Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה הבאת את הנתון הזה ?

אל תשכח שגם אם הנתון הזה אמיתי, יש ביקוש אדיר בכל העולם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו מבין הולנדית ויכול לתרגם?

"הוא אומר שהוא שמח מאוד שהוא סוף סוף בא פה בארץ!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סה״כ ברבעון האחרון נמכרו כ 500 מיאטות בכל ארה״ב. היא לא בדיוק הצלחה היסטרית. המוסטנג למשל, מוכרת כ 80 אלף יחידות בשנה.

ארה״ב היתה השוק הכי גדול. אני לא יודע מה נתוני המכירות הגלובליים אבל 500 מכוניות ברבעון לכל ארה״ב (שלהתייחס אליה כאל מדינה אחת שה גם לא נכון) זה כלום.

יותר קרוב ל-2500 (ברבעון האחרון של 2015).

http://www.goodcarbadcar.net/2011/01/mazda-mx-5-miata-sales-figures.html

פורסם

צודק, המספר שזכרתי היה לחודש.

נגיד וימכרו 10000 בשנה במדינה של מעל 300 מיליון תושבים. זה מה שהופך פה את המחיר לנמוך?

דרך אגב, שלא תחשבו שפה לא מתלוננים על המחירים של המיאטה. לעומת מוסטאג, GTI או WRX, זה באמת לא שיא ה value בשביל רוב האנשים.

emotion of motion

פורסם

מישהו מבין הולנדית ויכול לתרגם?

שימו לב לתאוצה באזור 1:05. המנוע נשמע סתמי לחלוטין, יחס ההעברה ארוך והטיפוס בטורים לא משהו. הם דיברו משהו על 5000 סל"ד.

נזכרתי בפעם האחרונה בה נהגתי בפיאט 500X עם המנוע הזהה ותהיתי איך לעזאזאל טופ גיר מספרים שהמריאו עם המנוע הזה לכיוון 7000 סל"ד. הקיאנטי היה עד כדי כך טוב?

תאחתן דאחתן. חאז'לך. חוט, דח.

אותי יותר שעשעה הכמעט התנגשות בצלם ב-1:45. בזכות הסלואו מושן רואים איך הוא עושה היגוי הפוך מאוחר מדי וכמעט יורד לשוליים.

בנוסף, קצת מדכא הקטע ב-3:10 שהוא עושה אפל-קונטרה-אפל ובקושי מוציא את הזנב.

וחוצמזה, המכונית הלבנה שמופיעה בהמשך הסרטון מזכירה לי כמה התחלחלתי מאיך שכיערו את המיאטה. הפרונט הזה עם שני הגרילים המגודלים, האחוריים הרחבים האלה עם הפנסים המצחיקים, והצללית הרבועה שמזכירה אמבטיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וחוצמזה, המכונית הלבנה שמופיעה בהמשך הסרטון מזכירה לי כמה התחלחלתי מאיך שכיערו את המיאטה. הפרונט הזה עם שני הגרילים המגודלים, האחוריים הרחבים האלה עם הפנסים המצחיקים, והצללית הרבועה שמזכירה אמבטיה...

עניין של טעם אישי.

לי הפרופיל מזכיר מיאטה NB, המראה יותר קלאסי ומספיק שונה ממיאטה ND.

מה רע? שתי מכוניות על אותו בסיס שנראות, נשמעות וכנראה גם מרגישות מספיק שונות זו מזו. הללויה!

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עד שמישהו לא יביא מספרים קונקרטיים, אולי כדאי שנפסיק לז**ן ת'פאקינג שכל אחד לשני ולהגן (או להכפיש) בחירוף נפש יבואנים כאלה ואחרים.

עוד דבר, הטענה כאילו מחירה של nc לעומת זה של nd מוכיח שדלק "חזירים" גם לא נכונה. אם כבר, אז בעבר הם היו יותר "חזירים" מהיום.

עריכה: מצטרף לתגובה של spire.

שששששששש!! תיזהרו! כשאני כתבתי דברים כאלה, אנשים יצאו עליי שאני מתעצבן על זה שאנשים מתעצבנים על המחיר הגבוה של רכבים בארץ לעומת חו"ל.

בימים הקרובים, תיזהרו מטי-מקס'ים שחורים שעוברים לידכם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא מדברים על הפיאטה, כי עוד לא פורסם לפיאט מחיר בארץ, מדברים על המיאטה ועל כך שבאירופה, דילרים שמוכרים 200 יח מזדה 6 בחודש מוכרים גם את המיאטה במחיר כמעט זהה ופה שהיבואן הוא בן בית במפעלי מזדה, מעיף אלפי מזדות בחודש והמחיר הרבה הרבה יותר גבוהה מסידרה 6. זה הכל.

במאמר מוסגר רומזים שמאחר ובחו"ל הפיאט 124 תומחרה (איפה שתומחרה) בדומה למיטו QV (זה מה שטענו כאן, לא יודע אם זה נכון), אין שום סיבה שבארץ תעלה עוד כמעט 100K ש"ח בדומה למיאטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...