Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז באופן מפתיע אני נאלץ להחליף מכשיר טלפון.

המכשיר שליווה אותי ב-3.5 שנים האחרונות הוא Nexus 4 (ללא תקלה אחת! המכשיר הכי אמין שהיה לי).

היום זוגתי בטעות הפילה את המכשיר מהיד, על פניו אין נזק פיזי אך ה-touch בחלקו השמאלי של המסך הפסיק להגיב (יש לי תחושה שזה מתפשט לעוד אזורים). באופן כללי אני סופר מרוצה מהמכשיר ועושה את עבודתו נאמנה עד היום, לא מגמגם או נתקע ועובד חלק (אנדרואיד 5.1.1).

חשבתי על תיקון של המכשיר, אך לדעתי הדבר אינו משתלם, התיקון אני מניח ותקנו אותי אם אני טועה יעלה כ-400-450 ש"ח, מעבר למה שהמכשיר שווה ויחד עם זאת מכשיר בגיל כזה נמצא על זמן שאול, אין לי מושג מה עתיד להתקלקל בקרוב או לא.

לכן לא נשארתי עם הרבה ברירות אלא לפזול למכשיר חדש, הבחירה הטבעית היא נקסוס חדש אך לצערי נקסוס 6P יקר מאוד ומעבר למה שאוכל להוציא כרגע.

דרוש מכשיר בתקציב של 1000-1500 ש"ח. מכשירים שעולים לי לראש (פתוח להצעות נוספות, כמובן להוציא מכשירים של apple):

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

ASUS ZENFONE 2

LG G3 \G4

NEXUS 5X?

עוד שתי נקודות חשובות, חשוב לי העדכונים של המכשיר, לא יודע לגבי החברות האחרות, כמובן שבנקסוס זה הכי טוב אך מה לגבי השאר?

נקודה אחרונה היא שלאחרונה התחלתי לפתח אפליקציות לאנדרואיד, בנקסוס יש מצב מפתח האם גם באחרים? (מניח שכן אך שואל בכל זאת).

פורסם

השיומי כנראה יתן VFM מצויין, אבל אל תצפה לעדכונים.

יש לי Mi4c שרכשתי ב-BF והגיע בתחילת ינואר, למרות שיש גרסה חדשה (בן שלי קנה באפריל וקיבל גרסית MIUI יותר מתקדמת משלי) עד היום לא קיבלתי עדכון כלשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ סביר להניח שיש לך מה שנקרא vendor rom, אם תדרוס אותו עם רום רשמי מהאתר של שיומי העדכונים יחזרו.

לעניין השרשור - נקסוס 5X.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הLG G4 במחיר הזה רק יבוא מקביל ואתה לא רוצה לעדכן גרסה למכשיר כזה אלא אם העברית לא חשובה לך.

לחלופין שינוי גרסה ידני לפני העדכון וגם אז צריך לזכור שעוד שנה מקסימום המכשיר הזה נזנך.

הG3 כבר עכשיו בגרסה האחרונה שלו כנראה.

Xiaomi יתן את המקסימום במינימום אבל ללא עדכונים כמו שציינו, במידה ושוב יש לך כח להתעסק אם המכשיר אז תמיד תוכל לשדרג גרסה ללא עדכון רשמי.

ASUS לא יודע.

הנקסוס כנראה ברירת מחדל אצלך אלא אם יש לך כח לעדכונים ידנית ללא תמיכה של היצרן ואז XIAOMI עדיף בשל מחיר נמוך יותר.

מצב מפתח קיים בכול אנדרואיד.

סתם שאלה איך שרדתה אם נקסוס 4 והסוללה הלא קיימת שלו? המכשיר הזה היה מחזיק לי שעה וחצי זמן מסך בממוצע וגם זה במקרה הטוב.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

אני כבר כמה חודשים עם g3 (קניתי אותו רגע לפני שיצא g5...) ועדיין מופתע לטובה.

העובדה שטלפון ״דור קודם״ ב-1500~ ש״ח מספק 100% מהצרכים מעידה על עצירה בהתפתחות הטלפונים -

כל מה שמעבר למפרט הזה (snapdragon 808 + מסך שהוא יותר מ-fhd + מצלמה איכותית) הוא בבחינת ״נחמד שיהיה״, לטעמי.

קיבל לאחרונה אנדרויד 6.0, העדכון עבר חלק דרך התוכנה הרשמית, בלי צריבות ומשחקים.

לשלילה יש לציין את הצבעים הדהויים קמעה של המסך, במיוחד אם התרגלת למסכי ה-oled של סמסונג.

אל תתפשר על מכשיר עם צ׳יפ של mediatek.

בנוגע למצב מפתח - קיים בכל טלפון אנדרואידי סביר שלא הוברח מטג׳יקיסטן על גבי חמור משא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נקסוס 5x מכשיר מעולה, פוגע בול לדרישות. בונוס - שיפור גדול במצלמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

השיומי שהוזכר הוא עם צ'יפסט של קוואלקום (וגם ה-Mi4c שהזכרתי).

אני לא חש בחסרונם של העדכונים למערכת ההפעלה.

ד"א - ה-Mi4c החליף אצלי מוטו G4 מדור ראשון, אצל בני נקסוס 4. שנינו חשים היטב בהתקדמות. מצד שני, הבכור, שהוא צרכן הטלפון הכבד ביותר בבית, מסתדר מצויין עם G2 שרכש קצת לפני יציאת ה-G4 לשוק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא משנה אם זה עם מעבד SD או mtk, בחנויות מתקינים vendor Roms כי יש שם את כל השפות, גוגל פליי ועוד כל מני רוגלות.

ההמלצה של שיומי עצמם בפורומים שלהם היא לחזור לגרסה רשמית "נקיה לכאורה".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קיבל לאחרונה אנדרויד 6.0, העדכון עבר חלק דרך התוכנה הרשמית, בלי צריבות ומשחקים.

האם זה מכשיר מיבוא רשמי או מקביל? האם יש בכלל הבדל?

לפני כחודשיים בדקתי דרך LG PC Suit ולא נמצאו עדכונים למכשיר, נרכש מיבוא מקביל.

לשלילה יש לציין את הצבעים הדהויים קמעה של המסך, במיוחד אם התרגלת למסכי ה-oled של סמסונג.

אל תתפשר על מכשיר עם צ׳יפ של mediatek.

לדוגמה?

_____

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

יבוא מקביל. אני לא מתמצא בהבדלים.

צ׳מע קטע - בדקתי עם pc suite דרך mac - אין עדכונים.

התקנתי pc suite במחשב הביתי העתיק (vista...) - יש עדכונים. הזוי.

למיטב הבנתי זה טרי-טרי מסוף יוני.

לשאלתך - לדוגמה, לא Xiaomi note 2.

אילו היה הבדל רציני במחיר, זאת פשרה שניתן לשקול,

אבל אין הבדל רציני במחיר, אז עדיף לבחור בצ׳יפ של החברה הראשונה שהצליחה סוף-סוף לגבור על אינטל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היו לי נקסוסים מאז הגלקסי נקסוס ("נקסוס 3"), כרגע יש לנו בבית 5X של האשה (ששוכב במגירה כי היא עברה (לא עלינו) ל iPhone 6s plus שקיבלה מהעבודה). ועוד שני nexus 5 בעוד מגירה, אחד שלי לשעבר ואחד שלה לשעבר.

לי יש 6P זהוב שנקנה באמאזון ארה"ב ונשלח לקולגה ששלח אותו עם עוד קולגה ישירות אלי למשרד. ה1900 הכי טובים שבזבזתי בחיי על סלולרי. זה ללא ספק המכשיר הטוב ביותר שהיה לי. הכי מהיר (בטירוף), הכי מצלמה, הכי יפה, הכי איכות, הכי סוללה.

אם יש לך איזושהי דרך לבצע את הרכישה כמו שאני עשיתי, you're golden. אם לא, אז 5X לגמרי.

פורסם

מביקורות שקראתי, עושה רושם שלמייזו יש כמה עניינים:

1. לחלק מהמשתמשים יש כפתור בית עקום. קצת מעיד על איכות בניה לא להיט.

2. מסך פחות טוב ממה שהיה במייזו 2 נוט

3. מצלמה זהה ל-2 נוט, וזהה ל-1 נוט. שזה היה סביר ב 1 נוט, פחות סביר ב-3 נוט.

פורסם

ראשית תודה לעונים עד כה!

Ave הסוללה של הנקסוס החזיקה מעמד יפה יחסית, בטח כאשר היה צעיר יותר. בשימוש בינוני לא היה בעיה לשרוד מבוקר עד ערב ולעיתים עד ליום שלמחרת.

חשבתי על ה-G4 כחלופה טובה אך נתקלתי ברשת בהמון תלונות על האמינות של המכשיר ובעיית הלוח אם שלו. מה שהוריד אותי ממנו על אף המפרט המרשים ביחס למחיר.

בסופו של דבר כמעט ננעלתי על ה-5X אך בכל זאת אני לא אשלם עם ההחלטה:

1. 2 GIGA RAM , לא רע אבל כאשר שאר המכשירים בסביבה באים עם 3GB \ 4GB גורם לי לחשוב שנית בראיה קדימה שזה קצת גבולי, הנקסוס 4 שלי כיום עם 2GB, אבל זה טלפון שיצא לפני כמעט 4 שנים :shock:.

2. המכשיר יצא לשוק לפני כשנה וככל הידוע לי צריך לצאת בקרוב מאוד נקסוסים חדשים, השפעה ישירה על מחיר המכשיר הנוכחי או במילים אחרות האם אוכל לרכוש בקרוב 6P במחיר של 5X כיום. האם שווה לחכות קצת? אני מניח שאוכל לסחוב עם המכשיר שלי עוד קצת על אף חוסר הנוחות.

3. שקע טעינה TYPE C, אני אצטרך להחליף את כל הכבלים שיש לי של micro usb ובנוסף לקחת מטען מחבר תהייה בעיה.

4. הטלפון נראה זול מידי, קצת יותר מידי פלסטיקי. לא deal breaker אבל עדיין.

• תוכן חדש...