Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מבין על מה הויכוח.

זה בדיוק כמו המוניטין שיצא לבעלי BMW שחורות או ישנות ולא שחורות עם ג'אנטים של BORBET בארץ.

אין מה לעשות, בארץ המוניטין של הרכב הזה הוא רכב ערסים.

בניגוד ל BMW, שיש לו שלל יתרונות. אתה כנראה לא תמצא הרבה עורכי דין או חולי הגה אמיתיים שבוחרים בקופרה.

אתה תמצא צעירים שראו יותר מדי מהיר ועצבני, והשיפור הראשון שהם יעשו זה שסתום פריקה מדליק שעושה "פששש".

אתה טוען שזה לא נכון ? אז אם הייתי אומר את מה שאמרתי על שברולט ספארק, זה היה נכון באותה המידה ?

התשובה היא לא.

ברור לכולם שלא 100% מאותם אנשים הם ערסים, אבל בוא לא נשלה את עצמנו.

אחוז הערסים שנוהגים ברכב הזה הוא גבוה יותר מאחוז הלא-ערסים שנוהגים ברכב הזה, ולא לא ספרתי. זאת הנחת יסוד הגיונית מאוד ממה שכולנו רואים ושומעים בכבישים.

בחייך. מספיק להיכנס לקבוצות הרכישה של רכבי ספורט בפייסבוק ולראות לפחות 3 הודעות ביום מבני דודים או אנשים עם חזות ערסית שרושמים "מחפש קופרה עד 70 אלף מזומן בידיים".

המציאות לא תשנה שום דבר. אין עוד רכב כזה בארץ.

על כל קופרה מקורית שאני רואה על הכביש אני רואה לפחות 3 "משופרות", ולפחות לאחת מהן תהיה השחרת חלונות ווו גרירה בצבע ירוק.

אותו דבר ניתן להגיד על STI ? על GTI ? על כל רכב ספורט אחר ?

ואגב אני חושב שזה הרכב מצויין ותמורה נהדרת למחיר אם אתה מחפש רכב משפחתי לא נוח חזק עם חזות ספורטיבית.

אפילו הצורה של הרכב, הפנסים הקידמיים, התחת ... היא של ערס. (אתם יודעים שזה נכון)

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

diforce

אתה רואה,אני רק מסלף אך שבא לי אבל יש כאלה שמצותתים(^) וזה כבר..."כתוב על גבי לבן".

סורי,לי זה צורם מדי וכנראה שלא רק לי.

אגב אן פה ויכוח בכלל,תכתוב מה בא לך...לי זה צורם צרם.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

מה צורם בזה ? אני לא חושב שאני פוגע במישהו.

אתה נוהג על איבו ? אז אתה לא ערס. למה יש הנחת יסוד כזאת ל 90% מהאנשים לגבי איבו ?

תפסיקו להצטדק.

קופרה - רכב ערס בן ערסים.

אל תיקחו קשה חברים הכל בהומור חלקי.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לכל הספקנים/מלגלגים/נעלבים תעשו ניסוי.

תרשמו ב"פשפשוק רכב" Ibiza.

תעברו שם על הפרופילים של המוכרים/קונים.

תספרו כמה פעמים בתאור הרכב/בתגובות מופיעים הצירופים "רמת גימור ספורט", "דגם ספורט", "רכב הצגה", "בקרת זינוק בעליה", כל ביטוי ערסי מטומטם אחר.

תחזרו אלינו עם תובנות.

זה הרכב של הערסים, המחליפה האולטימטיבית של הההההונדה סיויק. זה שיש הרבה לא ערסים שמחזיקים איביזה ממש לא סותר את זה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סליחה רגע, מה הבעיה ב- "רמת גימור ספורט" למשל? גם הפאביה שלי היא דגם ברמת גימור ספורט, למה בעלי המכוניות הללו אשמים בכך? אם אני מוכר את הרכב אתה רוצה שאני אשקר? אכתוב שהיא ברמת גימור "אלגנס" כדי שיחשבו שאני לא ערס? המילה "ספורט" כתובה ברישיון הרכב.

גיבוב של שטויות - האיביזה היא רכב מצוין ועדיפה בהחלט על הפולו המקבילה למי שמחפש ידנית 3 דלתות, וגם אם מחפשים 5 דלתות יהיה ניתן להתפשר. בהפרש מחיר של 12 אלף שקל (!) אפשר לעשות אחלה טיול באירופה.

פורסם
יש לי לאון FR ואין לי מדבקות, השחרות, גבות לפנסים, הנמכה, וו גרירה אדום מקדימה(?) ופורק לחץ.

תנחש מה? היא גם לא בצבע שחור! (צבע של ערסים לא?)

סליחה רגע, מה הבעיה ב- "רמת גימור ספורט" למשל? גם הפאביה שלי היא דגם ברמת גימור ספורט, למה בעלי המכוניות הללו אשמים בכך? אם אני מוכר את הרכב אתה רוצה שאני אשקר? אכתוב שהיא ברמת גימור "אלגנס" כדי שיחשבו שאני לא ערס? המילה "ספורט" כתובה ברישיון הרכב.

גיבוב של שטויות - האיביזה היא רכב מצוין ועדיפה בהחלט על הפולו המקבילה למי שמחפש ידנית 3 דלתות, וגם אם מחפשים 5 דלתות יהיה ניתן להתפשר. בהפרש מחיר של 12 אלף שקל (!) אפשר לעשות אחלה טיול באירופה.

אני פשוט מתקשה להבין את חוסר הבנת הנקרא. לא נאמר שכל אחד שיש לו סיאט איביזה/לאון FR/CUPRA הוא בהכרח ערס. נאמר בצורה מפורשת שלרכב הזה יש תדמית של רכב צעיר ושל ערס. זה הכל. תפסיקו כבר לקחת קשה. זה כמו התדמית של הרכבים של טויוטה ושל מרצדס מלפני ממש לא יותר מידי שנים (במקרים ההם אומנם לא ערסים אבל זקנים).

פורסם

אתם פיספסתם לחלוטין את הפואנטה.

הדיון הוא לא אם זה "רכב ערסים" או לא כי גם אם בצורה מוגבלת הוא כן, עדיין זו טיפשות לשמה להחליט שאתה מעוניין בהוט האטש קטנה ומי שעונה על הצרכים ועל התקציב בצורה המושלמת ביותר היא האיביזה, אבל אתה לא תקנה אותה כי "זה רכב ערסים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, גם אתה חוטא פה.

גם אני ועוד משתמשים אחרים שזה האיביזה *נתפסת כרכב ערסים* ישפיע על החלטת הרכישה על אנשים מסוימים, ולא ישפיע על אחרים. כל אחד עם ה"אני מאמין" שלו.

כתבתי זאת כבר איזה פעמיים-שלוש, ואכתוב זאת שוב.

הרכב הזה (כמו רכבים נוספים, לאו דווקא מאותו קונצרן) נתפס כרכב ערסים. נכון או לא נכון, זה בכלל לא רלוונטי. זאת התפיסה. שינוי תפיסה לוקח זמן ולא תמיד מצליח.

ושוב, ברור לכולם שלא כל מי שקונה איביזה הינו ערס, פשוט שערסים שכן נוסעים באיביזה עושים זאת בצורה שלא משאירה מקום לספק, הם דומיננטיים על הכביש ואי אפשר לפספס אותם. כל אדם אחר שנוסע באיביזה, פשוט נעלם מהעין של אנשים כי לא הוא מתבלט.

מיעוט, אבל מיעוט דומיננטי (וגם את זה כבר כתבתי לפחות פעמיים).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה משהו אחר. לכל אחד יש את סל הצרכים/ רצונות שלו מרכב מסוים (או מקטגוריה מסויימת). אצל כל אחד הסל הזה שונה.

לי אישית זה לא היה מפריע, לאחר כן. יצא לי להכיר מישהו שלפני כמה שנים רכש סובארו WRX ומכר אותה אחרי 4 חודשים בגלל התדמית הבעייתית שלה. יודע למה? כי נמאס לו שעוצרים אותו כל הזמן, גם אם הוא נוסע רגוע, השוטרים תמיד היו עוצרים אותו.

מכר אותה וקנה סובארו אאוטבק 3 ליטר R. שכח מה זה שוטרים.

*רק לצורך העניין, היה ידוע לו מראש שאין ממש להשוות בין הרכבים כי הWRX עדיפה בכל פרמטר של פאן על האאוטבק (למרות שהיא ממש כיפית לנהיגה) אבל נמאס לו ש-3 פעמים בשבוע עוצרים אותו לביקורת. גם בסוף יצא לו נוח כי נולד לו ילד אז היה יותר נוח סטיישן מסדאן אבל זה כבר לא קשור.

פורסם

תספרו כמה פעמים בתאור הרכב/בתגובות מופיעים הצירופים "רמת גימור ספורט", "דגם ספורט", "רכב הצגה", "בקרת זינוק בעליה", כל ביטוי ערסי מטומטם אחר.

תחזרו אלינו עם תובנות.

זה הרכב של הערסים, המחליפה האולטימטיבית של הההההונדה סיויק. זה שיש הרבה לא ערסים שמחזיקים איביזה ממש לא סותר את זה.

אני פשוט מתקשה להבין את חוסר הבנת הנקרא. לא נאמר שכל אחד שיש לו סיאט איביזה/לאון FR/CUPRA הוא בהכרח ערס. נאמר בצורה מפורשת שלרכב הזה יש תדמית של רכב צעיר ושל ערס.

בעיית הבנת הנקרא דווקא לא אצלי - ברשותך בוא ננתח יחד את ההודעה אותה ציטטתי:

1. "תספרו כמה פעמים בתאור הרכב/בתגובות מופיעים הצירופים "רמת גימור ספורט" (...) כל ביטוי ערסי מטומטם אחר".

פירוש: הכותב הכליל שחור ע"ג לבן וכתב במפורש שהאמירה בנוסח "רמת גימור ספורט" (בין היתר) מייצגת ביטוי ערסי מטומטם.

2. בהמשך כותב: "זה הרכב של הערסים, המחליפה האולטימטיבית של הההההונדה סיויק" = דהיינו מכליל. יש נקודה לאחר המשפט הנ"ל.

עם זאת, יש סתירה במה שכתב, שכן ממשיך וכותב במשפט חדש: "זה שיש הרבה לא ערסים שמחזיקים איביזה ממש לא סותר את זה". אז איך לא סותר? בהחלט סותר - אם יש כמות לא מבוטלת של אנשים "רגילים" (אתנסח כך) שמחזיקים איביזה, אז איך זה מסתדר עם המשפט הראשון באותה הפסקה לפיה "זה הרכב של הערסים (...)"?

ניתן להסתייג ולכתוב "זה הרכב של רוב / חלק / לא מעט ערסים" - אז ניתן אולי, אולי, לקבל את זה.

זאת ועוד, שימו לב שהפסקה השניה בהודעה שלו ("זה הרכב של הערסים, המחליפה האולטימטיבית של הההההונדה סיויק") נכתבה בהמשך ישיר לפסקה הראשונה ("תספרו כמה פעמים בתאור הרכב/בתגובות מופיעים הצירופים "רמת גימור ספורט" (...) כל ביטוח ערסי מטומטם אחר".

אם אני טועה אשמח לקבל הבהרות מכותב הודעה, ועד אז דעתי בעינה עומדת.

פורסם (נערך)

stio בתור מישהו שמעיד על עצמו שהוא מחונן מגיל צעיר, ונצטט כי אני פשוט חייב:

אני מאובחן עם כישורים מעל הממוצע בנושא הזה. עוד בביה"ס היסודי בשיעור "אמנות" שכולם קיבלו דפים חלקים לצייר אני כתבתי ספר

אתה ממש לא עושה רושם של כזה. אולי דמגוג מגיל צעיר או מנסה להתחכם מגיל צעיר.

אין לי מה להבהיר לך ואין לי מה להסביר לך. פה זה לא האקדמיה לתולדות הערס, ואני לא פרופסור מטעמה.

אם אתה לא מצליח להבין את ההקשר של הדברים שלי הבעיה היא לא אצלי מצטער. עובדה שאחרים כן הצליחו להבין.

אם מישהו מהאחרים שהצליח להבין יעיד על עצמו כמחונן אני אטרח ואסביר את דברי כי כנראה זה לא מובן מאליו שהוא הבין ואתה לא.

מקבל את דעתם של כל אלה שחושבים שזה מטומטם להחליט לא לקנות רכב מהסיבה הזו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

bagira רק ציטט " ",הוא לא קבע כלום שלא רשום בשירשור.

אף אחד לא נפגע ובטח לא אני,גם אם הייתה לי איביזה לא הייתי

נפגע,להיפגע זה לשרוף קלוריות מיותרות לטעמי :-).

ואם היו לי דברים לרשום ולהוסיף,הייתי ממשיך,אבל לא על זה

השירשור...אז אני הפסקתי בתקווה לשירשור פורה יותר,מציע גם

לכם להפסיק כי זה כבר חסר טעם ומיותר.

עריכה אחרונה על ידי bigmik

• תוכן חדש...