Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזנחת ליסינג ^^

מעניין מה עושים עם רכב מהסוג הזה, חברת הליסינג מצליחה למכור בכלל?

עוד קצת ויתחילו לחלק קרוזים 2009 לעובדים כמתנות לחג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד קצת ויתחילו לחלק קרוזים 2009 לעובדים כמתנות לחג.

מעניין מה יהיה התמחור שלהם בעוד כשנה.

בא לי להביא אחת כזאת ב15 לפחות.

פורסם

עוד שנה-שנתיים תוכל בלי בעיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

https://switch.co.il/cars/audi/a3/2012/3352.html

כמה כסף צריך להשקיע כדי להביא את הרכב הזה למצב סביר לשנה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בגלל שמדובר ברכב שכזה לדעתי זה יכול לגרד גם את ה10 אלף.

רק הכיסוי פנס ערפל יעלה מעל 1000 לדעתי,מראה שבורה,שני פגושים שצריכים צביעה,דלת שצריכה פחחות,דיטלינג פנימי.

פורסם
https://switch.co.il/cars/audi/a3/2012/3352.html

כמה כסף צריך להשקיע כדי להביא את הרכב הזה למצב סביר לשנה?

גנבים, 97 אלף עם כל המכות שלו? ו107 אלף ק''מ לשנת 2012? פשוט גנבים.

גם טחן נסיעות וגם אין מתחת למכסה מנוע מי יודע מה 1.4 שיש באוקטיבה וגיר DSG בעייתי.

80 אלף גג.

פורסם

סוויטש ממש מגוחכים, רכב משנת 2014 שחטף כל כך הרבה מכות ונראה כאילו הוביל בעלי חיים. זה "תקן סוויטש" שמתי לב שהרדיו היה על "קול חי" אני יכול לנחש מאיזה מגזר הרכב הגיע.

פורסם

לגבי הזנחה חיצונית, אני באמת חושב שאם אתה לא מחזיק רכב מיוחד וגר בעיר מרכזית זה קצת בעייתי לדאוג שהאוטו יהיה במצב מושלם דפיקות פח, שפשופי חניה הם כורח הנסיבות ואם תרוץ כל פעם לפחח על כל פגם אני חושב שקשה מאוד לצאת מזה, מה גם שרוב האנשים מעדיפים לתעל את הכספים לטובת כלכלת הבית שזה בהחלט הגיוני.

לגבי הזנחה פנימית, פה כבר הסיפור אחר כמו שאני שומר על הניקיון בבית חשוב לי גם לשמור על הניקיון ברכב, קשה לי עם רכבים שנראים כמו מזבלה אבל מי שבוחר לחיות בזבל זה החלטה שלו.

הזנחה מכנית, פה קיים הדבר הכי תמוה שכן אם תטפל באוטו באופן שוטף רוב הסיכויים שתחסוך יותר כסף לאורך תקופת החזקת הרכב. יצא לי לשמוע על אנשים שנסעו כמה עשרות ק"מ ללא טיפול וחשבו שהמציאו את הגלגל ואז נפלו עליהם תיקונים בעלות של אלפי ש"ח, שוב שיקול דעת שבעיקרו נובע מחוסר הבנה לפי דעתי.

נתון אחר שלא כל כך קשור לאחזקת רכבים אלא לשיקולים לפני רכישה, רק לי נראה מוזר ששיקול כמו בטיחות לא מופיע ברוב הפוסטים של ייעוץ לפני רכישה, דוגמא קטנה זה הסיריון הכל כך פופלרית מבחינת אמינות אבל ליסוע ברכב של 4 כוכבי בטיחות?! לי אישית זה נראה קצת מוזר מעדיף לשלם טיפה יותר על טיפולים, צריכת דלק וליסוע בלב שקט.

• תוכן חדש...