Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל למה הזמנת את הבלוטוס? אמרתי כדי לחבר את הOBD לאייפון אתה צריך אחד שתומך WIFI...

לגבי אפליקציה יש מלא, צריך לחפש באפסטור

פורסם
יובל למה הזמנת את הבלוטוס? אמרתי כדי לחבר את הOBD לאייפון אתה צריך אחד שתומך WIFI...

לגבי אפליקציה יש מלא, צריך לחפש באפסטור

המליצו לי כאן להזמין את מה שהזמנתי, ורשום שם תומך בבלוטוס, למה זה כ"כ חשוב שיתמוך ב-WIFI?

אז מה שהזמנתי זה לא טוב?

יש לי G4 זרוק בבית.. אולי אשתמש בו..

אבל עדיין העדיפות היא לאפליקציה באייפון.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

באייפון ה-BT נעול לשימוש דיבורית, רמקולים, אוזניות בלבד.

לכן צריך לפרוץ את האייפון כדי לאפשר שימוש בבלוטות' למטרת OBD למשל.

ואם כבר האייפון פרוץ, אז אפשר להוריד את DASHCOMMAND, שהיא אפליקציה מעולה אך יקרה.

אם האייפון לא פרוץ אז אין ברירה אלא לקנות סורק WIFI (מעט יקר יותר) במקום BT, ואין ברירה אלא לקנות את האפליקציה.

Stay Dirty

פורסם

באייפון ה-BT נעול לשימוש דיבורית, רמקולים, אוזניות בלבד.

לכן צריך לפרוץ את האייפון כדי לאפשר שימוש בבלוטות' למטרת OBD למשל.

ואם כבר האייפון פרוץ, אז אפשר להוריד את DASHCOMMAND, שהיא אפליקציה מעולה אך יקרה.

אם האייפון לא פרוץ אז אין ברירה אלא לקנות סורק WIFI (מעט יקר יותר) במקום BT, ואין ברירה אלא לקנות את האפליקציה.

וואי לא ידעתי את כל זה.. חבל שהזמנתי, בכל מקרה אם אתם אומרים שרק צריך משהו אנדרואידי אז מזל שיש לי את ה-G4 זרוק בבית..

יש אולי קישור לאחד שהוא סורק WIFI? אולי עדיין אפשר לבטל את ההזמנה..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
קח, תתיחס למה שאסף אמר בקשר למה שאתה צריך לאייפון על מנת להפעיל.

תודה רבה על הקישור..

אז רגע רגע תסבירו לי כי כבר ממש הסתבכתי וגם ככה לא הייתי בקיא הכי גדול בנושא הזה..

גם אם אבטל את ההזמנה ואזמין את מה שהבאת לי עדיין זה לא יעזור עם האייפון?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

ועוד דבר, ראיתי שרשום שזה תומך בלפטופ.. איך משתמשים בזה דרך המחשב? נראה לי עדיף מההסתבכות עם האייפון..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
ועוד דבר, ראיתי שרשום שזה תומך בלפטופ.. איך משתמשים בזה דרך המחשב? נראה לי עדיף מההסתבכות עם האייפון..

שים לב שבמוצר שהזמנת יש באחת התמונות דיסק,

אני מאמין שבעזרתו.

Seat Ibiza FR

פורסם

יש תוכנה שמגיע עם ההתקן למחשב. כמו כן ניתן למצוא עוד מס' תוכנות שעובדות עם מחשב ברשת...

אין לי ניסיום עם חיבור מחשב, אני משתמש בOBD2 ותוכנה בשם TORQUE בפלא'

פורסם
שים לב שבמוצר שהזמנת יש באחת התמונות דיסק,

אני מאמין שבעזרתו.

כן ראיתי אבל אני לא חושב שזה רק להתקין תוכנה וזה יעבוד במחשב.. נראה לי שצריך איזשהי אפליקציה, מקסימום אמצא איזה מכשיר אנדרואידי..

עוד שאלה, היכן אני מחבר את המתאם ברכב שלי? איפה נמצא החיבור?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
כן ראיתי אבל אני לא חושב שזה רק להתקין תוכנה וזה יעבוד במחשב.. נראה לי שצריך איזשהי אפליקציה, מקסימום אמצא איזה מכשיר אנדרואידי..

עוד שאלה, היכן אני מחבר את המתאם ברכב שלי? איפה נמצא החיבור?

צריך תמיכה של המחשב בבלוטוס או WIFI [במידה והזמנת מוצר תומך]..

Seat Ibiza FR

פורסם
צריך תמיכה של המחשב בבלוטוס או WIFI [במידה והזמנת מוצר תומך]..

הזמנתי מוצר תומך בלוטוס, היכן אבל אני מחבר את המתאם ברכב?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...