Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מסכים לחלוטין עם פותח השרשור השבוע גם אנחנו החברים דיברנו על הנושא אני חוויתי את זה השבוע עם רכב ליסניג שברשותי (יש לציין שהרכב הוא רכב חליפי וזה לא רכב הליסינג הקבוע שלי) ,בבוקר לפני היציאה לעבודה פתחתי מכסה מנוע לבדוק שמן מים נכון אני לא עושה את זה פעם בשבוע כמו ברכבי הפרטי אבל כן מקפיד על פעם בחודש לפחות.

ראיתי נוזל קירור מתחת למינימום וגם שמן הגה מתחת למינימום, ניגשתי למוסך מורשה של היצרן עפ"י הנחיית חברת הליסינג והמזכירה במוסך שואלת אותי אם נדלקה מנורה אז אמרתי לה שלא נדלקה שום נורה וראיתי את המפלסים בעיניים

היא הגיבה בפליאה מה באת למלא נוזלים בלי שנדלקה שום נורה? אמרתי לה שאני לא צריך לחכות לנורה אני פשוט בודק אז שוב היא שאלה אתה בטוח שלא נדלקה נורה וחסרים לך נוזלים

בסוף כמובן שהשלימו את החסר אבל אותי מעצבנת הגישה כם של המוסך למה אני צריך לחכות שתדלק נורה המינימום שלי זה לבדוק נוזלים.

עריכה אחרונה על ידי MaoRallye

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי אני עם אוטו ישן עם מצב צבע לא בשמיים, מקולף ואפילו מעט נקודות חלודה (מחלה של היפניות והקוריאניות)

אבל מה? האוטו קיבל טיפולים במשך עשור+ כמו לבנאדם, אני שומר עליו, בודק נוזלים, לא קורע אותו סתם, "מחפש" דברים להחליף כדי לעשות לו טוב שזה לפעמים לא עושה לי טוב.

בקיצור, מראה חיצוני לא תמיד מעיד, למרות שב90 אחוז כן.

עכשיו גם קיץ, אני מנקה את הרכב ואחרי יומיים מלוכלך עם אבק שוב.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]422154[/ATTACH]

כך נראת מחלקת עסקים ברכב שעבר 650 קילומטרים ביום אחד עם שני ילדים.[...]אין לי או לאשתי שום בעיה "להעז" להעיר להם בנושאים של עיקרון. אבל עם ילדים צריך לבחור את המלחמות שלך ועל עניין האכילה ברכב בנסיעות ממושכות הבנו שאין טעם לריב.

אכילה ברכב היא עניין של מה בכך. הרבה יותר חשוב שיש ליד הילדים שלך צידנית גדולה (ואני מתאר לעצמי שגם עמוסה וכבדה למדי) ללא קיבוע או ריתום בתא הנוסעים.

לא רוצה לחשוב מה זה יעשה לנוסעים, כל הנוסעים, בזמן התנגשות. הרי לך "נושא של עקרון" שראוי להעז להתווכח עם הילדים על אודותיו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

צודק בעניין הצידנית (אם כי היא הייתה ריקה מלבד כמה חטיפים). אבל זה לא קשור לילדים, אלא להעדר מקום בתא המטען. לא זוכר אם בזמני נסיעה (הצילום הזה היה במצב סטטי כמובן) שמתי עליה חגורה, אבל אתה צודק שצריך לעשות כן.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

יש לי שכן בבניין שתמיד מחנה את הרכב בתוך הקיר. כן כן הקיר של החניה הוא זה שעוצר את הרכב שלו.

פעם אחת לא התאפקתי ושאלתי אותו למה הוא לא עוצר לפני שהרכב נכנס בקיר, לא חבל ?

התשובה הייתה מאוד פשוטה. "מבחינתי רכב זה כמו עגלת סופר, משתמשים- שוחקים- מחליפים; בלי יותר מדי סנטימנטים".

ואז הוא הוסיף: "אני לא מבין למה אתה (הכוונה אלי...) מטפח את הרכב ? בשביל מה?"

(אני שוטף את הרכב ידנית, עושה ווקס, אוטם צבע, פלסטלינה וכ"ו).

בתגובה שאלתי אם הוא אוכל כדי לספק חומרים מזינים לגוף ולא למות או שהוא גם אוהב ליהנות מהאוכל?

כמו שרוב האנשים אוהבים להרגיש הנאה גם בפעולות פונקציונאליות גרידא כגון אכילת מזון, אני אוהב להרגיש הנאה גם מנהיגה.

הבעיה שזה דורש מאמץ.

טיפוח וטיפולים לרכב דורשים מאמץ, ואנחנו הישראלים דיי שלומפרים, חפיפניקים ועצלנים.

אז אולי יהיו אנשים שיתייחסו לרכב שלהם כמו לצלחת חד פעמית- אני לא ! :-D

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם

היית צריך לשאול אותו אם סקס הוא עושה רק בשביל להביא ילדים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
עצם זה שהרכב שטוף ושמור חיצונית, שמור מבפנים, מטופל מכנית, רק בגלל זה הרכב שווה מחירון +30.

למי שלא מתאים, שילך לחפש.

ההורים שלי אפילו לא מבינים אותי, היום שטפתי ככה בקטנה כי לא יצא לי לשטוף את הרכב כבר חודש, אמא שלי אומרת לי, דור בחייאת, מה הבעיה לשלם 40-50₪ שישטפו לך? באמת שאין לי בעיה של כסף לשטיפה, אבל אין שום שטיפה נורמלית בבאר שבע. אם היה משהו כמו סוויס ווקס או מישהו חזק כמו אלטר, אז באמת הייתי מוכן גם לשלם 80-100₪ לשטיפה טובה שבאמת ינקו את הרכב כמו שצריך ושלא יעשו לי נזק לצבע. אבל כולם בבאר שבע זה מטאטא וסבון בשקל ועשרים אגורות ואת הנזק שלהם הם כבר עשו מספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע, קודם כול זה בריא להזיז את הגוף.

כמו שיש את הספורטאים שרצים ב-5:00, ככה יש גם אנשים אחרים שקמים ושוטפים את הרכב.

אין כמו הרוח הנעימה הזאת של הבוקר :).

אומנם זה דורש קצת מאמץ פיזי, ציוד, זמן, אבל זה שווה את זה.

בעיניי מכוני שטיפה זה סתם גימיק לאנשים שרוצים שטיפה מהירה ולצאת לדרך.

כשאתה מגיע הביתה, פתאום אתה רואה פה לכלוך\ שם לכלוך, עוד שריטות מהמגבת ייבוש ועוד כול מיני הפתעות.

זה חרא של דבר. אם אתה לא - הבן של\ האח של\ החבר של\ הבן דוד של- אתה לא נחשב.

פורסם (נערך)
יש לי שכן בבניין שתמיד מחנה את הרכב בתוך הקיר. כן כן הקיר של החניה הוא זה שעוצר את הרכב שלו.

פעם אחת לא התאפקתי ושאלתי אותו למה הוא לא עוצר לפני שהרכב נכנס בקיר, לא חבל ?

התשובה הייתה מאוד פשוטה. "מבחינתי רכב זה כמו עגלת סופר, משתמשים- שוחקים- מחליפים; בלי יותר מדי סנטימנטים".

מעניין... עגלת סופר לא עולה 100,000 ש"ח. עגלת סופר לא צריך למכור כעבור מספר שנים בהפסד ניכר כי יש מכות ושפשופים מכל הכיוונים. את הרהיטים בבית הוא שובר ומחליף כל שנתיים? את הסמארטפון זורק על כל מיני משטחים? מוצרי חשמל בבית הוא מרסק?

לא ידעתי שאזרחי מדינת ישראל כל כך עשירים שהם יכולים להרשות לעצמם לדפוק את הרכב כל שני וחמישי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני דווקא זורק את הסמארטפון, הורס מוצרי חשמל ושובר רהיטים בבית, אבל על הרכב שומר מכל משמר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מעניין... עגלת סופר לא עולה 100,000 ש"ח. עגלת סופר לא צריך למכור כעבור מספר שנים בהפסד ניכר כי יש מכות ושפשופים מכל הכיוונים. את הרהיטים בבית הוא שובר ומחליף כל שנתיים? את הסמארטפון זורק על כל מיני משטחים? מוצרי חשמל בבית הוא מרסק?

לא ידעתי שאזרחי מדינת ישראל כל כך עשירים שהם יכולים להרשות לעצמם לדפוק את הרכב כל שני וחמישי.

תשמע זה לא מעניין אותו...

הוא בא, נתקע בקיר, משאיר את הגלגלים בהטיה ועולה הבייתה.

לא מדובר ברכב חדש כן...אבל עדיין. :-(

זמין 8)

פורסם (נערך)

מילא להיתקע בקיר עד שהרכב נעצר - נו טוב.

אבל למה לנסות את זה שיש רכב מאחור? זה לא מובן. ( אני רואה את זה ורוצה להתפוצץ,למרות שלא מדובר על רכב שלי)

אגב שנים יש לי רכבים יפנים אפילו ישנים ביותר - לא נתקלתי מעולם בשום צבע מתפוצץ

בטח שלא חלודה. למה? פשוט מאוד - מטפל במידית בכל מפגע שיש על הצבע. (תשובה לבחור למעלה)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אכילה ברכב היא עניין של מה בכך. הרבה יותר חשוב שיש ליד הילדים שלך צידנית גדולה (ואני מתאר לעצמי שגם עמוסה וכבדה למדי) ללא קיבוע או ריתום בתא הנוסעים.

לא רוצה לחשוב מה זה יעשה לנוסעים, כל הנוסעים, בזמן התנגשות. הרי לך "נושא של עקרון" שראוי להעז להתווכח עם הילדים על אודותיו.

צודק בעניין הצידנית (אם כי היא הייתה ריקה מלבד כמה חטיפים). אבל זה לא קשור לילדים, אלא להעדר מקום בתא המטען. לא זוכר אם בזמני נסיעה (הצילום הזה היה במצב סטטי כמובן) שמתי עליה חגורה, אבל אתה צודק שצריך לעשות כן.

אמנם סטיה קטנה מהנוזא, אבל בימים שעמדתי בפני בעיה זו הצידנית היתה בין המושב הקדמי לאחורי, מתחת לרגלי הילדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתברר שכמה שה-300C היא ענקית מבחוץ, ככה היא די צפופה מבפנים. משהו כמו תא הטלפון של הדוקטור, אבל הפוך.

את הצדנית המגושמת הזאת קיבלתי מאח שלי (שגר בקנדה) והיא פשוט לא נכנסה לאיפה שהצעת (לא שלא ניסיתי). מאז הפקתי לקחים ובחו"ל זה רק צידנית מתקפלת.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...