Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור ואני מתנצל אם מישהו כבר צירף את הקישורים האלה

https://switch.co.il/cars/hyundai/accent/2008/3769.html

https://switch.co.il/cars/seat/mii/2014/3749.html

תראו את התמונות, ה Mii במיוחד זעזעה אותי. רכב בן פחות משנה "יד ראשונה מפרטי, עומד בתקן SWITCH"

לא יודע איפה עוד בעולם מקובל שרכב חדש ייראה ככה ועוד יוצג בתור רכב ש"אנחנו מציעים לך רק רכבים טובים, שנבדקו וסוננו בקפידה"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עבר על המושבים??

מעניין איזה הסבר יש לבעל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה שזה הסטנדרט של סוויץ' אם הרכבים האלה עומדים בו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איכס.

מה צריך לעשות לרכב כדי שייראה ככה אחרי שנה?

הוא משאיר אותו פתוח בלילה ויש קבצן שישן שם?

WTF?

אם לא היו רושמים שם שזה מפרטי, הייתי בטוח שזה רכב השכרה. אופייני לצעירים שרוצים לרדת לאילת וחוזרים ממסיבות מקיאים ומשלשלים מרוב אלכוהול זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שמפתיע אותי בדוגמאות האלו הוא סדר העדיפויות של הנהג:

נקיון ברכב - לא.

אחידות בצמיגים - לא.

מראות פנורמיות, כיסויי מושבים, כיסוי הגה ושאר מרעין בישין - כן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא קראתי את כל השרשור ואני מתנצל אם מישהו כבר צירף את הקישורים האלה

https://switch.co.il/cars/hyundai/accent/2008/3769.html

https://switch.co.il/cars/seat/mii/2014/3749.html

תראו את התמונות, ה Mii במיוחד זעזעה אותי. רכב בן פחות משנה "יד ראשונה מפרטי, עומד בתקן SWITCH"

לא יודע איפה עוד בעולם מקובל שרכב חדש ייראה ככה ועוד יוצג בתור רכב ש"אנחנו מציעים לך רק רכבים טובים, שנבדקו וסוננו בקפידה"

איך פספסת את האודי של אמיר???

https://switch.co.il/cars/audi/a3/2012/3352.html

יחד עם כסאות תינוק מאחורה כל אחד היה רוצה לקנות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

מה הבעיה בדיוק? האתר צילם את כל הפגמים בכוונה שהרוכש בכוח ידע למה הוא נכנס ולא יבזבז זמנו.

זה עדיף על פני תמונה מטושטשת מהטלפון בצירוף "כחדשה, כל התוספות" ואחרי שמבזבזים זמן ודלק מקבלים חושך בעיניים.

ככה מקובל דרך אגב באיביי-רכב (מוכרים הוגנים שם דואגים לצלם שריטות ושברים).

אחר כך עושים דיון על המחיר ומשקללים את עניין הקוסמטיקה.

ה-MII ד"א נראת כמו רכב ששימש לעבודה, נהגים מרובים וכד'. שוב פעם - SWITCH בסדר בכך שהם מצלמים את כל הפגמים האלו. המחיר המבוקש נמוך בהתאם (וזה לפני מיקוח).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אין בעיה שהאתר מתעד את הפגמים, יש בעיה שרכב בן שנה עם כלום קילומטר ויד פרטית נראה ככה.

יש בעיה עם זה שהם מבזים את ה"תקן" שלהם עם רכבים כאלה.

ואין דבר כזה "מיקוח" בסוויץ', מה שרשום באתר זה המחיר.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה הגדולה היא איך ברכב בן שנה יש פגמים של מונית פקיסטנית בת 15.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אין בעיה שהאתר מתעד את הפגמים, יש בעיה שרכב בן שנה עם כלום קילומטר ויד פרטית נראה ככה.

יש בעיה עם זה שהם מבזים את ה"תקן" שלהם עם רכבים כאלה.

זאת בעיה שלו. אם לא מתחשק לו לתקן את הפגמים ולקבל (אולי) פחות במכירה - זה פוגע בכיס האישי שלו.

ואין דבר כזה "מיקוח" בסוויץ', מה שרשום באתר זה המחיר.

אז אף אחד לא יקנה את הרכב X זמן והמחיר הנקוב ירד או שהרכב יצא מהם ויעבור ליד2. בסופו של דבר אין דבר כזה שאין דבר כזה "מיקוח" ברכבים יד שניה.

שקניתי את הרכב שלי יד שניה מסוכנות מסוימת גם לא היה "מיקוח". פשוט קניתי את הרכב אחרי שישב קצת במגרש והמחיר הנקוב ירד ב-10% (עקבתי אחרי המודעה זמן מה).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

מעבר לפגיעה בכיס של בעל הרכב מדובר בפגיעה תדמיתית בSWITCH, יכלו בכיף להגיד לו "לך לקלין קאר ותחזור, במצב הזה את הרכב אנחנו לא מעלים לאתר"

זה הרושם שקיבלנו ביום העיון מאסף חרל"פ, לצערי מאז מישהו שם נרדם בשמירה.

לגבי המחיר באמת שאין אתם מיקוח, אם בעל הרכב יחליט אחרי זמן מה להוריד את המחיר במודעה זה כבר עניין אחר, אבל עם הנציגים של סוויץ' אין פונקציה כזאת. מה שאתה רואה זה מה שיש.

פורסם

לא לקנות מוצר במחיר מופקע וליבש את המוכר עד שהוא מוריד מחיר זאת גם טכניקת מיקוח.

מעבר לפגיעה בכיס של בעל הרכב מדובר בפגיעה תדמיתית בSWITCH, יכלו בכיף להגיד לו "לך לקלין קאר ותחזור, במצב הזה את הרכב אנחנו לא מעלים לאתר"

ואז בעל ה-MII היה מקבל הצעת מחיר מקלין קאר, מקבל התקף הלב ומפרסם ביד2.

פורסם

הייתי שבוע בסנט פטרבורג ומוסקבה. הרכבים פה נראים מלוקקים ליד הרכבים שם.

שכבות לא נתפסות של אבק (ברמה שלא רואים לוחית רישוי). פנסים שבורים,

פנסים שלא עובדים, חלקי פלסטיקה חסרים..חבל שלא צילמתי.

בהתחלה אתה מופתע לראות את זה אבל אחרי שבוע המקום במוח מת ואתה מתרגל.

• תוכן חדש...