Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש דירה עם זוגתי כבר תקופה ולא מוצא. מה כבר דרשתי? 3 חדרים עם ממד, מקום נורמלי ושכנים לא יהיו תקועים לי בחלון. פאק. מה שנתקלתי בו או דירות במקומות מגעילים או דירות שאתה פותח חלון והשכן בתוך הבית שלך כבר או פאקינג מחירים הזויים. למה לעזאזל קירה בת 3 חדרים אמורה לעלות 7-8-6 אלף ₪? אנשים נדפקו.

במקרים אחרים נתקלתי בכל מיני קומבינות של בעלי דירות. פשוט מגעיל מה שהולך פה.

בתסכול רב אני פונה למי שמכיר יודע שמע על משהו נורמלי באזור המרכז (לאו דווקא תל אביב, אפילו עדיף לא תל אביב) אשמח לקבל הפניות.

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדקתי. מחירים מוגזמים לאללה או לחלופין יש פאקים בדירות שאני לא יכול להסתדר איתם. ( חלונות של שכנים קרובים לחדר שינה - ממש קרובים, אין דוד שמש, אין חניה, בניין ברחוב עם אוכלוסיה מגעילה, דירה מחולקת בלי דלת נורמלית, מונה מים משותף עם שכנים ומשלמים חצי חצי(?!), ועוד שלל ״מציאות״).

פורסם

אני מאמין שהתגובה שלך מתייחסת לחולון.

מה לגבי רחובות? יש שם דירות במחירים סבירים ובמצב לא רע בכלל, במיוחד עכשיו, אחרי שהסמסטר התחיל והסטודנטים של הפקולטה נרגעו עם החיפושים.

פורסם

אני לא מחפש דירה שסטודנטים מחפשים. זוגתי רוצה יותר קרוב למרכז מאשר רחובות. מה גם במחירים שיש ברחובות אפשר כבר למצוא בראשון וכו. ההפרש לא גדול. העניין שאין משהו נורמלי.

פורסם

איך הגעת ל 6-7-8 לדירה בת 3 חדרים בחולון?

אני יודע ששכירות 4 חדרים בח300 בבניינים החדשים נעה לכיוון 5-6-7 עם חניה ומחסן.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה מחפש 3 חדרים עם ממ"ד - בשנים שהתחילו לבנות ממ"ד בדירות, בנו יותר דירות 4 חדרים ( באותו שטח שפעם בנו 3 חדרים ). לכן המבחר של דירות מתאימות לך לא גדול. רוצה ממ"ד, חניה ומרפסת? חפש 4 חדרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם 5 זה מוגזם. אני לא צריך 4 חדרים. אני צריך דירה בת 3 חדרים ולא רוצה לשלם פאקינג 5 אלף עבור הדבר הזה. ממתי דירת 3 חדרים עולה 5 אלף? גם 4 חדרים ב5 אלף זה הזוי.

והייתי עף מפה בכיף. הבעיה שיש הורים גם לי וגם לבת זוג. אי אפשר לעזוב אותם. אם לא זה - מזמן לא הייתי פה.

פורסם
גם 5 זה מוגזם. אני לא צריך 4 חדרים. אני צריך דירה בת 3 חדרים ולא רוצה לשלם פאקינג 5 אלף עבור הדבר הזה. ממתי דירת 3 חדרים עולה 5 אלף? גם 4 חדרים ב5 אלף זה הזוי.

והייתי עף מפה בכיף. הבעיה שיש הורים גם לי וגם לבת זוג. אי אפשר לעזוב אותם. אם לא זה - מזמן לא הייתי פה.

ממתי? ממתי שיש מצוקת דיור מטורפת. סתם לדוגמה, כסטודנט שמדי פעם בודק את המצב אני יכול להגיד לך שדירות 45 מ"ר באיזור לא הכי בעולם בחיפה מגיעות ל 3500 ש"ח לחודש. רוצה משהו קרוב לטכניון? המחיר לא ממש עולה, הדירות פשוט הופכות לעלובות ומוזנחות בהרבה, תחזוקת שבר, דליפות ומה לא.

שוק הדיור בארץ רווחי בצורה מטורללת עבור מי שקנה דירה מעאפנה בזמן, ואף אחד לא מתכוון להוריד את המחיר. המדינה עושה על זה הון שמנפח את קופת המדינה בקלות, לאף אחד אין אינטרס אמיתי לבצע מהלך דרסטי בנושא.

פורסם

זה עובד ככה - בנק ישראל מחליט להוריד את הריבית, משך שנים הריבית הולכת ומתקרבת לאפס המוחלט. כל אדם שיש לו קצת כסף ורוצה לשמור על הערך שלו בורח מהפקמים ומרוב האפיקים האחרים ורץ לקנות נדלן ולהשכיר. מי שאין לו כסף בצד נאלץ לשכור, המחירים של הנדלן מטפסים, וגם מחירי השכירויות שצמודים להם. ככה מתפתח לה בועה נחמדה.

המפתח הוא עליית ריבית, אבל בדיוק מזה בנק ישראל מפחד מאד, כי המשכנתה תעלה והרבה אנשים עלולים לגלות פתאום שאין להם מאיפה לשלם אותה. זה המצב.

פורסם

עצוב, אבל מה שיוריד פה באופן דרסטי את מחירי הדירות זה אם כל אלה שלקחו משכנתא וקנו דירה להשקעה, ירוצו לזרוק את המפתח בבנק כי העניין הפסיק להשתלם להם.

לדוגמא אם יצטרכו לרשום את הדירה כעסק, להגיש דו"חות למס הכנסה, ולשלם עליה מס חברות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Matrins

אתה צודק בקשר לריבית. הבעיה היא שבנק ישראל לא יכול להעלות ריבית וזה לא תלוי בו. זה תלוי שוב בסטלי פישר והבוסית שלו ילן. כלומר בבנק המרכזי בארהב. עד שהוא לא יעלה ריבית אי אפשר להעלות. כי אם תעלה, כל העולם יביא לכאן כסף בכדי לקבל ריבית, והשקל יתחזק , כל היצוא יעצר, המשק יכנס למיתון חזק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יקר? יש מי שמשלם [סליחה- הרבה שמשלמים] אז המחיר עולה.

והנה דוגמא קיצונית [שלא ממש קשורה , אבל אין עשן בלי אש.. ]:

http://www.mako.co.il/finances-real-estate/Article-7ee444793648051006.htm?Partner=rss

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
Matrins

אתה צודק בקשר לריבית. הבעיה היא שבנק ישראל לא יכול להעלות ריבית וזה לא תלוי בו. זה תלוי שוב בסטלי פישר והבוסית שלו ילן. כלומר בבנק המרכזי בארהב. עד שהוא לא יעלה ריבית אי אפשר להעלות. כי אם תעלה, כל העולם יביא לכאן כסף בכדי לקבל ריבית, והשקל יתחזק , כל היצוא יעצר, המשק יכנס למיתון חזק.

אתה צודק, אבל הייצוא זה לא חזות הכל , ונראה שהמשק למרות הכל נכנס למיתון חזק כרגע, אם תסתכל על המדידות האחרונות הביצועים של המשק גרועים בהרבה מאלה של יוון, הצמיחה נעצרה לגמרי.

מצד שני ככל שהמצב הזה נמשך, יותר ויותר אנשים לוקחים משכנתה מעבר ליכולות שלהם ובגלל שהריבית נמוכה כרגע המשכנתה לא נורא יקרה ויש אשליה שהם יכולים לקחת משכנתה של סכום גבוה עם החזרים שנראה כרגע שהם יכולים לעמוד בהם. זה עוד גורם לעליית המחירים ודבר גורר דבר.

המצב הזה לא יימשך לנצח יגיע הרגע או שהריבית תעלה, או שהאבטלה תעלה, או שמשהו אחר שכרגע קשה לחזות אותו יפר את האיזון הזה, ולא צריך מספר מאד גדול של אנשים שלא מסוגלים לעמוד בהחזרים שלהם כדי שהדבר הזה יתפוצץ ותהיה כאן קטסטרופה. ב 2008 הייתה דוגמה מאד יפה למצב כזה.

• תוכן חדש...