Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים זה לא חכם, אבל אנחנו בני אדם, ולכן תמיד את ההחלטות שלנו מלווה רגש. כאשר בסביבת המחיר של רכב מסויים יש עוד כמה אלטרנטיבות טובות עם יכולות קרובות מאוד אז מתחילים לחשוב גם על דברים כאלה.

אם אנשים לא היו רוכשים רכב בגלל התדמית לחלק לא קטן מהמותגים בשוק לא היה מקום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים זה לא חכם, אבל אנחנו בני אדם, ולכן תמיד את ההחלטות שלנו מלווה רגש.

לא רק מלווה, לא רק העיקר, אלא הכל הכל - רגש.

אל תשכח לשים על ניוטרל ברמזור ולפמפמם את הגז

emoji3.png

לא ממש.. יש שם אגזוז מופנם, כיאה ל-VAG.

:idea:
פורסם

ידוע.. זה היה בנימת התנהגות ה"ערסיאיביזה" שהולכת פה בט'רד.

בכל מקרה לי יש לאון FR וכמו מהמגיבים הקודמים פה אני לא שיניתי כלום ברכב, הכל סטוק ולא כל עליה לכביש אני ב"מוד קרב" וכו' שוב ברור לי שלא התכוונו ספציפית לאנשים אלא לדעה הרווחת על איביזה / לאון / קופרות, לדעתי זה נכון ולא נכון, כי אפשר למצוא את זה בכל סוג של רכב היום הכל תלוי בחינוך ובאדם.

פורסם
מה נסגר איתכם? אתם עדיין על ה"תדמית" של האיביזה? וואלה, באמת מפגר מי שיפסול את המכונית *רק* על הקריטריון הזה. לשקול? סבבה, להעדיף מכונית אחרת טובה באותה מידה? אחלה לגמרי. אבל להגיד לעצמך שהאיביזה זה אוטו מעולה ואז להחליט לא לקנות אותו כי יחשבו שאתה ערס? סיריאסלי? זה פורום חובבי רכב או פורום פולניות רכלניות?

באמת חדש לך הענין הזה של "תדמית" ? מה, רק לכיוון השני זה לגיטימי. הרי ענין התדמית הוא ובאופן שגרתי כמעט, אחד השיקולים המרכזיים בקניית רכב. זו למשל הסיבה שהכבישים מלאים בג'יפונים, או בב.מ.וו/מרצדס וכיוצא באלה מכוניות יוקרה לסוגיהן, אז לענין הזה של החצנת סטטוס חברתי זה בסדר ולמניעת זיהוי עם סטטוס חברתי אחר, זה כבר לא, באמת קצת לא ברורה הגישה הזו.

פורסם
תמיר,עזוב תוכנה,רוץ לטורבו is38 והופה יש לך 360 סוסים.זו עסקת העשור קופרה הזו.ב 170 אלף שקל אתה מקבל מפלצת כוח אמיתית,וגם מתנהגת נהדרת ממה שראיתי במבחנים.ד״א איכות הבניה באיביזה חדשה בכלל לא נופלת מפולו,אולי טיפונת באיכות החומרים.וגם זה זניח

Is38 לא מתאים למנוע 1.8 עדיין לפחות...

פורסם
80% מבעלי הקופרה , FR או כל סיאט טורבו הם ערסים שלוחצים ברמזורים בשביל שישמעו את הפורק שלהם.

מה לעשות שזאת המציאות ?

שמעתם פעם בעל קופרה שואל משהו אחר חוץ מכמה כוח סוס ? אני לא שמעתי. אולי זה צירוף מיקרים.

זה ידוע הרי שכל מי שקונה קופרה מחפש התנהגות של רכב ספורט, ולא איזה טורבו יקח אותו ל 700 כ"ס.

מישהו ראה פעם קופרה מקורית בלי מדבקות ? השחרות ? גבות לפנסים ? הנמכה מטורפת ? וו גרירה אדום מקדימה ? אולי ראיתי 2 כאלה בחיים שלי.

עוד לא ראית את שלי כנראה חח :)

ללא מדבקה אחת, השחרות (מגיע מהחברה מאחורה), אין גבות, אין הנמכה, אין וו גרירה.

פורסם
באמת חדש לך הענין הזה של "תדמית" ? מה, רק לכיוון השני זה לגיטימי. הרי ענין התדמית הוא ובאופן שגרתי כמעט, אחד השיקולים המרכזיים בקניית רכב. זו למשל הסיבה שהכבישים מלאים בג'יפונים, או בב.מ.וו/מרצדס וכיוצא באלה מכוניות יוקרה לסוגיהן, אז לענין הזה של החצנת סטטוס חברתי זה בסדר ולמניעת זיהוי עם סטטוס חברתי אחר, זה כבר לא, באמת קצת לא ברורה הגישה הזו.

ממה הסקת שאני מדבר רק על "תדמית רעה" כמשהו שלא אמור להיות חלק ממערך השיקולים בקניית אוטו? אני חושב שזה מפגר באותה מידה לקנות מרצדס "כי זה של עשירים" ולא כי זה יותר נוח/בטיחותי/איכותי/חזק ממאזדה6.

ג'יפונים לדעתי ככלל זאת קטגוריה מטופשת להחריד. אין שום דבר שג'יפון נותן ואי אפשר לקבל במיניוואן חמישה מושבים או משפחתית סטיישן. רכב צריך לקנות לפי "אילו צרכים (גם אם מדובר על סתם רצונות כמו כוח/עיצוב/אבזור) הוא מספק לי" לא לפי "מה יחשבו עלי אחרי שקניתי אותו".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כשקונים רכב כזה מה יותר חשוב מהתחושה שלך לגביו? מה זה משנה אם הוא עושה 0 למאה ב-X שניות, מגהץ פניות כמו שמעושרת מגהצת אשראי או בעל מתלים כאלה או אחרים, אם אתה מסתכל עליו וישר מחפש ליישר את הקסקט אדידס?

מה שחשוב זה מה אתה מרגיש בתור בעלים שלו. הרכב הזה יכול להיות הרכב הכי VFM מבחינת ביצועים בסגמנט אבל בחיי, זה ערסמוביל קלאסי (גם אם יש בעלים מסויימים שאינם ערסים, נו, אני מכיר גם אשכנזי לפלף עם במוו 530, סו וואט?).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

באחת הפירסומות לקופרה באינטרנט היה כתוב בקטן בתחתית שמוגבל ל 32 יחידות. מישהו יודע מה הכוונה? המחיר הולך לעלות אחרי 32 יחידות או שזו כמות הקופרות שהוקצאו לצמפיון?

פורסם

בפרסום כל שהוא, החוק מחייב את המפרסם לכתוב כמות של הפריטים במבצע.

לא ראיתי את הפרסום אבל יכול להיות שהמבצע באמת מוגבל ל 32 יח', מצד שני, יכול להיות ש"קנה עכשיו וקבל איזה שטות שקר במתנה" מוגבל ל 32 יח והמחיר ישאר כשהיה.

בקיצור, תעלה פה קישור לפרסום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם חייבים להגדיר מלאי בכל פרסום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...