Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעתד לשכור רכב באוסלו, באמצע יוני, לנסוע לכיוון הפיורדים ולהחזיר אותו אחרי חמישה ימים בברגן.

הייתי שמח ל BMW סדרה 5 או 7 (בסדרה 4 כבר נהגתי בנסיעה קודמת שלי בחו"ל), אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי במחיר סביר (כ 600 דולר לחמישה ימים, מחיר אפילו נמוך בצורה קצת חשודה) הוא מרצדס E קלאס Or Similar בחברת סיקסט.

יש חברה מתחרה שמציעה BMW סדרה 5 Or Similar במחיר הרבה יותר גבוה שאולי אוכל לספוג (נוסע עם חבר), אבל מניסיוני Or Similar נותן להם את הזכות לתת לי רכב שממש לא ארצה.

אודה לעצות.

פורסם

אני הזמנתי בנורווגיה דרך europecar והיו להם במלאי המון סוגי מכוניות כשבאתי לאסוף את שלי, כולל סדרה 5 (אומנם סטיישן).

נורווגיה מהממת והכבישים תענוג (אם כי האכיפה שם מטורפת!! המון מצלמות וכל ק"מ מעל המותר זה big no no).

פורסם

מה קורה למשל אם לא מזמינים מראש אלא מגיעים לדלפק בשדה התעופה ובוחרים מה שזמין? האם זה עולה יותר?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

חטפתי 4000שח דוח על מהירות של 74 בכביש של 50

זהירות!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
מה קורה למשל אם לא מזמינים מראש אלא מגיעים לדלפק בשדה התעופה ובוחרים מה שזמין? האם זה עולה יותר?

אם במקרה יש להם הרבה רכבי יוקרה שלא הוזמנו, שיחקת אותה ותוכל להשיג במחיר זול יותר מהזמנה מוקדמת.

אם לא, המחיר יהיה מאוד גבוה או שלא תוכל לקבל בכלל רכב יוקרה כי כולם הושכרו או הוזמנו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...