Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שערס אפשר להיות גם עם חיפושית. עדיין האיביזה היא רכב ערסים טיפוסי, וכנראה שלא רק אני חושב ככה.

לי יהיה ממש קשה לקנות את הקופרה כשאני רואה ים איביזות FR שנראות בדיוק כמו שלי לצופה ההדיוט מאוכלסות בערסים צעירים ומחוצ'קנים.

אולי אני מגזים, אבל זו התמונה שיש לי בראש.

למי שזה לא מפריע. הרכב כרכב הוא עיסקה טובה מאוד למי שמחפש ספורטיבית ידנית, ונקווה שהמגמה הזו תימשך ומתישהו נראה אופציה להוט האצ' בפחות מ130K.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאור המחיר של הקופרה, האם קיימות לה מתחרות בעלות ביצועים דומים מלבד הפולו GTI (שהיא למעשה אותו רכב עם סמל שונה ותג מחיר גבוה יותר) או ה-208 GTI שהיא בעלת ביצועים דומים אך תג מחיר גבוה יותר בכ-13 אלף ש"ח?

ובאשר לשנת האחריות השלישי - עד כמה זה קריטי כשיקול ברכישת רכב של סיאט (לאור הסיכוי הנמוך יחסית לתקלות ברכב ידני חדש דווקא בשנה השלישית, ולאור האפשרות לקבל שנת אחריות שלישית כ"מחווה של רצון טוב")?

פורסם

ישנה פולו GTI חדשה שחונה בחניון של העבודה, רכב שלדעתי נראה טוב ,לא צעקני כמו הקופרה ויותר פרקטי (5 דלתות) אך פחות מאובזר ויותר יקר

בנוסף, אני חושב שיש מבצע על המיטו תלתן. זכור לי מכיר דומה לפולו אוטומט (אולי המבצע נגמר לא בדקתי).

האם למישהו יש חוות דעת עליה?

פורסם (נערך)
208 GTI עולה 140 אלף במחירון. הפרש של 3 אלף.

לפי המחירון באתר שלהם המחיר שלה הוא כמעט 150 אלף לפני אגרת רישוי.

ואכן יש מבצע על המיטו תלתן ירוק (כ-145 אלף), אבל על הנייר לפחות הרכב חלש יותר מהרכבים האחרים כאן בשרשור (ומגיע רק עם תיבה אוטומטית)

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

לגבי ההשוואה לנתוני המכירות של הפיג'ו - כפי שאמרו, הפיג'ו לא מציעה גיר אוטו' - מה שמסיר מייד המון מתעניינים.

להערכתי רוב המסירות של הפולו היו אוטו'.

בנוסף, לפולו יש 5 דלתות. גם כאן אני מעריך שאלה היו רוב המסירות.

ולבסוף - הפולו חדשה יותר. תמיד יש לרכב חדש הייפ חזק יותר.

אני דווקא חושב שבסגמנט הזה יש פחות סטיגמות (למרות שברור שעדיין יש), וקיימת נכונות לרכוש את הרכב הטוב יותר, מבלי לבדוק באילן היוחסין שלו. הרי בכל מקרה מדובר ברכישה אמוציונאלית.

פורסם (נערך)

הופה , אז לא טעיתי ומיתלים אדפטיבים אכן קיימים.

יוחזרו ימי איביזה fr/cupra 1.8 20vt לאלתר.

אז אל מול הפולו יש לנו הבדלי איבזור של

מתלים אדפטיבים - 4000 שקלים

מערכת תאורה ראשית - 9600 שקלים

חלונות כהים - 1900 שקלים

מירור לינק - לא ניתן לקבל בפולו.

הב.מ.וו שלי מועמדת למכירה ביד 2.

מתאים לי קופרה כזו עם תוכנה וצנרת. בלבן, תודה.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

תמיר,עזוב תוכנה,רוץ לטורבו is38 והופה יש לך 360 סוסים.זו עסקת העשור קופרה הזו.ב 170 אלף שקל אתה מקבל מפלצת כוח אמיתית,וגם מתנהגת נהדרת ממה שראיתי במבחנים.ד״א איכות הבניה באיביזה חדשה בכלל לא נופלת מפולו,אולי טיפונת באיכות החומרים.וגם זה זניח

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לא יודע איך צצה לאיביזה סטיגמה של ערסים.

הרי יש ערסים גם בסוזוקי ספלאש ויש איביזות שננהגות ע"י סבתות בפנסיה.

אתה צודק במאה אחוז. יש ערסים עם כל רכב. העניין הוא איפה שמים לב לזה יותר.

הסטיגמה הזאת קיימת על איביזה ובאופן כללי על הונדה (לפחות לפי דעתי).

בדיוק כמו של-ב.מ.וו יש סטיגמה של עבריינים. אז נכון שפעם הם היו קונים רק ב.מ.וו (היום כולם עם מאזדה6 ושות' בליסינג על מנת שלו יוכלו לאתר אותם בקלות ושלא יוכלו לחלט להם את הרכב כשרשויות המיסים נכנסות לפעולה) אבל גם אז הרי ברור לכולם שלא *רק* הם היו קונים ב.מ.וו. הם היו מיעוט אבל דומיננטי, ובגלל זה הגיעה הסטיגמה.

אז אותו דבר עם איביזה וכו'.

מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הסברת מצויין, אבל מאחר וכולנו פה אנשים בוגרים ושקולים, לא לקנות רכב מעולה בעיסקה מעולה בגלל איזה סטיגמה, זו שטות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם פה לא כולנו אנשים בוגרים ושקולים, יש יותר ויש פחות, ויש בעלי אקסלים 8)

וברצינות, אני מתכוון כמובן ללקוחות שירכשו/לא ירכשו את הרכב שאינם חברי פורום.

חלק מאותם אנשים יקבלו את החלטתם על סמך אותה סטיגמה שתוארה בתגובתי הקודמת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הסברת מצויין, אבל מאחר וכולנו פה אנשים בוגרים ושקולים, לא לקנות רכב מעולה בעיסקה מעולה בגלל איזה סטיגמה, זו שטות.

אנשים גדולים שקולים וחכמים ממני, עם המון ממון בכיס נמנעו במשך שנים מלקנות BMW רק בגלל התדמית, ויש שעדיין נמנעים.

לקרוא לזה שטות זה לא נכון. זה שיקול כמו כל שיקול של לקוח שבא לקנות רכב ולא משנה עד כמה הוא נשמע מטופש.

אני בכל מקרה לא לקוח פוטנציאלי כרגע. אם הייתי כנראה שהייתי בוחן את הרכב הזה. עדיין העניין הזה היה יושב לי בראש במכלול ההחלטות, וכן זה אוטומטית מוריד לי מהאיביזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זו בהחלט שטות למנוע מעצמך משהוא שאתה מעוניין בו ומתאים לך, רק על בסיס, אצלנו בפולניה של פעם היו אומרים, "מה השכנים יגידו", שי*דיינו השכנים.

כי מי שמכיר אותך, לא יתחיל מחר לחשוב שהפכת לאיש עולם התחתון כי קנית BMW או שתזמין אותו לקריוקה שירי אבי ביטר ב 4 בבוקר באמצע שכונת מגורים כי קנית איביזה.

זה האדם שעושה את הרכב ולא ההפך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תמיר,עזוב תוכנה,רוץ לטורבו is38 והופה יש לך 360 סוסים.זו עסקת העשור קופרה הזו.ב 170 אלף שקל אתה מקבל מפלצת כוח אמיתית,וגם מתנהגת נהדרת ממה שראיתי במבחנים.ד״א איכות הבניה באיביזה חדשה בכלל לא נופלת מפולו,אולי טיפונת באיכות החומרים.וגם זה זניח

אתה תהיה הראשון ששם IS38 במנוע 1.8, העלויות מטורפות, צריך להחליף טלטלים ועוד כמה דברים במנוע, ב2.0 לא צריך לעשות כלום (ציטוט: ARIN@APR).

אני מוצא את זה מגוחך שאנשים מחפשים מה רכב של ערסים ומה לא, בשכונה שהייתי גר היו 2 205GTI לשתי ערסים, כיום רואים בכל מקום ערסים על מאזדה 3\6, מה יגידו כל אנשי הליסינג?

פורסם

העיקרון בהחלט נכון ובלבד שהסטיגמה נוגעת לתפיסת האישיות הנוהגת ולא חלילה לענין האמינות או האיכות, שאז כמובן הסטיגמה עושה שכל כידוע.

• תוכן חדש...