Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתנדב לשבת במושב האחורי אם הקודקודים יצליחו לארגן מבחן משולש שכזה :twisted:

אני מתנדב לשבת לידו. אם אפשר לנהוג עדיף אבל גם לשבת במושב האחורי ולספק חויות משם יהיה טוב.

באמת שבעוד קצת כסף מקבלים הרבה יותר מסופר-מיני אחרות...

אני אומנם לא מתחבר לואג יותר מידי אבל יש פה צעד מצויין של צ'מפיון ואני מאוד ישמח אם תתן איזה פירוט קטן איפה ומה מקבלים יותר?

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיגעתם אותי כבר בהודעות פרטיות, ע"ג הפורום, בטלפון, בוואטסאפ [...]

אז כדאי שתתחיל להתייחס לפרטיות שלך יותר ברצינות. באמת, היום זה הוואטסאפ שלך, מחר הם מתבוננים בך כשאתה ישן

יש קסנון, סאנרוף, מירור לינק. אין מתלים אדפטיביים. המפרט מהאתר של סיאט (לא יודע אם זה יעבוד, לינק חיצוני)

להלן הציטוט מההודעה לעיתונות בישראל:

"כולל הרכב את מערכת ה- SEAT DYNAMIC DRIVE. מערכת זו שולטת באמצעות בקרה אלקטרונית בבולמי הזעזועים האדפטיביים ומספקת התאמה אופטימאלית בין התנהגות הרכב לבין אופי הנהיגה ו/או למצב הכביש. ה- Ibiza Cupra כוללת ארבעה מצבי נהיגה שונים: מספורטיבית ודינמית ועד למהירת שיוט רגועה: Comfort//Sport//Cupra//Individual".

אם ככה, אז Color me impressed

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
גם אם ה208GTI תהיה טובה יותר בכל פרמטר, כולל במחיר, הצמד הגרמני-ספרדי ימכור יותר, ובפער.

למה? כי מותג. אלה 2 מותגים חזקים מאוד בארץ, תחום האפטרמרקט שלהם משגשג ללא הגבלה, הם נראים לא פחות טוב מהצרפתיה ונהנים משם טוב יותר (לא בהכרח בצדק, אבל זה המצב).

גם אם לובינסקי יעשו מהלך ויורידו את המחיר הרשמי ל133K (נניח) עדיין מעטים האנשים שבכלל יפזלו לכיוונה של הצרפתיה.

כל זה לדעתי כמובן.

עריכה:

רק כדי לסבר את האוזן, קצת נתוני מכירות.

ינואר 2016 - 44 מסירות של פולו GTI, ו-5 מסירות של 208GTI.

בוא נגיד שינואר לא נחשב וצריך למדוד על פני שנה שלמה.

במהלך שנת 2015 נמסרו 84 פולו GTI (ולמיטב זכרוני השיווק לא בדיוק התחיל בינואר, אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה) בעוד שמה208GTI נמסרו, ובכן, 23 רכבים.

בקיצור, ה208 יכולה להיות מאובזרת יותר, יפה יותר, חזקה יותר, מתנהגת יותר, מקצועית יותר, מהנה יותר, זולה יותר ומה שבא לכם. בסופו של דבר, עדיין הלקוחות יצביעו ברגליים כמו שאפשר לראות.

אתה צודק, אבל אני דווקא מסתכל על הנתונים של ה208 בצורה די חיובית.

צ'מפיון מוכרים רכבים ספורטיביים כבר המון זמן. מותגי צ'מפיון חזקים מPSA בארץ. יקח לפג'ו זמן להגיע למצב שלהם. כרגע הם מוכרים רבע מהפולו, שלפולו גם אופציה אוטומטית מצויינת. יש לך אולי נתונים של מס' הידניות?

כמובן שאם נסכם גם את מספר הקופרות שימסרו היחס הזה יקטן עוד יותר, לדעתי במקרה זה ההשוואה לא הוגנת.

פג'ו ייצרו זבל במשך לא מעט שנים, ואני אומר את זה בתור חובב מושבע של המותג. לאחרונה התחילו לייצר מכוניות טובות וספורטיבית אחת טובה מאוד לפי מה שאומרים.

אם ימשיכו בקו הזה, וקו התמחור הנוכחי במשך כמה שנים הם יחזרו לתחרות.

לגבי האיביזה היא פשוט לא עושה לי את זה אני לא יודע למה. כנראה שהיא מקובעת אצלי בראש עם ערסים. מבחינתי זה השלב הבא בחייו של ערס מצוי אחרי אופניים חשמליות עם לדים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם ככה לגבי המתלים בקופרה - אין מה לרכוש את הפולו. נוחות הנסיעה שלה נופלת מכל המתחרות מכיוון שכל התוספות החיוניות נשארו אי שם בגרמניה. עדיף את הספרדיה (או אם בא לכם לחכות 4 חודשים להזמנה מיוחדת לפולו).

פורסם
אם ככה לגבי המתלים בקופרה - אין מה לרכוש את הפולו.

כפי שכתב Bagira, יש מספיק אנשים שהשילוב GTI וסמל פולקסווגן שווה עבורם את המחיר.

בלי שום קשר, הפולו מוצעת גם בגיר אוטומט בעוד האיביזה רק ידנית.

פורסם

דווקא אני כן רואה הגיון ברכישה של הפולו.

הרבה יעדיפו את המראה הסולידי שלה על פני האיביזה שמתקשרת אצל לא מעט אנשים לילדים ערסים (אפשר לראות את זה גם בשרשור הזה ממש), איכות הפנים של הפולו עדיפה, אומנם עיצוב הפנים בגדר הסביר בלבד, אבל הוא לפחות לא נראה כמו סוזוקי בלנו משנות ה90. כמובן גם שנת אחריות שלישית ואופציה לחמש דלות\גיר אוטומטי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דלות זה אכן מאפיין פולקסוואגנים מסוימות.

מסכים לגבי המראה שמתקשר עם ערסים במקרה של האיביזה. הפולו תתקשר יותר עם זקנים (למרות שגם במקרה שלה לא חסר ערסים).

פורסם

איכות חומרים אני מבין, 5 דלתות אני מבין, גיר אוטומטי אני מבין.

אבל מה זה הדבר הזה "מתקשר עם ערסים"?!

אתם באמת חושבים שיש כאלה שיוסיפו 10K תוספת על הפולו רק בשביל "שלא יחשבו שאני ערס"?

פורסם

אתם באמת חושבים שיש כאלה שיוסיפו 10K תוספת על הפולו רק בשביל "שלא יחשבו שאני ערס"?

יש הרבה אנשים שלא ישקלו בכלל תוצרת וואג, בלי קשר לביצועים או מחיר, רק כדי שלא יחשבו שהם ערסים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
איכות חומרים אני מבין, 5 דלתות אני מבין, גיר אוטומטי אני מבין.

זה לא שאתה משלם עוד 10K "כדי שלא יחשבו שאני ערס", אלא החבילה הכוללת. וכן, אני אישית מכירה אנשים שלא חשבו אפילו בכיוון של סיאט בגלל תדמית של "רכב ערסים".

אל תשכח שמחוץ לקבוצת חובבי הרכב הרבה אנשים בכלל לא מודעים לכך שהרבה מרכבי VAG הם בעצם אותו הדבר בעטיפה שונה. אין צורך ללכת רחוק, גם כאן בפורום יעוץ ברכישה צצות שאלות בסגנון "מה אמין יותר איביזה או פאביה" והצהרות כגון "לא רוצה סיאט, מעדיף את האיכות והאמינות הגרמנית של פולקסווגן".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לקוחות אינם מסתכלים על זה ככה.

הם מסתכלים על זה בצורה ההגיונית להם, שאומרת, בשורה התחתונה, שהם לא רוצים איביזה, לא משנה כמה היא זולה יותר, בגלל הסטיגמה שלה.

אתה יכול להסכים עם זה ואתה יכול לחלוק על זה, אבל בפועל, זה מה שקורה.

זה נכון לעוד המון מותגי רכב בארץ, פשוט במקרה דנן מדברים על האיביזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש הרבה אנשים שלא ישקלו בכלל תוצרת וואג, בלי קשר לביצועים או מחיר, רק כדי שלא יחשבו שהם ערסים.

אף פעם לא הבנתי את זה... ערס אפשר להיות גם עם טויוטה קורולה

(ואני אומר את זה בתור בעל ב.מ.וו :wink:)

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
זה לא שאתה משלם עוד 10K "כדי שלא יחשבו שאני ערס", אלא החבילה הכוללת.

תוספת על חבילה כוללת אני עוד יכול להבין.

התכוונתי לתוספת נטו בגלל תדמית הערס.

הם לא רוצים איביזה, לא משנה כמה היא זולה יותר, בגלל הסטיגמה שלה.

לא יודע איך צצה לאיביזה סטיגמה של ערסים.

הרי יש ערסים גם בסוזוקי ספלאש ויש איביזות שננהגות ע"י סבתות בפנסיה.

• תוכן חדש...