Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Alonyam - מה בדיוק תרומתך לשרשור?

תרומתו היא מה שהרבה כאן חושבים, אבל מפאת כבודך לא רושמים את זה ומתנסחים בעדינות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא מעוניין בלוד ורמלה. אוכלוסיה לא משהו בלשון המעטה.

אתה מדבר מניסיוןן אישי או מקיבעון מחשבתי- ניזון מהתדמית שהתקשורת יוצרת.?

הרכב האוכלוסיה בלוד וברמלה לא שונה מזו שבחיפה,באר שבע, ותל אביב יפו. ואם אתה רוצה אז תבדוק, סטטיסטית יש בלוד ורמלה פחות פשע מאשר בראשון לציון למשל.

פורסם

אני מדבר מניסיון. יצא לי להיות לא מעט שם - קרובים של זוגתי גרים שם וגם קרובים שלי. שירתי גם בצריפין חלק משרותי הצבאי ולכן גם יצא לי להיות שם. מדבר מניסיון.

תרומתו היא מה שהרבה כאן חושבים, אבל מפאת כבודך לא רושמים את זה ומתנסחים בעדינות.

זה שחושבים ככה זה אחל'ה, זכותכם לחשוב ככה. אבל מה התרומה לשרשור? פתחתי שרשור שבו אני מלין על המצב המחורבן הזה וזהו. בתקווה אולי יש מישהו שמכיר מישהו או בעצמו משכיר דירה שתתאים לתנאים שלי.

למישהו לא מתאים השרשור או ניסוח דבריי? שלא יכנס ולא יקרא. אותו דבר שתפתח שרשור על אייפון ואני אכתוב "חציל צהוב". מה הקשר? במה זה תורם? האם זה שינה משהו? לא. סתם תגובה חסרת תוכן.

פורסם

סמירו

פתח יד 2, בחר תל אביב דירות מרכז העיר הוסף לדרישות ממ"ד וחניה.

הוצא את מגדלי הצעירים ואת דרך מנחם בגין מהתוצאות, וספר לנו כמה דירות מתחת ל 3 מיליון מצאת.

הוספה של שעה בשבוע בנסיעות להוריך , ופסלת את קרית השרון נתניה. משונה משהו.

ניתן להוסיף לחיפוש את באר יעקב.

מרטינס

שתי ערים עם אוכלוסיה מעורבת, פשיעה מעל הממוצע , מפריע לאנשים רבים בצדק או שלא בצדק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם התלונות שלך על מחירי הדיור הן חסרות תוכן, ואפילו אתה מודה שהן רק בבחינת הוצאת קיטור.

אז מה זה תרם לך?

בנוסף, כשאתה פותח שרשור, בפורום ציבורי, יש מצב שאנשים יגיבו לא לרוחך. זה חלק מכללי המשחק. התשובות שלך לא עוזרות.

אנשים טרחו וכתבו לך ממיטב הבנתם, ואתה פוסל את התשובות מהסיבות שלך.

יש חוסר התאמה בין הדרישות שלך לבין התקציב שהקצבת. כותבים לך את זה כבר הרבה זמן. אלו הדרישות שלך, של זוגתך, או שתתגמשו בדרישות (טיב הנכס או מיקום) או שתתגמשו (כלפי מעלה) בתקציב. למיטב הבנתי חדי קרן עדיין לא מחזיקים דירות בתל אביב.

אל תכעס כי לא כולם מסכימים איתך או רואים את הדברים דרך המשקפיים שלך.

אני כבר מנחש את השרשור שתפתח כשתרצו לרכוש דירה. שוק השכירות ייראה לך כמו שוק של דרדסים מתוקים בשבת בבוקר לעומת הנבלות בשוק הקניה / מכירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני כבר מנחש את השרשור שתפתח כשתרצו לרכוש דירה. שוק השכירות ייראה לך כמו שוק של דרדסים מתוקים בשבת בבוקר לעומת הנבלות בשוק הקניה / מכירה.

מילים כדורבנות! שוק הקניה זה מערב פרוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

על זה בדיוק אני מלין - שהדרישות שלי לנכס שאיננו מגעיל, במקום שאיננו סוף העולם במחיר הגיוני שהולם את הנכס שעונה על הדרישות הללו - נחשבות למוגזמות ואף ברות השוואה לחדרי קרן.

ההצעות שניתנו לי - על חלקן חשבתי ונמצאות בבדיקה (פתח תקווה למשל) וחלקן נפסלו עוד מראש (כפר סבא, נתניה, רחובות וכו').

אני ממש לא כועס ידידי. אני פשוט מוציא קיטור, וגם על פלטפורמת הפורום ללא קשר ישיר לאף אדם שהגיב פה.

להתגמש במחיר - כנראה מה שיקרה. אבל זה הזוי שאני צריך לשלם 5 אלף ש"ח בשביל דירה מעפנה בת 70-80 מ"ר במקום שאיננו שיא הפער, פשוט כי הדירה לא מגעילה ויש ממ"ד. זה הזוי. 3 חד'!! מילא הייתה דירה חדשה בת 4 חד' בגודל 120 מ"ר עם חניה ומחסן, הייתי מבין. אבל מה? דירות כאלו כבר מגיעות ל6-7 ואף 8 אלף. זה טירוף.

בנוגע לשוק הדירות למכירה - דווקא פה אתה טועה ובגדול. משם מגיע ניסיוני בנדל"ן, לא ארחיב מה איך כמה ולמה, אבל בכל אופן השוק של מכירה ורכישה הרבה יותר רחב ויש הרבה יותר אופציות מאשר שוק השכירות. גם הרבה יותר קל להתנהל שם לטעמי (מניסיון).

פורסם

כמו כל דבר בחיים

היצע וביקוש.

למה למכור בזול אם אפשר למכור ביוקר.

עוד לא ראיתי עובד שבא מרצונו למעביד שלו ומציע לו להוריד משכרו כי זה מערב פרוע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

smiro,

למה הזוי? אלו המחירים. שוק חופשי. אם היתה לי דירה להשכרה, למה שאני אשכיר אותה ב 3500 לסמירו כשאני יכול להשכיר אותה למישהו אחר ב 5000 שקלים?

אחי תפנים - אתה כעת בשלב שאתה פוגש את שוק השכירות עם היכולות הכלכליות שלך. כולנו חטפנו בשלב כזה או אחר את הסטירה הזו, כל פעם בשוק אחר.

מחירי המכוניות כאן לא הזויים? מחירי האננס לא הזויים? מחירי משחות השיניים לא הזויים?

חכה שיהיו לך ילדים, ותגלה שאתה משלם על גן פרטי בסיסי 3500 שקל בחודש, כולל חודש אוגוסט שבו הגן עובד רק בשבוע הראשון, ואז הגננת תציע לך "קייטנה" לשבועיים באוגוסט בתוספת של 1500 שקל לשבוע. חכה לחוק חינוך חינם שבו תתבקש להלשים מאות ואלפי שקלים בשנה עבור החינם הזה.

לשעבר:

פורסם

סמירו

הדרישות שלך מדירת מגורים לגיטימיות בהחלט.

אבל כיוון שההיצע של אלה קטן המחיר עולה בהתאם.

כולה מה רוצה המשכיר?

תשואה של 2-3% על רכושו. צנוע , לא 6-7% שאותם ניתן לקבל באיזורים מסויימים.

כך 3 מיליון ש"ח מתורגמים לשכ"ד חודשי של 5-7,500 ש"ח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ידידי, אני מודע לכל. אבל שוק המכוניות זה פאקינג מונופול שפועל בחסות המדינה וזה סוג של "גדול עלינו". מחירי דיור זה משהו שאתה ואני והשכן שלך עושים. מבין? ואני מלין על כך שזה הזוי שדירה מסריחה עולה כל כך הרבה (נתקלתי בדירת חדר וחצי במחיר של איזה 3500 אלף שח שלעכבר אין מקום שם). זה חזירות. פשוט חזירות. אין פה שום מילה אחרת שמתארת את זה.

אני מעוניין גם לחסוך, לא מעוניין להוציא חלק ניכר מהכנסותיי על דיור. לומר את האמת? אני יכול לשכור גם במגדלי Yoo. לא מעוניין בזה. רוצה לחיות בדירה רגילה - ממ"ד, מקום לא זבל, בניין סביר. זהו. על כך לא חושב שאני צריך לשלם סכומים שרוב האנשים בארץ מרוויחים בחודש. וזה מעצבן אותי - מכאן השרשור הזה.

בנוגע לגן - תאמין או לא, מודע גם לזה. זוגתי עובדת בגן. מה שאני לא מבין זה למה לעזאזל אתה משלם על חודש שלם בעבור חודש שהוא מורכב משבוע אחד בלבד? זוגתי בעלת ניסיון רב ועבדה בהמון גנים ובאף אחד מהגנים לא שילמו עבור חודש מלא כאשר החודש איננו מלא.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)

שתי ערים עם אוכלוסיה מעורבת, פשיעה מעל הממוצע , מפריע לאנשים רבים בצדק או שלא בצדק.

גם תל אביב יפו עיר מעורבת, ואולי זה חדש לך אבל אחוזי הפשיעה בתל אביב גבוהים בהרבה (לפחות 50% יותר) ממה שקיים בלוד ורמלה. ועדיין זה לא מרתיע את העדר להדבק לשם. חידה .

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

גם אני שאלתי את הגננת של הילדים שלי (לפני מספר לא מועט של שנים) למה משלמים באוגוסט על חודש שלם. היא ענתה שהשכר מחושב שנתית ומחולק ל12תשלומים. אם אני רוצה היא יכולה לחייב אותי לפי חודש + באוגוסט לשלם רק עבור שבוע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בקיצור היא אמרה לך תתכופף ותתכונן לחדירה. זה לא אמור להיות ככה וזה לא בכל הגנים ככה. זה שלגברת לא בא להפסיד חודש של שכר זה בעיה שלה. שתפעיל את הגן כל החודש. אבל היא רוצה גם להרוויח וגם ליהנות מהחופש. מצטער רבותיי, אבל עושקים אתכם.

• תוכן חדש...