Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שרובנו מבצעים יישום אוטם באוויר הפתוח ולא במקום סגור יש משהו שנורא מטריד אותי, נגיד מרחתי אוטם חיכיתי 20 דק שהוא יתאחה ובזמן הזה של ה 20 דק יכול להיתפס אבק ולכלוכים על האוטם ואז בזמן הבאפינג זה ייצור סווירלים לא? מה אני מפספס פה?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאני חושב:

1. סיבי המגבת אוספים לתוכם ולא משחררים את הלכלוך בחזרה לרכב.

2. לא מפעילים לחץ על המגבת בזמן הבאפינג.

נותנים למגבת עצמה לעשות את העבודה.

פורסם

האוטם משאיר שכבה קטנה של החומר ממנו עשוי, הניגוב אמור להיות קליל תלוי בחומר, אם לדוגמא השארת פוסו להרבה זמן ותנסה להוריד אז לדעתי יכול ליצור עוד סווירלים, אבל כל עוד הניגוב הוא עדין ובקו ישר לא אמורה להיות בעיה מיוחדת

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יזמין carpro reload וזהו נראה לי ככה לא צריך לדאוג על זמן ייבוש, מה שמדאיג אותי זה שהחומר יכול להשאיר סימנים בידיים לא מיומנות. (כמוני :roll:)

פורסם

חומר מעולה.

אם יש לך רכב כהה, דלל את המוצר 1:1 עם מים.

אתה תגיד לי תודה.

רסס מעט -מאוד- על איזורים קטנים, הכן מגבת אחת למריחה ואחת לבאפינג, תעבוד מהר ואל תמתין בין הריסוס למריחה/ניגוב.

חומר שאני אישית מת עליו, אבל יכול להשאיר סימני מריחה מציקים ביותר, לא מהפשוטים לשימוש.

ד"א, אם תכננת להזמין מ detailed clean אין במלאי כרגע.

בארץ מבקשים על המוצר 270 שקלים (!), ובפעם האחרונה שהתעדכנתי דרך האתר הנ"ל, 180 כולל משלוח (לפורמולה החדשה כמובן).

מחכה למוצר גם.

נ"ב: ניתן להשתמש בו גם כ-drying aid לאחר שטיפות, אפקטיבי ביותר.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

לדלל עם מים רגילים או מזוקקים?

במידה ומים מזוקקים אז איך זה שבdrying aid הרי המים שנשארים על הרכב הם רגילים ומרססים עליהם..

חזר למלאי הcarpro reload בבקבוק ספריי 500

עוד שאלה קטנה:

האם אפשר להשתמש בiron x במקום clay bar??? אני ראיתי הרבה סרטונים ששימוש בclay גורם לסווירלים אז אני רוצה להימנע מהאפשרות הזאת.

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם

1) אפשר לנקות עם מטלית לחה, פאנל אחד בכל פעם, ואז לעשות באפינג בעדינות עם מיקרופייבר. יש אוטמים שאם תשים יותר מדי יהיה מאוד קשה לעשות באפינג, לפעמים מעט זה יותר טוב. 2) irox x זה לא לגלגלים? לוקחים בחשבון שפלסטלינה יכולה לעשות קצת שריטות. בגלל זה השטח צריך להיות כמה שיותר נקי ובגללל זה עושים פוליש אחרי ולא לפני.

פורסם (נערך)

אז תראה סירטונים איך כן עושים פלסטלינה ולא חסר מידע פה בפורום על זה.

IRON X זה חומר לג'אנטים,

אפשר להוריד איתו לכלוך עקשן מהפח אבל חבל על החומר, בשביל יש פלסטלינה בכל מיני רמות ניקוי.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

iron x בראש ובראשונה מיועד לצבע הרכב, תשאלו את מומחי הפורום וגם תראו סרטונים של carpro.

אני שואל שוב (לא למי שחושב שזה חומר לג'אנטים) האם הפעולה מייתרת את הצורך בclay?

פורסם

אני חצוף? מי שמנסה לעזור ובעצם רק גורם למי שלא מבין רק להתבלבל יותר לא עוזר! ומי שחושב ש iron x זה רק חומר לג׳אנטים אני לא רוצה עזרה ממנו כי כנראה שהוא לא מבין מספיק בתחום.

פורסם

אז תקנה כמה בקבוקי IRON X זה בהחלט ישתלם לך יותר כלכלית מפלסטלינה ב60 שקלים (ציניות כמובן).

תלמד להשתמש בפלסטלינה ואז תבוא ותגיד שאנחנו לא מבינים.

פורסם

אני בחיים לא השתמשתי בפלסטלינה אז לבוא ולהגיד זה יפה אבל קצת עובדות..

ראיתי המון סרטונים של אנשים שביצעו פלסטלינה בצורה הכי נכונה שאפשר עם טונה clay lube והיו המון marring בעקבות הפלסטלינה. בגלל זה שאלתי על האיירון איקס שמאפשר לא לגעת בכלל בפח ולא מאפשר לעשות סווירלים, נכון זה יותר יקר אבל המחיר ממש לא מעניין אותי.

• תוכן חדש...