Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי הדילולים של כימיקל? לפי מה שתמיד אומרים בפורום זה 1:4000 על האריזה רשום 1oz שזה בערך 26ml על גלון שזה 4 או 5 ליטר אז זה קצת מבלבל מה אתם אומרים כמה אתם מדללים?

וכמה הייתם שמים בתוך אקדח קצף(לא גרניק)?

פורסם

גלון זה 3.78 ליטר, OZ זה 29 מילי ליטר

על האריזה כתוב 29 מילי ליטר על כל 3.78 ליטר

תבדוק כמה נפח יש באקדח קצף ומשם החישוב הוא פשוט.

Seat Ibiza FR

פורסם

דילול 1:4000= 1 מ"ל שמפו + 4 ליטר מים.

3 מ"ל שמפו ל-10 ליטר מים.

כשהיה לי "סיטרוס וואש אנד גלוס", הדילול היה- 15 ליטר מים + 5 מ"ל שמפו.

התוצאה- מלא קצף, עדין אבל מנקה טוב, משאיר ברק גבוה.

ממליץ בחום.

פורסם

דיללתי השבוע את הפינק,10 מל על 3 ליטר,נאדה,לה היה בכלל קצף.

מה הדילול המומלץ בשבילו? ללא אקדח קצץ.

פורסם

דווקא 30 מ"ל שאני שם בדלי של 8 ליטר בערך עושה אחלה קצף ע"י מר פינק, אבל אם זה בדלי עסקינן מה שאמור להדאיג אותך זה הנקיון לא הבועות, זה סתם ליופי.

בשביל דלי - סיטרוס בשבילי, הניקוי הכי טוב, לא צריך בועות והדילול שלו פחות מחצי מהפינק (שלא לדבר על היכולת ניקוי הגרועה שיש בפינק).

אני שם סקוויז נחמד, של בערך 1CM בגובה המיכל (של 1 ליטר), די והותר.

אלי - מקציף שנראה כמו של כימיקל (עלי אקספרס) כמה אתה שם בליטר - גם 30 מ"ל האנידו מקציף יפה?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יש לי גם את הפינק וגם את הסיטרוס תאמת אני דיי מאוכזב מיכולות הניקוי והקצף של הפינק אבל מצד שני מפחד להשתמש בסיטרוס שלא יוריד לי הגנות אני מעדיף לשים הרבה פינק רק לא לקחת את הסיכון עם הסיטרוס, פעם הבאה אני פשוט אקנה שמפו זול יותר שיתן גם עבודה מבחינת קצף כי מבחינת לכלוך הרכב בקושי תופס אבק

עריכה אחרונה על ידי avioo360
פורסם

מה הבעיה לרסס BSD או קוויק ווקס בתרסיס / דיטיילר אחר / למרוח ווקס זריז לאחר שטיפה עם סיטרוס?

דילול 5 מ"ל בדלי של 10 ליטר לא יעשה דבר, אני שם גם 15 מ"ל וזה לא עושה דבר אצלי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...