Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוכר יחידת דיור קטנה. מה זה קטנה, פצפונת כולה 35 מ״ר.

יש חצר קטנה, והרבה צבתנים, גם בפנים וגם בחוץ. ממש כל פעם מפתיעים אותי במקום אחר.

דיברתי עם 2 מדבירים, אחד אמר שהמחיר לריסוס ״משופר״ עולה 350₪

והשני אמר שלא שווה לי להזמין אותו כי המחיר יקר יחסית לגודל הדירה- לפחות הוא כנה.

חשבתי שהדברה זה סיפור של 100₪ ושלום על ישראל.

מה אני עושה?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תרצח אותם! כנס בהם. אל תיתן לצבתנים לקחת. זה מתחיל ב "אנחנו רק שותים קפה", ועד שאתה מתעורר הם משתלטים לך על המחשב, לוקחים את העייפון, ומבקשים עוגיות אוראו. אל תוותר. K300 + משהו לפיזור בגינה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מיגרתי הרבה סוגים של מזיקים מהבית אבל צבתנאים עדיין לא יצא לי.

בכל מקרה הדרך היא דומה, דורשת קצת זמן אבל יעילה.

1. אתה קורא באינטרנט על אורך חיי המזיק ואיפה הוא נוהג להסתתר ולבנות את הקינים שלו.

2. עושה מארבים ומעקבים אחרי המזיקים בבית, הולך אחריהם ומנסה לאתר את הקן.

3. איתרת את הקן, קונה חומר ריסוס ומתחיל להלחם.

פורסם

הקהילה הצבתנית מאשימה אותי ברצח עם!!!

תפסתי גם אחד במיטה בדיוק לפני שאני והחברה באנו להיכנס, סוטים.

K300 יכניס אותם לסטלה זמנית, חייב את התותחים הכבדים

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שמע, אני משתמש בסימבוש אני קורא לו פצצת האטום נגד מזיקים .אני מביא מהרפת שלנו בקיבוץ.

אנחנו=זוגתי שוטפים=היא את הבית עם החומר זהו חומר מתחלב, כלומר הוא נראה כמו חלב כשהוא מדולל במים.

אני לא מכיר משהו טוב יותר.

פורסם

צריך להיזהר עם חומרים של מכתשים שלא מיועדים לשימוש ביתי.

אם מחליטים להשתמש, כדאי להתייעץ בפורום מתאים לפני.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מזתומרת פורום מתאים? אוף טופיק זה לא One size fits all?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מזתומרת פורום מתאים? אוף טופיק זה לא One size fits all?

:-P:-D

אם יש פה מדבירים, בטח שכן :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

יש את באגירה. אפשר לחכות שהוא יגיב פה.

"שים עליו כוס תחליק מתחתיו דף נייר ותוציא אותו מהבית"

תגובת באגירה טיפוסית :lol:

אני תומך בשיטת הלהביור.

V5

פורסם
"שים עליו כוס תחליק מתחתיו דף נייר ותוציא אותו מהבית"

בדף יש אותיות קטנות? כי אם כן, קח בחשבון שהם קוראים מאוד לאט ולא יחתמו לפני שיקראו הכל, וזה יכול לקחת ה מ ו ן זמן, שאין לפות"ש.

נ.ב. - כולכם מציעים להביורים גדולים. יש מבער הלחמה שמתחבר למיכל גז קטן. יעיל מאוד. כזה: http://www.amisragas.co.il/Index.asp?ArticleID=688&CategoryID=89&Page=1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תעבור דירה, רצוי לקומה גבוהה.

תוכל להוציא צבתנים להורג ע"י זריקה מהחלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האבסורד הוא שמעולם לא נתקלתי בצבטן צובט.

חוץ מכלי מפואר בזנב הם לא עושים כלוווום.

נטו גזענות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה שוכר, משמע יש בעל נכס. תודיע שלו שיש מפגע ותסכם אתו על החזר /קיזוז עלות ההדברה מדמי השכירות.

בקש מן המדביר אחריות לטיפול. ודא שההדברה לא מסוכנת לבני אדם או חיות מחמד.

• תוכן חדש...