרי נסיעה, נוסעים רואים דירוג של נהג לפני שמזמינים אותו).

נכון, אובר הם טייקון ענק אבל בסופו של דבר הם עושים הרבה טוב בשביל הלקוחות (למעט מקרים ספציפיים כמו ה-surge charge). הלקוחות רואים כי טוב ועושים מעבר לטכנולוגיה החדשה, והטכנולוגיה הישנה צריכה להתאפס על עצמה או להעלם מהעולם (ראה מקרה נוקיה והסמארטפונים).

נוקיה בטכנולוגיה הישנה התחלפה בטכנולוגיה חדשה

באובר אתה מחליף נהגים מקצועיים שעברו מבחנים של המדינה בנהגים רגילים שחלקם טוב פחות או טוב יותר ובכל מקרה נסיונם על הכביש לוט בערפל .

כך שהאנלוגיה שלך לא משהו בלשון המעטה.

בקשר לטייקון ענק שיעשה רק טוב : נחיה ונראה .

ברור לי שלא קראת את מה שכתבתי בתגובותיי הקודמים מתחילת השרשור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה היא למי הוא יעשה טוב. לנהגי המוניות במתכונת הנוכחית, בטוח שלא. לפי מה שאתם מתארים פה גם הנהגים של אובר לא מרוויחים מהעניין.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש כתבה בוינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4828266,00.html

מעכשיו כמה שאני מבין כל אחד יוכל להניות "נהג מונית". זה אומר שלא צריך להשקיע 200Kש"ח בזכות ציבורית, לעשות קורס נהיגה ארוך ויקר של רישיון למונית וכד'.

מענין כיצד ביטוח רכב יאפשר דבר כזה? הרי הביטוח הרגיל לא מכסה נסיעה בתשלום.

יחד עם זאת, אם כל אחד יוכל להיות "נהג מונית", אין סיכוי לענף מוניות להמשיך להתקיים. גם ככה נהגי מונית בקושי סוגרים את החודש.

מה אתם אומרים?

מעניין איך הגעת למסקנה שרוב נהגי מוניות בקושי סוגרים חודש ...רוב בעלי המוניות מחזיקים יותר ממונית אחת ,על אחת הם נוהגים על השני הם לוקחים נהג שכיר, כל ענף שנכנס לתחרות זה טוב לצרכנים ,איפה שאין תחרות בריאה יש קיפאון ויש יוקר !!!

פורסם
מעניין איך הגעת למסקנה שרוב נהגי מוניות בקושי סוגרים חודש ...רוב בעלי המוניות מחזיקים יותר ממונית אחת ,על אחת הם נוהגים על השני הם לוקחים נהג שכיר, כל ענף שנכנס לתחרות זה טוב לצרכנים ,איפה שאין תחרות בריאה יש קיפאון ויש יוקר !!!

כמה קשקושים אלוהים .כמה יכול אדם לכתוב דברים שאין לו מושג וחצי והוא לא בתחום ?!

רוב נהגי המוניות הוותיקים הם בעלי מספר או שניים .אלה שידעו להתנהל בתקופות טובות יותר ...בשנים קודמות.

הציבור הרגיל שלא קשור לענף והחליט להשקיע בזכות ציבורית ולא בדירה (לצורך דוגמה) מחזיק ב"מספרים" וזה מהווה סוג של בטחון כלכלי לעת זקנה ,כמו אותם נהגים וותיקים.

זה מהתקופה שביבי "חילק" מספרים כאילו אין מחר והמדינה הכניסה לכיסה מליארדים.

חלק ניכר מנהגי המוניות עובד ב"פיקס" .אתה יודע מה זה פיקס או להסביר לך ?

זו עוד קומבינה שהמדינה מאפשרת לנצל נהגי מוניות "פצועים" ומוגבלים בחשבון בנק שעובדים יותר מ- 14 שעות ,24 שעות ביממה בכדי יוכלו לשלם את ה"פיקס" ושישאר להם לכלכלה .

הם מקבלים "תלוש משכורת " מינימום מדומה ,לא אמיתי ,ללא שום תנאים .שום תנאים.והם מקבלים מה שנשאר להם אחרי הפיקס

פיקס עולה 1600 שקל לשבוע .6000 שקל לחודש !!אתה מקבל מונית ומספר ומתחיל לעבוד .אין תיק במס הכנסה /מע"מ ואתה לא מקבל החזר על הדלק .

אתה יודע כמה אתה צריך לעבוד בשביל שישאר לך משהו ?

כאן לא מדובר על שכירות רגילה שעולה 1300 ש"ח לחודש.

אתה פשוט לא יודע ,חלק מועט מנהגי המוניות "מסודרים" ,לא עשירים ,והם גם משלמים באיכות חייהם על המרצדס הנוצצת והנסיעות הקבועות עם משרדי עורכי דין ,הפקות וכדומה .

אנשים אלה לא עשירים יותר משכירים של חברת החשמל או עובדי הנמל .

כמה תקבל על מספר שהשקעת עליו ושמת נהג ?! 1200 ש"ח לפני מע"מ .זה מה שיסדר אותך בחיים ??

מבלי לזלזל בסכום הזה .

תשקיע גם אתה 250000 שים נהג ותהיה עשיר (בתקווה שתקבל את הכסף והנהג לא חלה )

אז אם זה ככה ,על אותה אנלוגיה ,לך בטענות לאנשים שקנו דירות להשקעה ו"בגללם" עלו מחירי הדירות.

אתה יודע בכלל כמה נסיעות אתה צריך לעשות (עד שאתה תופס גם אם אתה עובד ב"גט" ) בשביל להגיע ל- 15000 ברוטו ?

אתה יודע כמה לילות צריך בשביל זה ? כמה שבתות ?

לא בוכה ,אבל תפסיק לקשקש !

די לכתוב שטויות .די !

פורסם (נערך)
גילה את אמריקה, נהג מונית הולנדי יותר אדיב מנהג מונית ישראלי.

באמת תגלית מהפכנית.

בקשר לשטויות של "רובם פושעים/ עבריינים", לא שווה התייחסות!

תגיד ג'ייק, במה אתה עוסק?

לפי התגובה שלך לא קראת בכלל את מה שכתבתי.

אני אמרתי שהשירות מנהגי אובר הוא מאוד אדיב ונחמד , והנסיע למופת מבחינת כללי תחבורה ושמירה על הבטיחות.

שטויות ? אוקי , בוא ותסביר לי בבקשה איך קוראים לנהג שעובר פס רצוף , שלא מביא זכות קדימה בכיכר , שלא עוצר בתמרור עצור , שעובר על הקסקס את הרמזור (ולעיטים גם על אדום , ובכללי לנהג שמפר את חוקי התנוע באופן שיטטתי ?

אז חוקית זה נקרא עבריין תנוע , אני קורא לזה גם פושע (מבחינתי הם כאלה כי הם מסכנים אותי על הכביש , ואת אישתי והתינוקית שלי שהם עוברים במעבר חציה למשל) , לא חושב שיש משהוא לא בסדר בכך , אני מתבסס על עובדות ונסיון בנסיעות עם נהגי מוניות.

אני מהנדס סיסטם ארכיטקצ'ור , ובמקרה יוצא לי לטוס לחול כל שבועיים ,את הנסיעות לנתבג ומשם אני עושה במוניות על חשבון מקום העבודה , אז כן יש לי נסיון רב.

במקרה יש לי גם נסיון רב עם אובר בחול.

אז סליחה שאני לא כ"כ מבין בעולם הרכבים כמוך , אבל אני חושב שיש לי מספיק ידע כדי לטעון מה שאני טוען.

שום דבר ממה שאמרתי לא נאמר במטרה לפגוע חלילה במישהוא , ויכל מאוד להיות שמוטי הוא נהג מעולה ומה שאני אומר לא תקף לגביו , ואני לא מכליל , אבל מהנסיון שלי 95% מנהגי המוניות אכן כאלה.

למנהל ששלח לי את ההתראה , אודה לך אם תוכל לציין על איזה חוק עברתי.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם (נערך)
ברור !

כשהתחרות תהיה הוגנת ,ונהגי אובר ישלמו הוצאות בדיוק כפי שאני שילמתי ומשלם ויעמדו בדיוק באותם סטנדרטים שאני כפוף אליהם .

דרך אגב ,יש כרגע נהגי אובר בארץ והם נהגי מוניות.

אם העשרים אחוז פחות שתשלם על מונית יהיה מה שיעשה לך טוב לעומת הפגיעה המרחבית שהסברתי בפרוטרוט בתגובותיי הקודמות ,ולא אכפת לך שטייקונים משתלטים לך על המדינה בשם הקידמה וההוזלה

אין לי בעיה ביום ראשון הקרוב להעיף את המונית אחרי שתוחזר לי כל ההשקעה שהמדינה חייבה אותי לעשות.

לעבוד כנהג מונית בארץ זו לא אטרקציה .כולם מוזמנים לעבוד תחת אובר .

בברכה

מוטי

אתה "מאשים" אותי במשהו שלא אמרתי. מניין לך מה אכפת לי או לא?

שאלתי באיזה מצב לא יפריע לך אובר. ענית כשתחרות הוגנת. מקובל. אני אפילו ציינתי שאני מסכים אתך שיש להתחשב בדבר לפני שמקבלים החלטות.

אתת דעתי לגב אובר אגב, טרם כתבתי.

יש לי רק שאלה אחרונה [תאורטית] ברשותך: אם מחר ממציאים תרופה שמרפאת מחלה שעד עכשיו הצריכה ניתוח, או איזה מכשיר שמנתח את החולה, האם צריך להחזיר לכל רופא מהתחום כסף על 13 שנים של לימודים?

ניקו :

מונית ספיישל היא תחבורה ציבורית כל עוד הציבור משתמש בה והיא כפופה לחוקי משרד התחבורה .נקודה.

אני לא יודע על איזה מחירים אתה מדבר ,אבל אני יכול לומר לך שהיום לדוגמה ,משתלם לקחת מונית מחולון /בת-ים לתל אביב מאשר לנסוע ברכב פרטי כשאתה לוקח בחשבון חוץ מאחזקת רכב ובלאי ,את נושא החנייה והפקקים .

תתפלא לשמוע שאף לא אחד מהלקוחות שלי או הנוסעים המזדמנים הינו עשיר .

אם כשאתה נוסע מהמרכז לנתב"ג פעם בכמה שנים ומשלם כ 130 ש"ח למונית מול עלות אחסנת רכב במגרש וזה יקר לך - תהיה בריא.

כשאתה מדבר על נסיעה במונית שהיא לעשירים אני מאמין שאתה מדבר על ימי שבת בתעריף 2 .

יש לך אופציה לשכור רכב אם זה זול יותר .בשביל זה לא צריך להעיף אנשים ממקום עבודתם כשלא הם קובעים עלויות ולהחליפם בעבדים תחת טייקון כזה או אחר

דבר איתי כשילדיך יגדלו בעזרת השם ויהיו בעלי רשיון נהיגה .אשמח לשמוע עלויות ביטוח של נהג חדש/ צעיר ,כי הביטוח של המוניות הוא גבוה יותר ...הרבה יותר ...

ואז דבר איתי על "עשירים "

חבר, תשווה תפוחים לתפוחים. מונית משווים לאוטובוס/רכבת/מונית שירות ולא לרכב פרטי.

אני שוב אומר, בפועל מונית היא לא תחבורה ציבורית כי חלקו הארי של הציבור לא באמת יכול להרשות לעצמו להשתמש בה, בטח שלא באופן קבוע.

בשום מצב אדם שמרוויח ממוצע ומטה לא ישקול מונית ספיישל כתחבורה ציבורית. בעצם, אני שמח שעשית את ההשוואה שעשית: עצם ההשוואה שלך מדגישה שמונית ספיישל, אפילו בעיניך, היא מתמודדת נגד אחזקת רכב פרטי ולא נגד שאר תחבורה ציבורית [אוטובוס/רכבת/מונית שירות]. זו בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר. אחזקת רכב ומונית ספיישל הן מותרות שלא כולם יכולים להרשות לעצמם.

גם אם נלך לפי ההשוואה שלך, ברוב המקרים רכב זול יותר [כשאתה מכניס עוד נסיעות ולא רק עבודה וחזרה]. זה שיש מקרה ספציפי אחד שיותר זו להתנייד רק במונית? זה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.

אז בוא נגיד כך: בהחלט יש הסכמה שראוי לשקול את כל הנושא של אובר בכובד ראש.

ענף המוניות, בצורה שהוא מגיע לצרכן, טעון שיפור בלשון המעטה.

מה יקרה אני לא יודע.

אני כן רוצה לשלם מחיר זול יותר. אתה אומר כאילו זה רע.

באיזה מחיר? אני כרגע לא יודע מה יהיו התנאים ומה יהיה המחיר של אובר, אם בכלל ייכנס לארץ. קשה לדבר על מחיר.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא יעזור כלום , מה שלא תגיד מוטי (ואני לא נגד מה שאתה אומר, אפילו תומך בחלק) אני עדיין חושב שאובר יותר טוב.

ורוב נהגי המוניות שיצ לי לנסוע איתם הם פושעים ! הם עברינים שמסכנים את הנוסעים שלהם ואת הסובבים אותם על הכביש.

מאיפה הבאת את ההנחתה הזו עלינו ?

לפי מה שאתה כותב אני צריך ממש לדאוג לחיי הבנות שלי שנוסעות כמעט בכול ימי שישי במונית ובשבת לים עם החברות שלהן.

איזה כייף לי :)

פורסם

ציינתי באופן מפורש מאוד "רוב נהגי המוניות היצא לי לנסוע איתם" איך אפשר להיות יותר ברור מזה?

נ.ב תציץ שני תגובות למעלה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

הכל מתחיל ונגמר ב תחרות שווה לכולם.

המדינה מבקשת מנהגי המוניות -

א - אגרה של כ 250.000 ש"ח - שולמה לכל מונית, עבור הרישיון להפעלת מונית.

ב - הביטוח יקר, מיועד לרכב להובלת נוסעים בתשלום, תואם לרכב הנמצא הרבה בכביש.

ג - הנהגים מחויבים לעבור קורס, ובחינות מיוחדות לקבלת רישיון לנהיגה במונית.

ד - למוניות הרגילות ספישיל, אשר לא עובדות ב קו (אשר גם הוא עולה כסף רב המשולם למדינה)

אסור להעלות ולהוריד, ולאסוף עוד נוסעים במהלך הנסיעה.

ומנגד אובר -

א - אין אגרה בשווי 250.000 ש"ח לכל רכב.

ב - במידה והרכב פרטי - אין כרגע כיסוי לביטוח להסעת נוסעים בתשלום.

ג - אין קורס בדיקה, מסתמך על חוכמת ההמונים, אין רישום מוסדר בידי המדינה..

ד - אוספים, מעלים ומורידים נוסעים בכל מקום (דבר חיובי) אבל - מדוע, לנהגי המוניות הדבר אסור .

ונהגי המוניות במסגרת קו - אשר מאושר להם לעלות ולהוריד נוסעים.

- משלמים כפול - הן באגרה של 250.00 ש"ח - והן בתשלום למדינה, על הזיכיון להפעלת הקו

- וזה תשלום של מאות אלפי שקלים..לכל קו.

לסיום:

א - כאשר רוצים לבצע שינויים והתאמות - צריך גם לאפשר לאנשים אשר הסתמכו על הבטחת השלטון.

זמן להתאמה - אנשים הסתמכו על כך, לבנות את עתידם והבטחת פרנסה למשפחה.

ב - אסור לבצע הפליה - במידה ומאפשרים ל אובר לפעול בדרך כל-שהיא.

צריך בדיוק את אותם תנאים לאפשר לנהגי המוניות.. ואו להיפך.

לבקש מ אובר - לעמוד בתקנות ובתנאים שבהם מחויבים נהגי המוניות..

ולא לבנות ל אובר מסלול עוקף חוקים תקנות והוראות של המדינה.

(מוטי - השבוע נסעתי פעמיים במוניות - הנהגים היו אדיבים, והמוניות היו נקיות ומסודרות)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
גוגל:

How does Uber work

..

חצוף :evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש