Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ כל ספורטיבית נוספת שמוצעת בארץ היא ברכה.

המחיר בהחלט סביר.

צ'מפיון עם כל הביקורת מתמידים בהיצע עשיר מאוד. כל הכבוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד לצמפיון,בהחלט מחיר שעושה הבדל היום נוכח המחירים ההזויים...כל הכבוד.

למי אכפת אם יש סטיגמה כזו או אחרת על רכב מסוים,אם הוא פוגע בול ותכונותיו מספקות

והנהיגה בו דומה לסמל הנחשק יותר ופחות כסף...בינגו בפחות כסף!

אני מוכן לקבל את הרכב לשבת ולרשום רשמים,אפילו באמצע השבוע.

פורסם

עסקה לטעמי מדהימה.. ולא מזמן החלפתי ללאון fr.. לא מתחרט אבל בוא נגיד שבזמנו זה היה גורם לי לחשוב ולהתבלט קשות.

פורסם (נערך)
אתה תהיה הראשון ששם IS38 במנוע 1.8, העלויות מטורפות, צריך להחליף טלטלים ועוד כמה דברים במנוע, ב2.0 לא צריך לעשות כלום (ציטוט: ARIN@APR).

אני מוצא את זה מגוחך שאנשים מחפשים מה רכב של ערסים ומה לא, בשכונה שהייתי גר היו 2 205GTI לשתי ערסים, כיום רואים בכל מקום ערסים על מאזדה 3\6, מה יגידו כל אנשי הליסינג?

יש כבר 3 רכבים עם IS38 על 1.8 GEN3 שנוסעות מעל חצי שנה מאד מאד חזק ובלי חיזוקים בכלל.עלויות מאד נמוכות.

ARIN לא בדיוק רוצה לפתח 1.8 כי הוא לא ממש נמכר בארהב.אותו סיםור בדיוק קרה ל 1.8 הקודם עם K04 ,לא שווה להשקיע אז אומרים שהמנוע חרא

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפולו עדיין יש מקום למי שחייב חמש דלתות וDSG.

אצלי לדוגמא מדובר בmust כיוון שהאשה משתמשת ברכב מדי פעם.

לא הבנתי - נשים הן נכות? לא מסוגלות לנהוג על ידני? מה קורה לכם? קיבלתי הערות דומות גם בפייסבוק כשפרסמתי תמונה של הרכב בחודש שעבר.

למה נשים לא יכולות לנהוג על ידני? כל הגברים מתפשרים על אוטומט בגלל האשה?

לגבי כמות הדלתות: ניתן להסתדר עם 3 דלתות (אנחנו הסתדרנו עם פיאט 127 עם 3 דלתות משנת 1984 ועד 2000).

עריכה: מדובר על משפחה של 4 נפשות (2 ילדים, אני ואחותי).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)
לא הבנתי - נשים הן נכות? לא מסוגלות לנהוג על ידני? מה קורה לכם? קיבלתי הערות דומות גם בפייסבוק כשפרסמתי תמונה של הרכב בחודש שעבר.

למה נשים לא יכולות לנהוג על ידני? כל הגברים מתפשרים על אוטומט בגלל האשה?

לגבי כמות הדלתות: ניתן להסתדר עם 3 דלתות (אנחנו הסתדרנו עם פיאט 127 עם 3 דלתות משנת 1984 ועד 2000).

מדבר בשם אשתי בלבד: מדובר באשת חיל ונהגת מצוינת אבל היא לא אוהבת גיר ידני כי התפעול מאוד קשה לה. העברת ההילוכים לא זורמת באופן טבעי (למרות שהרישיון לא מגביל אותה) גם עניין הדלתות הוא לא נושא לפשרה.

בזוגיות צריך לדעת להתפשר ולא להתעקש על כל דבר.

הרכב הקודם שלי היה פאביה ידנית. בפעמים הבודדות שלקחתי את הרכב של אשתי לתיקון או טיפול הפאביה היתה נשארת בחניה ואשתי נעזרה במוניות.

כמו באיביזה הנוכחית גם הרכב הבא, אם יהיה פולו GTI חמש דלתות DSG תהיה פשרה מצויינת שאני מוכן לקבל (בתנאי שיהיה תקציב)

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
לא הבנתי - נשים הן נכות? לא מסוגלות לנהוג על ידני? מה קורה לכם? למה נשים לא יכולות לנהוג על ידני? כל הגברים מתפשרים על אוטומט בגלל האשה?

למה נכות? מה לגבי לא רוצות?

לך ולאחותך יש שני ילדים? המ... זה מסביר הרבה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הרגת אותי מצחוק

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מדבר בשם אשתי בלבד: מדובר באשת חיל ונהגת מצוינת אבל היא לא אוהבת גיר ידני כי התפעול מאוד קשה לה. העברת ההילוכים לא זורמת באופן טבעי (למרות שהרישיון לא מגביל אותה) גם עניין הדלתות הוא לא נושא לפשרה.

בזוגיות צריך לדעת להתפשר ולא להתעקש על כל דבר.

הרכב הקודם שלי היה פאביה ידנית. בפעמים הבודדות שלקחתי את הרכב של אשתי לתיקון או טיפול הפאביה היתה נשארת בחניה ואשתי נעזרה במוניות.

כמו באיביזה הנוכחית גם הרכב הבא, אם יהיה פולו GTI חמש דלתות DSG תהיה פשרה מצויינת שאני מוכן לקבל (בתנאי שיהיה תקציב)

אני חלילה לא מזלזל באשתך, אבל מנגד אני תוהה מדוע כ"כ הרבה נשים מפחדות / לא רוצות / לא יכולות לנהוג על ידני? על כל פנים, אם זה אפשרי כלכלית הייתי ממליץ לשקול במקרים כאלה להחזיק שתי מכוניות: אחת ידנית ואחת אוטומטית. הכרתי בחיי מספר בודד של נשות חיל שיודעות לנהוג על ידני היטב ומסוגלות לעשות בית ספר לגברים, אולם אני נתקל כאמור גם בנשים שמקבלות בחילה ברגע ששומעות את צמד המילים "גיר ידני" - וזה לחלוטין לא צריך להיות כך (מה גם שמדובר ברוב הנשים בהן נתקלתי).

בעניין הדלתות: תמורת 3 דלתות אתה מקבל את אותו הרכב רק עם סמל ספרדי במקום גרמני + עוד המון אבזור בפחות כסף (משהו כמו 12 אלף ש"ח). זה לחלוטין לא בא ברגל...

כאמור, במשך 16 שנה היינו (היינו בלשון עבר = היום אין אבא) משפחה של 4 נפשות והסתדרנו מעולה עם מרכב של 3 דלתות. בשנת 1989 עברנו תאונה בצומת יגור ואני ואחותי שישבנו מאחור לא עפנו מהרכב בגלל שלא היו דלתות (ההורים מלפנים היו חגורים, מאחור לא היו חגורות ברכב מודל 1984) והדלתות הקדמיות נפתחו לבד.

כשהזמנתי את הפולו פתחתי את ההזמנה על 3 דלתות ורק אח"כ שיניתי כי שיגעו אותי - אבל בפירוש אם היתה לי אופציה לחסוך 12K ש"ח (!) ועוד לקבל יותר לא הייתי מהסס. לתשומת לבכם של כל מי שרוצה להתחדש בהוט האץ' - אני הכי כן אתכם.

פורסם

bmw אנשים נורמטיביים חששו לקנות כדי שלא יירו בהם עקב טעות בזיהוי.

גם לערסים מגיע רכב, ולא חושב שהם נוהגים לנהוג רק באיביזה.

בקיצור מחיר טוב לרכב שעל הנייר מספק את הסחורה.

מי שחושש . שירכוש מחזיק מפתחות עם איזה סמל שבא לו טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפי המחירון באתר שלהם המחיר שלה הוא כמעט 150 אלף לפני אגרת רישוי.

ואכן יש מבצע על המיטו תלתן ירוק (כ-145 אלף), אבל על הנייר לפחות הרכב חלש יותר מהרכבים האחרים כאן בשרשור (ומגיע רק עם תיבה אוטומטית)

אז יש להם טעות וזה באמת דבילי שלא שינו את זה שם (היה שירשור בפורום, מסיבת עיתונאים אבל לשנות באתר זה גדול עליהם).

נשמע שבגזרה הזו מתחמם וניהיה מעניין עכשיו!

זו בהחלט שטות למנוע מעצמך משהוא שאתה מעוניין בו ומתאים לך, רק על בסיס, אצלנו בפולניה של פעם היו אומרים, "מה השכנים יגידו", שי*דיינו השכנים.

כי מי שמכיר אותך, לא יתחיל מחר לחשוב שהפכת לאיש עולם התחתון כי קנית BMW או שתזמין אותו לקריוקה שירי אבי ביטר ב 4 בבוקר באמצע שכונת מגורים כי קנית איביזה.

זה האדם שעושה את הרכב ולא ההפך.

זה נכון אבל זה קורה. בדיוק שיהיו צעירים שיקנו את האיביזה כי היא נראת צעירה יותר מהפולו (וזה עוד לפני שמגיעים לאולמות ורואים פער במחיר ובאבזור!).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילה מעולה במחיר מעולה.

בזמנו נפלה אצלי בשלב ההתלבטות בגלל חוסר בשתיי דלתות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
אני חלילה לא מזלזל באשתך, אבל מנגד אני תוהה מדוע כ"כ הרבה נשים מפחדות / לא רוצות / לא יכולות לנהוג על ידני? על כל פנים, אם זה אפשרי כלכלית הייתי ממליץ לשקול במקרים כאלה להחזיק שתי מכוניות: אחת ידנית ואחת אוטומטית. הכרתי בחיי מספר בודד של נשות חיל שיודעות לנהוג על ידני היטב ומסוגלות לעשות בית ספר לגברים, אולם אני נתקל כאמור גם בנשים שמקבלות בחילה ברגע ששומעות את צמד המילים "גיר ידני" - וזה לחלוטין לא צריך להיות כך (מה גם שמדובר ברוב הנשים בהן נתקלתי).

זה קצת גולש מנושא השרשור - אבל בגדול, למה הן מעדיפות אוטומט לא מעניין, לא ברמה שמצדיקה לפתוח את הנושא בבית. לא מזמן נהגתי על קקטוס והתלהבתי, אפילו מאד. מאד מאד מאד מתאים לי לראות אותה בחניה בתור רכב שני ולגנוב עליו נסיעות מדי פעם. הקטע הידני לא עבר בבית באופן נחרץ, ויירכש רכב אחר כנראה בסופו של יום. חבל? כן. שווה ויכוחים? לא. מעניינת הסיבה? פחות מאשר יותר, למרות שכמעט בכל היבט תחזוקתי (פרט להחלפת קלאץ' פעם בדור) הידני עדיף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...