Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רשתות, בממ"ד אין ואי אפשר לשים. נכנסת דרך הממ"ד כפי שציינתי. בכל אופן הפתרון נמצא - דוקרנים על שתי נקודות מפתח שבה היא משתמשת כדי להיכנס והיא לא תיכנס יותר.

פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שפינת האכלה קטנה במקום דיי מרוחק יכולה לפתור את הבעיה. רק תזכור שחתולים שמאכילים אותם בדרך קבע הם יצורים מאוד נקיים וגם מגינים על הגינה מנחשים עקרבים עכברים וחולדות, סיכוי אפסי שיעבירו מחלות גם בשריטות. מבין אותך שזה לא נעים, אולי תן לראות את הכלב פעם אחת כשאתה בשליטה והיא תזכור את זה ולא תתקרב. אבל בשום פנים לא פתרון רדיקלי כמו לסלק (לתפוס ולזרוק במקום אחר) או לשלח את הכלב שלך בה , זה פלילי ואם היית עושה את זה הייתי מתלונן עליך ( למרות שהחתולה ' חוצפנית').

עריכה אחרונה על ידי oxblood
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
יש כל מיני מכשירים שמרחיקים חתולים, אבל אין לי ניסיון איתם. אם מישהו התנסה ויוכל לשתף זה יהיה נחמד, כי גם לנו יש חבורת חתולים שמציקים לכלבה לפעמים ואז היא מסתבכת עם החבל שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שציין SMIRO האמצעי הכי טוב הוא חסימה פיזית, דוקרנים, רשת או גדר גבוהה (אבל לא כזו שהרגליים של החתול נתפסות ברווחים הקטנים שבין הלוחות המאונכים : http://www.wood-works.co.il/portfolio/%D7%92%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A2/#.VtBQX_krLcs)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

החתול השמן של השכנים שנמשך לגריל בסופ"ש קיבל ממני כמה שפריצים טובים מצינור ההשקיה, כולל מרדף בטווח ההתזה. מאז הוא לא נכנס לבית, אם כי מדי פעם מבקר בגינה. נראה מה יקרה בקיץ כאשר הכל פתוח לרווחה שעות ארוכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי תנסה להשאיר את הכלב שלך קשור ליד החלון שממנו היא נכנסת, כך שיראה אותה ויפגין עוינות כלפיה אך לא יצליח לגעת בה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אם לווטרינר מותר להזיז חתול מאיזור המחייה שלו אך ורק במקרים מאוד מיוחדים, קל וחומר שלך הדבר אסור באיסור חמור. שים לב שזוהי עבירה פלילית.

הפתרון היחיד שביכולתו להרחיק את החתולה בצורה ההומאנית ביותר ומבלי לפגוע בה הוא פשוט להתיז עליה מים, רצוי מצינור גינה. כמה שפריצים טובים והיא תבין את הרמז הדק.

במחלות לא סביר שהיא תדביק אותך (הווטרינרית של החתול שלי לוקחת לו בדיקות דם בלי כפפות, אפילו שלפעמים מטפטף עליה קצת מהדם שלו) וכאמור, חתולים מספקים הדברה אקולוגית יעילה ביותר כנגד כל מיני מזיקים. לא בכדי במצרים העתיקה הם נחשבו לחיה קדושה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הולך להעיף אותה ולא כלום. מה שכן, אני ארחיק אותה מהגינה שלי. כמו שנאמר - דוקרנים על הגדר ואם לא יעזור - גדר חשמלית במתח נמוך. לעשות ניסיונות עם הכלב שיפחיד אותה - לא מתכוון.

משפריץ מים, עד עכשיו לא עזר.

yotams4 - תסביר את עצמך? ההודעה שלך נראית דבילית ולא קשורה .

פורסם

מי שימצא פתרון להרחיק חתולים מהבית... על הדרך שיחפש פתרון איך לגרום לחתולים

לתפוס תנומה בפינת חשוכה ולאו דווקא על הרכב.

פורסם

אני חושב שגדר חשמלית וכל הדברים האלה זה מיותר.

גם אם זה ייקח שבועיים-שפריצים של מים קרים בכל פעם שהיא נכנסת אליך לחצר.

לי יש ארבעה חתולים בבית. שפריץ של מים קרים עושה את העבודה, תאמין לי.

פורסם
לא הולך להעיף אותה ולא כלום. מה שכן, אני ארחיק אותה מהגינה שלי. כמו שנאמר - דוקרנים על הגדר ואם לא יעזור - גדר חשמלית במתח נמוך. לעשות ניסיונות עם הכלב שיפחיד אותה - לא מתכוון.

משפריץ מים, עד עכשיו לא עזר.

yotams4 - תסביר את עצמך? ההודעה שלך נראית דבילית ולא קשורה .

אין בעד מה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כלב יכול בקלות להחליק במדרגות של בית ולעשות לעצמו נזק רציני ביותר.

חבל על הציניות על הנושא הזה - זו בעיה אמיתית וכשמשהו מדליק אותו הוא בקלות עלול לעשות שטות כזו ולשבור רגל / לפצוע את הגב וכל דבר שקורא לבנאדם בנפילה במדרגות.

זה לא עניין של צחוק בכלל.

כמו כן חתול הוא חייה אגרסיבית משמעותית מכלב ושריטה של חתול לפנים של כלב יכולה להיגמר בקלות בנזק רציני לעיניים (לי קרה פעמיים עם חתולי רחוב ששרטו 2 מהכלבות שלי לאורך ה9 שנים שלנו ביחד עם פגיעה בעין שהצריכה טיפול ובקלות ב2 המקרים היתה יכולה להיגמר בעיוורון בעין אחת - במיוחד בפחוסים) או לא נעימה באף וכמו שהבחור אמר הדבר האחרון שהוא רוצה זה שהם יריבו ושיהיה דם ופציעה לא משנה מאיזה צד.

סה״כ הבחור רוצה בבית שלו לשחרר את הכלב שלו ולישון בשקט בלי חתול של השכנים בתוך הבית. לא יותר מדי לבקש.

אני גם חושב שסדרת שפריצים ולהראות לגברת שהיא לא רצויה + מחסומים פיזים כנראה יסגרו את הפינה - אבל ללא ספק זו בעיה אמיתית ומרגיזה ביותר - וזה שמציינים 10 פעמים את היתרונות המופלאים של חתולים על הסביבה האקולוגית לא ממש עוזר לבחור.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תגיד לשכן שאתה אוהב להכין שווארמה בבית, הוא יבין את הרמז ויקפל את החתולה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...