Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנחומי לכל מי שקנה פולוג'יטיאייידנית. קשה לי להאמין שהאיביזה תהיה פחות טובה. יש לה פחות משבצות במושבים, שזה כבר טוב. חבל שאין (בניגוד למה שאמר הסוכן המשועמם של סיאט) בולמים אדפטיביים כסטנדרט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר מעולה ופוטנציאל ללהיט מכירות אפילו יותר גדול מהקופרות של 2 דורות אחורה (2008-2007).

תנחומי לכל מי שקנה פולוג'יטיאייידנית.

10484893.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

צודק, משום מה החשבתי את הקופרה עם ה1.4 טווין טורבו שנחלה כישלון חרוץ כדור קודם, כשבעצם הקופרה ה"חדשה" היא די מתיחת פנים (וקרביים) של הנבלה הנ"ל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

למרות שהדגם מיושן - צריך לקחת כמה דברים בחשבון.

ההצלחה יכולה להיות מובטחת עם מחיר כזה, מה שיכול לגרום גם אצל ייבואנים אחרים להוריד מחיר וגם לגרום לייבואן ללחוץ על היצרן למחיר אטרקטיבי גם על הדור הבא שצפוי להיות עוד שנתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תנחומי לכל מי שקנה פולוג'יטיאייידנית. קשה לי להאמין שהאיביזה תהיה פחות טובה. יש לה פחות משבצות במושבים, שזה כבר טוב. חבל שאין (בניגוד למה שאמר הסוכן המשועמם של סיאט) בולמים אדפטיביים כסטנדרט.

אתה פשוט מתחנן לזה אין הסבר אחר :lol:

אגב סה"כ תמחור לא רע, צפוי, וזה גם סבבה. היום זוג צעיר יכול להשקיע 130 אלף ברכב שגם יאפשר לשנע ילד או שניים וגם יקרוץ לאחד ההורים, זה שחובב את ההגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מבחינת איבזור מול הפולו , האיביזה כנראה תגיע מירור לינק , קסנונים , חלונות כהים ומתלים אדפטיבים.

אל מול הפולו זה עלות של כ17 אלף שקל תוספות, יש צורך לציין זמן המתנה של כ4 חודשים לפולו עם המפרט זהה? אגב את המירור לינק לא ניתן לקבל בפולו בארץ.

האיביזה היא דיל פנטסטי לדעתי. המינוס העיקרי שלה מול הפולו זה איכות חומרים , סמל ושנת אחריות נוספת.

פורסם

מחיר מצויין.

יהיה מעניין לקרוא מבחן בלתי תלוי של 208GTI פולו GTI והקופרה הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מתנדב לשבת במושב האחורי אם הקודקודים יצליחו לארגן מבחן משולש שכזה :twisted:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כאמור, במחיר הזה ועם פוטנציאל השיפורים שמגיע בדרכ עבור ואגיות גודשות, זה באמת דיל לא רגיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא אשכח שכשקניתי את האיביזה קופרה שלי (דור קודם) בזמנו ב-145K,

חודשיים לאחר מכן הורידו את מחירה ל-135K מפני שהאיביזה הנוכחית עמדה להגיע.

אני קצת הפוך - קניתי במחיר מסוים, וכשבאתי לאסוף את הרכב גיליתי שמחירו עלה ב- 5,300 ש"ח!

מחיר טוב - ובד"כ עוד יש הנחות. המתחרה האמיתית היא ה- 208 המצויינת.

אם לשפוט ע"פ פולקסווגן, אין שום הנחות - אבל לכו תדעו...

מבחינת איבזור מול הפולו , האיביזה כנראה תגיע מירור לינק , קסנונים , חלונות כהים ומתלים אדפטיבים.

אל מול הפולו זה עלות של כ17 אלף שקל תוספות, יש צורך לציין זמן המתנה של כ4 חודשים לפולו עם המפרט זהה? אגב את המירור לינק לא ניתן לקבל בפולו בארץ.

האיביזה היא דיל פנטסטי לדעתי. המינוס העיקרי שלה מול הפולו זה איכות חומרים , סמל ושנת אחריות נוספת.

שנת אחריות זה מאוד מאוד חשוב. מה נסגר באמת עם המירור לינק בפולו? בחודש שעבר נשבעו לי בסוכנות שיש בעיה עם הגרמנים לגבי זכויות יוצרים, ואוטוטו העניין יסתדר ויהיה עדכון תוכנה ללקוחות... אז עם הספרדים אין בעיה? :shock:

פורסם
מחיר מצויין.

יהיה מעניין לקרוא מבחן בלתי תלוי של 208GTI פולו GTI והקופרה הזו.

קשה לי להאמין שמשהו כזה יצא לפועל. 208 מול איביזה או פולוג'יטיאייידנית, אין מצב שלא יקרה. 208 מול שתיהן, אין סיכוי... צ'מפיון לא יתנו את שתיהן למבחן זו מול זו. אבל, אמ... מי יודע, אולי... אחד המשתמשים... אהמ אהמ, שקנה אחת... יתן אותה למבחן...? אולי אחרי זה הוא אפילו לא יצטרך להשקיע שעות ארוכות בכתיבה והגהה של ביקורת. המ? לא?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחת ולתמיד ואם הכוונה אלי - שיגעתם אותי כבר בהודעות פרטיות, ע"ג הפורום, בטלפון, בוואטסאפ ובעצם בכל האמצעים על הסקירה הזו. אין לי פרארי, כולה פולו קצת ספורטיבית עם קצת תוספות.

אין לי בעיה לכתוב - אני מאובחן עם כישורים מעל הממוצע בנושא הזה. עוד בביה"ס היסודי בשיעור "אמנות" שכולם קיבלו דפים חלקים לצייר אני כתבתי ספר. עם זאת, השרשור שלי לא ייהפך לשרשור השמצות על בסיס אישי.

אילו הייתי יודע שהתגובות יהיו אובייקטיביות (לשלילה או לחיוב - אבל אובייקטיביות), מזמן היתה פה סקירה מושקעת כולל תמונות וסרטונים, בטח ובטח לאחר המלחמה המתוקשרת שלי עם הגרמנים ועם הנציגים שלהם בארץ בנושא הגיר.

מנהלי הפורום הנכבדים מוכנים להסיר כל תגובה מעליבה ומשפילה לגופו של כותב? כי אם כן אפשר לחשוב על זה.

• תוכן חדש...