Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי אלבר אלבר - מה יהיה איתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אנו שומעים על פרקטיקה בזויה של חברת אלבר:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001077647#fromelement=hp_folders_821

מסתבר שהם מנסים ומצליחים לדפוק את הלקוחות שלהם איפה שרק אפשר.

הייתי לקוח שלהם בעבר, וכנראה שלא אעשה את הטעות הזאת שוב.

סוף שבוע בקן צפעונים נשמע יותר נחמד מלהתעסק איתם.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

הכתבה במקומה.

אגב אני (כחרדי) מכיר את הסניפים לחרדים... שם השיטות יותר מתוחכמות...

(יש מכוניות שכשאתה מוציא אותם אומרים לך שיש מיכל מלא אבל יש בעייה במדיד, כשאתה מחזיר את האוטו אחרי תדלוק מלא הנציג מחייב אותך על חצי מיכל ומתפשר אתך על מזומן... ועוד כל מיני דברים שבהזדמנות אני יעלה...)

הגיע הזמן שמישהו יעלה את הנושא.

פורסם

זו סוג של שיטת מצליח, לא?

אם הרכב שוחרר וזוהו נזקים רק בדיעבד אין להם עילה לדרוש שום דבר.

הם פשוט באים באיומים לכאלה שלא מבינים.

פורסם

שיטת מצליח, המצליחה...

הנציג מתווכח איתך בחנייה ואם אתה עקשן או מכיר את הסיפור זה ייגמר בפשרה או וויתור לפנים משורת הדין...

פורסם

דרך אגב, גם שלמה סיקסט לא טלית שכולה תכלת. לפני שנה השכרתי רכב ולפני שקיבלתי אותו צילמתי אותו מכל הכיוונים שרק אפשר

מאחר והנציג לא עבר איתי על שום טופס ליקויים, שריטות קיימות וכו' וכשהחזרתי אותו הוא ניסה להלביש עליי מכות ודפיקות שכבר

היו קיימות ברכב. הראתי לו תמונות שצילמתי ושלחתי אותו לכל הרוחות.

פורסם

זה הזוי שזה ככה, אבל אני כבר מזמן מקליט כל שיחה שלי עם נציג שירות כלשהו (בטלפון או פנים אל פנים), מצלם כל דבר אפשרי שאחר כך אני צריך להחזיר ואני אחראי לנזק במידה ויהיה, פשוט כל התנהלות שלי מול נותן שירות כלשהו מתועדת בצורה זו או אחרת.

הודות לסמארטפון זה גם קל נורא לבצע את התיעוד הזה, אבל עצם העניין הזה שאני מרגיש צורך לעשות את זה, קצת מחליא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ככה זה היום במדינה שלנו. כולם מנסים לדפוק את האזרח הקטן ועוד בחסות החוק!

• תוכן חדש...