Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ואישתי מתכננים לקנות רכב משומש.

הסכום שאותו אנחנו עומדים להשקיע עומד בין 15000-35000.

אני טוען שכדאי לקנות רכב פחות טוב (מאיזור שנת 2005) ואישתי טוענת שאין לה כוח למוסכים ועדיף לקנות רכב איכותי יותר ולא להיות בסכנה של איבוד המנוע או חלק יקר אחר כל הזמן.

איפה לדעתכם עומד האיזון בין הרצון לקנות רכב זול, לבין הרצון לקנות רכב אמין?

מי צודק?

האם ייתכן שאשתי טועה לראשונה בחייה?

תודה מראש.

פורסם

לא. אתה טועה. לדעתי.

1. כי אישתך אומרת משהו בהגדרה היא צודקת ואתה טועה.

2. ראה סעיף 1

3. יש מעט מאוד דברים מעצבנים כמו טלפון מהאישה "נתקע לי האוטו, אני בצומת X. בוא." ואחרי שהאוטו כבר במוסך, אתם חוזרים הביתה. ובדרך (באוטובוס?) יש שתיקה. מהשתיקות האלה של האישה שאתה יודע שטוב כבר לא יצא מזה. לך עם מה שהאישה רוצה. חפש אמינות, וקבל ממנה אישור טרם הרכישה (לצבע, למראה הרכב ועוד)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שהאיזון באמת קרוב יותר לגבול העליון של התקציב שלכם. ובנוסף לאמינות אתם מקבלים גם רכב מודרני ובטיחותי יותר .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לא. אתה טועה. לדעתי.

1. כי אישתך אומרת משהו בהגדרה היא צודקת ואתה טועה.

2. ראה סעיף 1

3. יש מעט מאוד דברים מעצבנים כמו טלפון מהאישה "נתקע לי האוטו, אני בצומת X. בוא." ואחרי שהאוטו כבר במוסך, אתם חוזרים הביתה. ובדרך (באוטובוס?) יש שתיקה. מהשתיקות האלה של האישה שאתה יודע שטוב כבר לא יצא מזה. לך עם מה שהאישה רוצה. חפש אמינות, וקבל ממנה אישור טרם הרכישה (לצבע, למראה הרכב ועוד)

ענק! :mm_yeah:

20K ש"ח שווים בשביל להמנע מהשתיקה הזו...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שמוטב ללכת על השקעה קצת יותר גדולה.

סביר שתקבל יותר אמינות, איכות ובטיחות.

ולאורך שנים קטן המשקל היחסי של רכיב העלות של הרכישה הראשונית.

ב 15 אלף צריך הרבה מזל לרכוש רכב עם אופק חיובי של 5 שנים. לא ככה עם רכב ב 35.

פורסם

בניגוד לעונים כאן, אני טוען שכמעט בכל מחיר אפשר לקנות מכונית משומשת שתשרת אתכם בנאמנות. יש לעניין שני תנאים:

1. שתעשה קנייה נבונה - דהיינו תמצא רכב מטופל היטב עם רישום מלא של כל הטיפולים (עדיפות לרכב שטופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן)

2. שתמשיך ותטפל ברכב באותה רמה (אתה כבר לא חייב מוסכי רשת, אבל כן מוסכים טובים ולא מוסכי מדרכה).

לדוגמה, היום אפשר לקנות רנו מגאן דור II מלוקקת מהשנים 2008-9 בסביבות 20,000 ש"ח. נכון שאני מוטה רנו (מניסיון מצויין שלי ושל הרבה אנשים שקנו בהכוונתי), אבל הכללים הנ"ל נכונים לגבי כל רכב. מה שכן, אם תתעקש על יפנית מכובדת (טויוטה, הונדה, מזדה וכיו"ב) תקבל באותו סכום מכונית כמה שנים יותר ישנה.

איפה זה משמעותי - בעיקר בבטיחות. כיום ככל שהרכב יותר חדיש הוא יותר בטוח ולטעמי שווה להשקיע בבטיחות.

בהצלחה, ותחזור לספר?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...