Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 130,000

פוסטים מומלצים

פורסם

אמל"ק. במידה וחסר לו נסיון, מציע שיתחיל מ"בטוח" - יש למשל היצע רב (יחסית) של רכבים של קונצרן VAG (אאודי, פולקסווגן, סקודה ,סיאט וגם קופרה).

לדגמים הספורטיביים שלהם בד"כ יש דיפרנציאל מוגבל החלקה (מקל על יציאה מסיבובים), והנעה  AWD , כלומר לכל 4 הגלגלים במצבים שונים.בד"כ הם גם מאד מהירים.

יש כאלה עם בולמים אדפטיביים, כלומר שאפשר לשנות את הנוחות לנסיעה יומיומית או לביצועים במסלול.

שיבחר מהמודעות רכב כזה - למשל פולקסווגן גולף/פולו  GTI או סקודה אוקטביה RS.

אפילו אם לא נכנס בתקציב, ייסע בנסיעת מבחן עם המוכר (או שהמוכר ייסע והוא יישב ליד ויקבל תחושה).

ככה יוכל להתחיל להתרשם ולקבל טעם/העדפות מה יותר מתאים לו ומה פחות.

בהצלחה

פורסם
לפני 33 דקות, ntd כתב:

אמל"ק. במידה וחסר לו נסיון, מציע שיתחיל מ"בטוח" - יש למשל היצע רב (יחסית) של רכבים של קונצרן VAG (אאודי, פולקסווגן, סקודה ,סיאט וגם קופרה).

לדגמים הספורטיביים שלהם בד"כ יש דיפרנציאל מוגבל החלקה (מקל על יציאה מסיבובים), והנעה  AWD , כלומר לכל 4 הגלגלים במצבים שונים.בד"כ הם גם מאד מהירים.

יש כאלה עם בולמים אדפטיביים, כלומר שאפשר לשנות את הנוחות לנסיעה יומיומית או לביצועים במסלול.

שיבחר מהמודעות רכב כזה - למשל פולקסווגן גולף/פולו  GTI או סקודה אוקטביה RS.

אפילו אם לא נכנס בתקציב, ייסע בנסיעת מבחן עם המוכר (או שהמוכר ייסע והוא יישב ליד ויקבל תחושה).

ככה יוכל להתחיל להתרשם ולקבל טעם/העדפות מה יותר מתאים לו ומה פחות.

בהצלחה

אני אישית עם אוקטביה 1.0T שמספקת את הסחורה יפה מאוד

לא היה מוכן לשמוע על ואגיות

הואגית היחידה שעוד איכשהו נכנסה הייתה ארטאון 

פורסם

במידה והוא לא מחפש רכב ספורט אלא רכב ספורטיבי נוח שנותן לו לטעום מההנעה האחורית הייתי ממליץ בחום על אלפא רומיאו גוליה משנת 2020 לאחר מתיחת הפנים שזה יש גם אפלקאר פליי 

כמובן יש הנעה אחורית אבל ללא LSD ולא ניתן לבטל בקרות ללא קידוד (שלא עולה הרבה) . 

רכב מפנק וסקסי על הכביש במידה ואתה רוכש את גרסת 200 כ"ס אתה בקלות עולה עם סטייג 1 ל280 כ"ס וזה יותר ממספיק , אני אישית עם 200 כ"ס והכוח מספיק לי למרות שתמיד רוצים עוד...

פורסם
לפני 5 דקות, Shay Shd Dave כתב:

טוויסט מעניין בעלילה

נקנתה פיגו 308 GT 225HP

לפעמים יש מציאות מעניינות 

תודה לכולם 

20260601_160626(1).jpg

טוויסט מעניין בעלילה.

שיתחדש וייסע בדרכים ישרות.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני 5 שעות, Shay Shd Dave כתב:

טוויסט מעניין בעלילה

נקנתה פיגו 308 GT 225HP

לפעמים יש מציאות מעניינות 

תודה לכולם 

20260601_160626(1).jpg

תתחדשו, אבל נראה לי התכוונת 508, זה לא נראה לי 308.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...