Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מעבר לחברה מתחרה - וודא שאין איזה סעיף בחוזה העבודה שלך שמגביל אותך במעבר למתחרים (תקופת צינון או משהו דומה, ובעקר פוטנציאל לנזק כספי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון:

אתמול היה לי יום נסיון בחברה המתחרה (מיגרוס), את האמת לא כלכך התלהבתי, יש כמה פלוסים אבל הרבה מינוסים.

בסוף היום היתה לי ישיבת סיכום, הם שאלו איך היה, והאם אני יהיה מעוניין לעבוד, את האמת בגלל שלא כל כך התלהבתי, אמרתי להם שמתחת ל85 אלף פרנק בשנה אין על מה לדבר (שזה יותר ממה שהם הציאו לי), הם לא התלהבו, וישר אמרו שזה לא אפשרי (שכר גבוהה במשק), ויש להם עוד אנשים שיהיו מוכנים לעבוד בפחות כסף, בסופו של דבר אמרתי שאני כרגע לא לחוץ, החוזה שלי בחברה הישנה ממשיך ואם הם רוצים אותי אז אלו התנאים שלי (הכל מתוך מחשבה שהם יגידו לי לא, ואז זה יקל עלי בבחירת העבודה), היום ב5 וחצי אני מקבל טלפון ממנהלת כח אדם, שהם מוכנים לתנאים שלי, רק שאני יבוא לעבוד אצלהם, אני כמובן היתי בשוק ואמרתי להפ שאני צריך כמה ימים לחשוב על זה, הבעיה שיש לי עוד מקום עבודה שרוצה אותי , הם משלמים פחות, העבודה יותר מעניינת וגם יותר קרוב לבית.

את האמת אני מבולבל, במיוחד שאשתי בחודש החמישי, ורוצה לעבוד אחרי החופשת לידה רק 40%.

מה לעשות ?

פורסם

אני רואה 85 אלף סיבות לטובת מיגרוס.

גם מחלקת הגבינות יותר טובה!:twisted:

בג'נבה במיגרוס בקומה התחתונה יש מחלקת גבינות....למות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מפחד,לא מפחד להחליף עבודה, אלא מפחד שהעבודה לא תמצא חן בעיני,ואחרי חצי שנה אני מוצא את עצמי לא מרוצה, ומחפש עבודה אחרת.

לגבי גבינות אין לי בעיה לארגן, רק תגיד איזו גבינה אתה רוצה [emoji1]

פורסם

נניח עוד חצי שנה לא כ"כ תמצא חן בעיניך העבודה. אתה עדיין מרוויח איזה 30-40 אחוז יותר, לא? תמשוך אותה עוד קצת וחפש משהו אחר במקביל. אם קיבלו אותך בכאלו תנאים, אז כנראה שאתה מבוקש בשוק. לא הייתי דואג יותר מדי. חוצמזה זכור שהתנסות של יום-יומיים לא באמת אומרת כלום ואתה בטוח תגלה רובדים אחרים לעבודה החדשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מקסימום לא תהיה מרוצה אז תחליף.

שווה לנסות לאור השכר הגבוה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אם הייתי במצבך יש שאלה שהייתי שואל את עצמי:

האם יש משהו שאני יודע ומיגרוס היו רוצים לדעת?

אם התשובה לכך היא כן אז שים לב, אתה עלול להכנס למלכוד- אולי מיגרוס מוכנים לשלם כל כך טוב כדי ללמוד במשך תקופה מסויימת את מה שאתה יודע ואז להגיד לך שלום?

אני לא אומר שזה בהכרח המצב, אני כן אומר שכדאי לקחת את זה בחשבון.

אם הייתי בנעלייך יתכן מאוד שהייתי ממנף את ההצעה מהמתחרים כדי ללחוץ על המעסיק הנוכחי לשפר תנאים.

הכל שאלה של מה אתה מחפש, יציבות או הרפתקאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת

לגבי מיגרוס, אין לי מושג את האמת מה הם רוצים לעשות איתי :lol:, מקווה שלא יעשו לי תרגיל, אפילו שהכל יכול להיות, החברה בת שלהם עדין יחסית חדשה בשוק, והם צריכים עזרה.

הם כנראה לחוצים מאוד למישהו שיסגור להם את הפינה של מוצרי החלב, אחרת אין לי מושג למה הם מוכנים לשלם כל כך הרבה.

לגבי המסעיק שלי כרגע, לא כל כך איכפת לו, הרי גם ככה המחסן המרכזי נסגר בסוף השנה, ברגע שאני עוזב אני כביכול עוזר לו, ככה הוא לא צריך לחפש לי עבודה, או לשלם לי פיצויים ואת הבונוס, מקסימום מחליף אותי במישהו אחר (המעסיק כמובן יפסיד כסף , בגלל מלאי לא נכון, מחירים לא נכונים וכו').

לגבי הפרתקאות או יציבות, עברתי את הזמן של הרפתקאות (אישה בחודש ה5 להריון), מנסה להתייצב ולהגיע ליעד של 100 אלף בשנה, שהצבתי לעצמי.

פורסם

אני חושב שאתה צריך ללכת על מיגרוס. אם זה יקפיץ את השכר שלך ב 30-40%, תתחיל, שים כל חודש בצד את ההפרש.

מקסימום אם הם יחלבו ממך את מה שהם רוצים וישלחו אותך הביתה, או שאתה תחליט שנמאס לך, תהיה לך כרית ביטחון בצד ותוכל לחפש יותר בנוחות. יכול להיות גם שאחרי שתתחיל, תגלה שבעצם נחמד לך להיות שם ותמשיך לעוד הרבה זמן.

חוץ מזה ילד אחד זה שטויות. חכה לשלישי :) .

בהצלחה בכל מקרה.

נ.ב

אני אשמח לחצי קילו של גרוייר או סנט מרסלן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תוכל להגניב על הדרך גם איזה "לב" משפרינגלי.

http://www.spruengli.ch/imagesProduct29/herz-dose-schwarz.jpg

זהוא, מיצינו מה אפשר להביא משוויץ, שוקולד וגבינות:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לדעה לעבור למיגרוס.

א. אין ידיד נאמן ככסף מזומן, וההצעה הנדיבה שלהם מקרבת אותך משמעותית ליעד + ממתיקה קשיים אם יהיו.

ב. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הבטחות בנוסח "נמצא לך כבר איזה תפקיד" שמעתי למכביר. זה ייגמר בזה שבסוך יפטרו אותך מטרנס גורמה אחרי שתסדר להם את כל מעבר המחסנים וגם המשרה במיגרוס כבר לא תהיה פתוחה. קפוץ על ההזדמנות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לבחור יש התלבטות קשה ואתם רק מריירים על אוכל!

איזה חברים רעים, פויה, תתביישו.

בשבילי, גרוייר מיושן עם vacherin שוויצרי בצד, תודה.

וברצינות: 30 אחוז? אתה עוד מתלבט?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...