Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני שוקל לקנות רכב קטן שישמש לנהג צעיר ויהיה חסכוני יחסית (13-14 ק"מ/ל), עדיפות לגיר אוטומטי כי יש עוד נהג חדש במשפחה שאין לו רישיון לנהוג בגיר רגיל לכן הביטוח של נהג חדש+צעיר יהיה רק על רכב זה.

בחיפושים באינטרנט, במגרשים או רכבים שרואה אותם בכביש ראיתי דייהטסו סיריון 2007 יד ראשונה פרטית שעשתה 210K ק"מ. בעל הרכב דורש 6K ש"ח מתחת למחירון מחמת הקילומטראז' והשנתון.

אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה אך לפני שאעשה כן, האם כדאי לקנות רכב כזה שעשה מעל 200K ק"מ?

אני שוקל להחזיק את הרכב 3-4 שנים ובכל שנה נוסע בסביביות 25K ק"מ.

נא עזרתכם ועצותכם בנוגע לרכב זה

תודה מראש

פורסם

ראשית תבדוק בכמה נמכרים ביד2 כאלו רכבים עם קמ דומה.

מה המחירון שלו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית תבדוק בכמה נמכרים ביד2 כאלו רכבים עם קמ דומה.

מה המחירון שלו?

29000 מחירון. כמעט רכבים זהים נמכרים באותו מחיר

פורסם

הייתי בודק אולי יש מציאות ביונדאי גטס ברמת גימור gli/glx/gls

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק אולי יש מציאות ביונדאי גטס ברמת גימור gli/glx/gls

מניסיון של המשפחה עם רכב קוריאני, לעולם לא נתקרב לרכב כזה

פורסם

דווקא הגטס נחשבת לאמינה.

פורסם

בגלל המחירון הנמוך(יחסית של רכבים כאלה), ההפחתה בשקלים תהיה נמוכה מאוד, לכן לא הייתי מתפשר על שום רכב מלבד רכב יד 1,2 פרטי בלבד ועם קילומראג נמוך/ סטנדרטי.

על 6 אלף שקל הפחתה אתה מוכן לקנות רכב שפתחו לו את הצורה? שלא נדבר על זה שכשאתה תרצה למכור את הרכב, אתה תמכור אותו במקסימום 5 אלף שקל.

פורסם

אני לא חושב שהסיריון תהייה חסכונית מאוד-

"

למרות הקצב - ובזכות משקל קל - רשמה הסיריון 9.5 ק"מ לליטר בתנאי המבחן הקשים. וכן, זו תוצאה מחמיאה ביותר" (

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099894,00.html)

גם אם תנהג רגוע, לדעתי תשיג משהו כמו 11.5, לא 14

פורסם

אני גם לא הייתי דואג לאור הפופולריות של הדגם.

פורסם (נערך)

מה חוות דעתכם על פיג'ו 207 1.4 רובוטית, פיג'ו 207 1.6, פיאט פונטו רובוטית? צריכת דלק ואמינות?

האם הגיר הזה אכן בעייתי או מי שמי יהיה מסוגל אליו ילך לו חלק?

עריכה אחרונה על ידי explorer
פורסם
קח בחשבון שאין יבואן .

עלולה להיווצר בעיית חלקים .

יש יבואן, חברת טלקאר יבואנית קיה. אין יבוא של דגמים חדשים כי דייהטסו החליטו לא לשווק באירופה, זה משהו אחר.

חלקים יהיו כל עוד יהיה ביקוש, אפילו לשרייד 97 אין בעיה מיוחדת להשיג חלפים.

נוסף על כך, יבואן חייב על פי חוק לספק חלקי חילוף במשך 7 שנים לאחר סיום שיווק הדגם. סיום שיווק היה ב 2011. כלומר על פי חוק יש עוד 3 שנים לפחות תמיכה של יבואן.

אבל יהיו חלקים גם אחרי סיום 7 שנים.

לפותח השירשור - בעיקרון אין בעיה לקנות רכב מאוד שמור עם קילומטרז' גבוה בתנאי שהנסועה הצפויה שלך לא גבוה.

אבל אתה הולך לנסוע הרבה ולכן כדאי לחפש אוטו עם פחות קילומטרז'.

• תוכן חדש...