Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כמה חבר׳ה המליצו לי על לקנות מתאם למחשב הרכב כדי שאוכל להשתמש באפליקציה חיצונית בכדי לדעת את מצב הרכב.. אבל בכמה מוסכים שאני מכיר דווקא אמרו שזה יכול לשבש את התוכנה של המנוע וממש לא כדאי לשים דבר כזה, מה ההמלצה שלכם? כדאי?

ואם כן, איזה רכיב יתאים לי למאזדה 3 ספיריט 08? היכן ניתן לקנות בזול? ושיהיה אמין כמובן..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אותם מוסכים שישמחו להשחיל אותך ב "רק 100 שקל" כדי לתת אבחנה.

אז אם תקנה obd ותדאג לעצמך בדברים הקטנים, לקחת לבעל המוסף ארוחת צהריים עסקית+ קופסאת סיגריות.

פורסם

אז אם תקנה obd ותדאג לעצמך בדברים הקטנים, לקחת לבעל המוסף ארוחת צהריים עסקית+ קופסאת סיגריות.

חח תודה רבה.. אז היכן כדי לקנות ואיזה לקנות שיתאים לי לרכב? אני פשוט לא מבין בזה..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

100שח זה זול. במורשים הם עוברים גם את ה 200 שח רק על חיבור לסורק זהב טהור!

פורסם

ספר לי על זה...

הבעיה שלי היא לא בתשלום של 200 שקל לאיתור תקלה- הבעיה שלי היא כשלא מאתרים את התקלה אחרי שאני משלם 200 שקל.

פורסם
ספר לי על זה...

הבעיה שלי היא לא בתשלום של 200 שקל לאיתור תקלה- הבעיה שלי היא כשלא מאתרים את התקלה אחרי שאני משלם 200 שקל.

אם מטפלים במוסך טוב שלא מחפש לעשוק לא יקחו שקל, אפילו על בדיקה עם תכנה כמו VCDS.

כמובן שאני לא מדבר על להגיע למוסך ראנדומאלי בפעם הראשונה.

פורסם

מצא לך איזה טאבלט זרוק או סמארטפון אנדרואיד סיני זרוק לא חסר היום..

גם אני רציתי להשתמש באייפון שלי, עדיין לא מצאתי אפליקציה מתאימה

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...