Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אופס נכון, שכחתי מזה.

ניתן ליישם במריחה.

עבודה סופר לא נוחה, עד שהחומר משתחרר מהבקבוק בגלל הצמיגות שלו, פשוט מעיק.

רכשתי לי בקבוק כזה לפני שנתיים בערך, השתמשתי על נקודה בודדת, מאז הוא בעונש בארון, בצד.

ותודה על המחמאה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פי שלוש זמן?

צריך לעבור על כל נקודה ונקודה ברכב באופן פרטני, זה יקח יום שלם :)

המשחה מתאימה יותר למפגעים בודדים, במיוחד ג'אנטים וכו'.

איתמר, הגלוס שקיבלתי מספיק לי לחלוטין.

*איכות תמונות גרועה שדיי עושה אבל לתוצאה הסופית (אייפון 5), אבל זה מה יש.

איך אתה יוצא מהאוטו בלי לנשק תקיר עם הדלת :shock:

סחטיין עם הברק:-o

בכל אופן, אם אני מביא את המשחה של איירוןX אז זה באמת יכול להוריד את הדרישה לעשות פלסטלינה?(נאמר שהמשחה חזקה יותר וגם במיילה אתה עובר על כל הפאנלים בדומה לפלסטלינה)

פורסם

זה תלוי בכמות החומר שתשתמש אבל כן זה יכול להוריד את הדרישה לפלסטלינה, יותר מומלץ (ויקר) לקנות iron x lemon scent (חזק יותר מאיירון איקס הסגול) ובנוסף לקנות tar x.

במידה ועברת על כל הרכב עם tar x + iron x לא תצטרך פלסטלינה ב95 אחוז מהמקרים.

*מוצר שקארפרו המציאו בשביל לא להשתמש בשתי המוצרים ביחד זה trix שמכיל גם tar וגם iron remover, החיסרון שלו שהוא חלש יותר משני המוצרים בנפרד וכדי להשתמש בו באופן יעיל צריך להשתמש בכמות יותר גדולה של ריסוסים (וחשוב לערבב אחרי כל כמה ריסוסים).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני רואה שהמחירים הם (הכל 500 מ"ל), iron x במחיר של 9.40 פאונד, iron x ls במחיר של 10.44 פאונד (אין במלאי כרגע), trix 9.94 פאונד..

פורסם

שימו לב שהתמונות שהוא העלה לאחר פילטר אגרסיבי מאוד של אינסטגרם שמעלה ברק.

מצ"ב תמונה אמיתית של הרכב, ללא פילטרים:

5c8c86bb44f55173b045327b520d7937.jpg

חדי העין ישימו לב שהרכב שלו סובל מתחזוקה כה קלוקלת עד שהצבע השחור הכחיל, עקב קורוזיה מטאלית. זו תופעה אמיתית שלא המצאתי מהראש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
שימו לב שהתמונות שהוא העלה לאחר פילטר אגרסיבי מאוד של אינסטגרם שמעלה ברק.

מצ"ב תמונה אמיתית של הרכב, ללא פילטרים:

[ATTACH=CONFIG]462980[/ATTACH]

חדי העין ישימו לב שהרכב שלו סובל מתחזוקה כה קלוקלת עד שהצבע השחור הכחיל, עקב קורוזיה מטאלית. זו תופעה אמיתית שלא המצאתי מהראש.

שטויות.

זה לא פילטר, זה reload + מרגרינה מזוקקת.

לתופעה שתארת יש שם, זה נקרא הדרדסות, זה קורה בעיקר ברכבים גרמניים בבעלות ישראלית.

וברצינות, הרכב לא היה מאוד מאוד מאוד רחוק מהתמונה שהצגת כאן.

נגיד 70% מזה, בגלל זה הוא נשטף שלוש פעמים ברציפות (רק הפרה ווש + פלסטלינה גמרו לי חצי בקבוק של onr, תעשו חישוב).

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופו הכי מסקרן אותי לדעת איך אתה נכנס לרכב, חוץ מתא המטען לא רואים כניסה בטוחה בלי לדפוק את הדלתות.

אלא אם שמים מגבת מיקרופייבר ענקית על קיר הבטון שיספוג את המכה בעדינות.

פורסם

זה רק נראה בעייתי מזווית הצילום.

אני נצמד לחלקו הימני של הקיר כמה שניתן, בחלק השמאלי של הקיר, חלק שלא רואים בתמונה, יש מן מובלעת (לא באמת יודע איך לקרוא לזה) שמאפשרת לפתוח שני שליש ממהלך הדלת ויותר, בבטחה, והדלת שלי ארוכה וכבדה - ועדיין.

היא מעולם לא נישקה את הקיר.

אני לעומת זאת, כן.

אבל זה נושא אחר.

"יאללה בירי".

פורסם

יש לי שאלת צעיר,

יש לי מטליות באפינג יעדיות לפוליש, לווקס ולאוטם. אין בעיה להשתמש בהן קבוע לזה נכון? באופן רב פעמי ?

אין חשש שפוליש/אוטם/ווקס ישאיר על המטלית שאריות לאחר כביסה ויגרום לשריטות בשימוש הבאפינג הבא?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

כל עוד כיבסת כראוי, אין בעיה.

עדיף לכבס בתום השימוש, ולא להמתין שהחומרים יתייבשו על המגבת.

במקרה ואין לך כוח לכבס, פשוט תזרוק אותם לדלי עם עם מים ונוזל טקסטיל.

כמובן שאחת לתקופה ותכתלות בכמות הפרוייקטים שלך, רצוי להחליף למגבות חדשות, אבל כל עוד המגבות שמיועדות לבאפינג עדיין רכות, זה אמור להיות בסדר.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...