Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אדם חרדי ואני מכיר עוד הרבה כמוני שדואגים לרכב שלהם כמו שצריך, מסכים עם @EliC25 שאין הבדל בין מגזרים בקטע הזה.

לא יודע אם אתה יודע אבל גם יש פורום רכבים של המגזר החרדי ויש שם הרבה שמתחזקים את הרכב כמו שצריך והרבה שמטפלים ברכב לבד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משוכנע שיש כאלו ששומרים על הרכב 

תענה בכנות, כשאתה מסתובב בבני ברק ורואה את הרכבים ברחוב שמזוהים עם המגזר יש לך תחושה שאלו רכבים שמורים?

בוא נעשה אבחנה למגזר אחר דמיוני... של כאלו שמשתוללים על הכביש (במקרה הם גרים לא רחוק ממני ככה שזו עדות מגוף ראשון) שומרים על הרכב? לא יודע, אבל איך שהם קורעים את הרכבים גם אם חלקם לא (ברור שיש חלק שלא) עדיין קטגורית לא הייתי קונה מהם.

אבל זה רק אני... וזו דעתי האישית הצנועה והלא נחשבת

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

יש לי דוגמא הפוכה

אחיין שלי בן ה18 התעקש לקנות סופרב, אמרתי לו שזה לא רכב ראשון לבחור בגילו

קנה אחת בת 10, אחרי המתיחת פנים.

יום למחרת: שומע... הלך לי האלטרנטור, מה עושים?

שבועיים לאחר מכן: שומע... הייתי בעליות בפקק ושמרתי מרחק כמו שאמרת אבל בכל זאת יש לי התראה של בעיה בגיר... 

אני בדרך כלל נותן עצה וכיוון כללי, אם לא מקשיבים לי אני מיד סוגר את השיחה ואומר שאם רק מחפשים אישור למה שכבר באים איתו מראש - אני לא הכתובת ושיהיה בהצלחה.

תגיד לו האוטו בסדר. הבעיה פה זה הטיימינג

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, itamar_by כתב:

אני אדם חרדי ואני מכיר עוד הרבה כמוני שדואגים לרכב שלהם כמו שצריך.

אני יוצא ברה"מ ומכיר עוד הרבה כמוני שלא שותים אלכוהול ולא לובשים טרנינג. יחד עם זאת, קשה להתווכח עם מה שרואים כל יום ברחובות גני אביב והשכונות הרלוונטיות באשדוד, בת ים, נתניה וכו'.

הפורום הזה הוא אי של שפיות וחופש ביטוי בהשוואה לרוב האינטרנט היום, שהפך להיות 'מרחב מוגן' לכל מיני נעלבים ולוחמי צדק חברתיים. אז בואו לא ניתמם בבקשה ולא נעמיד פנים שהתופעות לא קיימות או שאנשים פה סתם גזענים/טוקסיקים/מתנשאים ללא סיבה. גם הרוסים לובשי הטרנינג וגם החרדים עם כל המנהגים הטיפוסיים שלהם הרוויחו את המוניטין שלהם ביושר, וזה שאתם לא כאלה (ולפיכך באופן הגיוני גם חבריכם לא) הוא יוצא הדופן שמוכיח את הכלל.

בתור מי שגר הרבה שנים בדרום נתניה, אני יודע בדיוק על מה הוא מדבר ואיך מכוניות מתוחזקות שם אצל הקהילה הרלוונטית. זה שבצד השני של העיר, בקריית צאנז העשירה, כולם נוסעים על טויוטה סיינה מלוקקת ביבוא אישי לא מבטל את מה שהולך בשכונות הסמוכות, עם קצת פחות כסף או זיקה לחסידות אחרת. 

• אהבתי 6
  • מעניין 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...