Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע אתה חושב שישראלים מזניחים יותר מעמים אחרים?

איזה נתוני הזנחה יש לך על הארץ?

איזה נתונים יש לך לגבי עמים אחרים?

אם אתה רוצה לעסוק בהזנחה ״של הישאלים״ בצורה רצינית צריך לראות את הנתונים שאספת מכל העולם.

בדיוק התגובה שרציתי לרשום, יכולת ההלקאה העצמית שלנו הישראלים יוצאת מן הכלל.

ע"ע סדרת הכתבות על "הישראלי המכוער" כאילו רק אצלנו קיימים חוליגנים...

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

https://switch.co.il/cars/seat/mii/2014/3749.html

תראו את התמונות, ה Mii במיוחד זעזעה אותי. רכב בן פחות משנה "יד ראשונה מפרטי, עומד בתקן SWITCH"

לא יודע איפה עוד בעולם מקובל שרכב חדש ייראה ככה ועוד יוצג בתור רכב ש"אנחנו מציעים לך רק רכבים טובים, שנבדקו וסוננו בקפידה"

אין ספק כי מדובר שנהג מעשן, אבל אלוהים ישמור, איך הרכב נראה בפנים.

אני ממש בשוק מזה, בתור "חולה-הגה", אני רואה דבר כזה, נשבר לי הלב.

פרנקופיל מושבע!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להיות חולה הגה כדי להירתע ממראה כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

התשובה טמונה בגוף השאלה: למה -ישראלים- ...כמו-כן ניתן לשאול למה ישראלים מטנפים כל מקום שאליו הם הולכים או למה כל אחד חושב שמגיע לו כל העולם ואם לא הוא מתחיל לצעוק ולקלל? למה? כי הם ישרhellים.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-Malibu-LT-/251944749101?forcerrptr=true&hash=item3aa913c82d&item=251944749101#accident

יפה אה? ככה צריכה להראות מכונית למכירה, עם פח חלק ופנים נקי.

רק אם תשימו לב להמשך הטקסט תראו שמוזכר שם שמדובר במכונית רצוצה שעברה שיפוץ רציני (זה לא המוכר כתב חו"ח אלא נתונים מה-autocheck).

אבל העיקר ש- Very clean inside and out has nice tires ready for a new owner

פורסם
מעבר לפגיעה בכיס של בעל הרכב מדובר בפגיעה תדמיתית בSWITCH, יכלו בכיף להגיד לו "לך לקלין קאר ותחזור, במצב הזה את הרכב אנחנו לא מעלים לאתר"

זה הרושם שקיבלנו ביום העיון מאסף חרל"פ, לצערי מאז מישהו שם נרדם בשמירה.

אני מאמין שהם רצו להציע למכירה רק מכוניות שמורות, אבל בגלל שיש כל כך מעט מהן על הכביש הם נאלצו להתפשר. חוץ מזה מכוניות שמורות באמת נמכרות בלי שום סוויץ' או טרייד אין או מגרש. הפיקנטו שלי הייתה מלוקקת. למעט טיפה שריטות הרכב היה במצב מצויין. מכרתי את הרכב לזוג הראשון שהגיע לראות אותו. הם אפילו לא טרחו לקחת את הרכב לבדיקה. אני אפילו לא העלתי תמונה ליד 2.

פורסם
התשובה טמונה בגוף השאלה: למה -ישראלים- ...כמו-כן ניתן לשאול למה ישראלים מטנפים כל מקום שאליו הם הולכים או למה כל אחד חושב שמגיע לו כל העולם ואם לא הוא מתחיל לצעוק ולקלל? למה? כי הם ישרhellים.

ומה אתה, שוודי?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גועל נפש המכוניות האלה בסוויץ', נשבע לכם שראיתי רכבים צבאיים בני 4-5 יותר נקיים מהאקסנט והמיי הזאת! ובצבא לרוב האנשים לא ממש אכפת מניקיון הרכב.

לא מבין איך מגיעים לכזה מצב, כמה טינופת וגועל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ליהודים תמיד הייתה מעין סלידה מעבודה עצמית על מכשירים כאלה או אחרים (בשביל זה היו גויים) ואת זה הביאו עימם ארצה. לא סתם לא התפתחה בארץ תרבות שיפורי רכב ומעט מאוד ישראלים מתחזקים את רכבם באופן עצמי לעומת אנגלים או אמריקאים. זה הולך יד ביד עם תחושת הזמניות שרודפת אותנו מיום היוולדינו. בנוסף לכך האתוס הישראלי עוד מלפני קום המדינה היה שרכב הוא כלי עבודה שייעודו הוא לכיבוש השממה וכיו''ב. כל הגורמים הללו אינם תורמים, בלשון ההמעטה, לתרבות מוטורית שחלק ממנה הוא הבנת מהות הרכב מהבחינה הטכנית ושמירה על מצבו כנגזר מכך.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

לדעתי הכל מתחיל ונגמר בזלזול.

לרוב האנשים לא איכפת אם הם פותחים דלת עד ששומעים מכה מהרכב שחונה ליד, מפני שלא איכפת להם מרכבם שלהם.

אתם חושבים שלאזרח הממוצע כאן בארץ איכפת שאתם שומרים על הרכב? הוא מחפש חניה ואם צריך הוא יצמד אליכם כך שלא תהיה אופציה להכנס או לחילופין תוך פגיעה/ שריטת הרכב השכן.

בנוסף, חשוב לזכור שיש המון רכבי ליסינג בארץ.

כתוצאה מכך, כל נהג כזה (ומשפחתו) יודעים שכל שנתיים שלוש הרכב יוחלף בחדש אז בכלל מדובר בסיבה למסיבה (ניכר שרוב רכבי הליסינג וההשכרה בארץ נראים כאילו שייכים למכוניות המתנגשות בלונה פארק).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם (נערך)

11198862_989941931030676_961951718_n.jpg?oh=5995886a495bee86f6acb4757db83db3&oe=554F4055&__gda__=1431238730_de04a1c0cac0053ad2dd649c9e0cf040

11198758_989941894364013_397023761_n.jpg?oh=850bfb265af320b9c0bff2f0bb867a86&oe=554EB188&__gda__=1431237013_3ec5ef13e7b3a0ef773ad292c9af72d1

11216283_989941904364012_1092440807_n.jpg?oh=209dde099572dc401f9242f05ac3cdba&oe=554F3A35&__gda__=1431242310_0c1241eeaf47bcb5c8d0b7c14b3c84be

הזנחת ליסינג ^^

מעניין מה עושים עם רכב מהסוג הזה, חברת הליסינג מצליחה למכור בכלל?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הסיאט הזאת נראית כאילו כלב עבר התקף אפילפסיה בתא הנוסעים. יכלו לפחות לבצע ניקיון יסודי לפני שצילמו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

השבוע אבא שלי חנה כחוק מחוץ למקום העבודה ואחד הלקוחות פגע באוטו והפגוש נפל, כשאבא שלי חזר וראה את זה הוא הלך לבוס שלו שהוא גם הבעלים של העסק וביקש שיבדקו במצלמות האבטחה מי עשה את זה.

הבוס גילה שזה אחד הלקוחות ושאל אותו למה הוא לא השאיר פרטים לפחות אז הוא אמר ש"לא חשבתי שזה של אחד העובדים שלך אז הלכתי".

• תוכן חדש...