Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם איזה שיר לכוון את המערכת .. שהמערכת תהיה כאילו

במצב "נייטרלי" ..

כי אם מכוונים על ראפ .. אז הבאס גבוה ..

ואם על טראנס כנ"ל .. וכ'ו וכ'ו ...

אז על איזה שיר אפשר לכוון את המגבר ?

פורסם

הכי טוב זה שיר שאתה מכיר ממש ממש טוב ושמעת אותו בכמה מערכות "טובות" ככה אתה יכול לדעת איך כל דבר אמור להישמע.

או לפחות לשמוע שירים "רגיל" ולכוון לפי איך שאתה הכי אוהב, לפי איך שנשמע לך הכי טוב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
תכוון לפי סגנון שאתה הכי אוהב לשמוע.
הכי מתומצת והכי נכון!

הרי בשאלה שלך כתבת ש : "בראפ הבאס גבוה וב..."קלאסית למשל "מיד" יותר מודגש - למשל.

אז כוון לפי רוב המוזיקה שלך...אם אתה יכול אז תתכנת כמה אפשרויות וכך יהיה יותר נוח.(תלוי ב"ראש"HU).

:screwy:
פורסם
הכי טוב זה שיר שאתה מכיר ממש ממש טוב ושמעת אותו בכמה מערכות "טובות" ככה אתה יכול לדעת איך כל דבר אמור להישמע.

או לפחות לשמוע שירים "רגיל" ולכוון לפי איך שאתה הכי אוהב, לפי איך שנשמע לך הכי טוב.

צודק.
פורסם

בגדול שהבס לא יהיה גבוה מדיי (אצלי הוא על מינוס) ושהמערכת לא תצעק ביותר מ80 אחוז מהיכולת שלה.

חפש שיר אהוב שיש בו את כל המרכיבים האלו. אבל לא יותר מדיי מכל דבר....

נאמר ואתה רוצה לכוון את הבאסים, חפש שיר עם באסים כמו TIPSY...

אבל אם אין לך כוח להתעסק עם המערכת בכל שיר שאתה משמיע ואתה שומע כמה סגננות (נאמר שירים ביוונית וראפ) אז כדאי שתחפש מקום באמצע. בלי הגזמה בכל כיוון.

לפעמים גם עדיף, אם אין לך רמקולים טובים מקדימה וטובים מאחור, לתת יותר "משקל" לרמקולים האחוריים כדי שהקדמיים לא יצעקו ואף יישרפו (מנסיון, אחרי חודשיים ו3 זוגות רמקולים, 2 מהם שרופים, הפעם שמתי מפירמה טובה).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אל תבלבל את המוח טוב ?

מה שהצעת זאת פשרה עלובה של מערכת שלא נבנתה נכון....

הפתרון הנכון הוא לשים רמקולים נורמאלים מקדימה ולא איזה 6\9 איכותיים מאחורה וזבל סיני מקדימה

במערכת טובה בטח ובטח עם מגבר טוב...המשקל תמיד יהיה קדימה תמיד, אתה יושב מקדימה לא בתא מטען....

פורסם
אל תבלבל את המוח טוב ?

מה שהצעת זאת פשרה עלובה של מערכת שלא נבנתה נכון....

הפתרון הנכון הוא לשים רמקולים נורמאלים מקדימה ולא איזה 6\9 איכותיים מאחורה וזבל סיני מקדימה

במערכת טובה בטח ובטח עם מגבר טוב...המשקל תמיד יהיה קדימה תמיד, אתה יושב מקדימה לא בתא מטען....

סליחה אדון עתיד!

Punto-55 לא פירט איזה מערכת יש לו, לכן לא ידעתי (וגם שאר המגיבים פה) איזו מערכת יש לו אז הסברתי לו שצריך לכוון את המערכת כדי שלא תצעק בווליום גבוה ולפי שירים אהובים אז תגובות כמו "אל תבלבל את המוח טוב?" הם ממש ממש אבל ממש לא רלוונטיות!!

אם קראת בשרשור אחר שיש לי מערכת כזאת או אחרת אז זה לא נותן לך עליונות כלפי ושאתה תוכל לתקוף אותי, לא כתבתי בשום מקום בשרשור הזה שצריך להשים זבל סיני מקדימה אז אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את הרעיונות שלך!

את העצה שנתתי לו לגבי איך לכוון את המערכת הדגשתי ואני מדגיש שוב

אם אין לך רמקולים טובים מקדימה וטובים מאחור
והכוונה הייתה שיעשה זאת במקרה ויש לו מערכת שבוניה כך.

"אל תבלבל במוח" תגיד לחברים שלך, לא לי! אם ברצונך להבהיר לי נקודה מסוימת תבהיר אותה כמו שצריך ובשפה יפה ולא באגרסיביות ובגישה של "אני יודע הכל אתה לא יודע כלום"!

לא התיימרתי להיות מומחה, הסברתי לו כמו שאני מבין מבלי להכנס לדקויות, אמרתי בלי יותר מדיי באסים ובלי הגזמה כדי שהמערכת לא תצעק. אם היה אומר איזו מערכת יש לו והייתי רואה שהשאלה "גדולה עליי" סמוך עליי שלא הייתי מגיב.

יוסי.

פורסם

עצות נותנים על בסיס ידע שיש, אם אין כזה בנושא מסויים כל שנותר הוא לשבת לקרא ולהחכים,

כמו שאני עכשיו לא אתחיל לתת פה עצות בגידול חסה ושימורה לטובת מכירה טריה

כך גם אתה אל תתן כאלו על כיוון מערכת אם אתה לא מבין בזה,

עדיף לשמוע בעוצמה נמוכה יותר ולשמור על במה קידמית מאשר להגביר את האחוריים כמו ערס, ולהנמיך את הקדמיים והעיקר אומצה אומצה ובומצה בומצה....

פורסם

עזוב אותך יוסי, אתה לא מבין שהבנאדם נפל הבוקר במדרגות?:-)

ולעניין: לגבי שיר, אמרו פה יפה, שיר שאתה מכיר איך הוא צריך להשמע.

הנה כמה רעיונות למוזיקה בהקלטה טובה:

רוק: alice in chains - unplugged

alice in chains - nothing safe

theatre of tragedy - aegis

iron maiden -fear of the dark

dream theater - images and words

באס מפוצץ: push - the anthem מתוך אינרסיטי של טיאסטו

ווקאלי: mariah carey - music box

פופ: michael jackson - dangerous

madonna - the immaculate collection

k.d lang - constant craving

עברי: אתניקס - אדם ונחש

החברים של נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה

וסליחה עם כל מי ששכחתי...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
עצות נותנים על בסיס ידע שיש, אם אין כזה בנושא מסויים כל שנותר הוא לשבת לקרא ולהחכים,

כמו שאני עכשיו לא אתחיל לתת פה עצות בגידול חסה ושימורה לטובת מכירה טריה

כך גם אתה אל תתן כאלו על כיוון מערכת אם אתה לא מבין בזה,

עדיף לשמוע בעוצמה נמוכה יותר ולשמור על במה קידמית מאשר להגביר את האחוריים כמו ערס, ולהנמיך את הקדמיים והעיקר אומצה אומצה ובומצה בומצה....

אצלי - הרמקולים האחוריים דומיננטיים.

אז מי קבע מה עדיף, ומה לא עדיף, אתה?

:| :| ומה, זה הופך אותי לערס ? :| :|

(מה השלב הבא? בגלל שיש לי סיויק ורודה, ושומע מזרחית, אז אני גר בבת ים ? :) )

אתה מתיחס לנושאים פרטניים, שיש בתוכם הרבה משתנים, אחד מהם זה מיקום, השני הוא תקציב, השלישי הוא תמורה ..

אתה לא יכול לבוא אל מישהו בטענות, בגלל שהוא התייחס לנקודת מוצא ריאלית לחלוטין, והיא לא מסתדרת לך בראש....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ על כמה שירים

1. אפשרות חמודה- U2 -eLEvAtIoN ?משהו כזה,

ואני ממליץ על

2. avi.mesika.-.nils.holgerson יש בשיר הזה את כל מה שצריך לבדוק בשיר לדעתי (התאהבתי בו :-) ) הוא על נילס הולגרסון, זוכרים?

(אצלי במערת סטריאו יש לי בכל בוקסה של רמקול טיוטר, באס באמצע ומיד למטה

הנה תמונה

PCDV0100.JPG

או

Pcdv0081.jpg

3. Bomfunk MC's - Freestyler

4. אני ייכול ליצור "הדגמה" שבודקת את הוופר, הטיוטר, והמיד

5. יש עוד כמה שירים ששחכתי תש'ם, שאני ייזכר אני ייעדכן

Suzuki Jimny

פורסם
אני אישית הייתי ממליץ על כמה שירים

1. אפשרות חמודה- U2 -eLEvAtIoN ?משהו כזה,

ואני ממליץ על

2. avi.mesika.-.nils.holgerson יש בשיר הזה את כל מה שצריך לבדוק בשיר לדעתי (התאהבתי בו :smile: ) הוא על נילס הולגרסון, זוכרים?

(אצלי במערת סטריאו יש לי בכל בוקסה של רמקול טיוטר, באס באמצע ומיד למטה

הנה תמונה

[תמונה]

או

[תמונה]

3. Bomfunk MC's - Freestyler

4. אני ייכול ליצור "הדגמה" שבודקת את הוופר, הטיוטר, והמיד

5. יש עוד כמה שירים ששחכתי תש'ם, שאני ייזכר אני ייעדכן

וואלה איזה קטע! גם לי יש בדיוק את המערכת הזאת בחדר וגם היא מחוברת למחשב :smile:

איך בדיוק אתה יוצר את ההדגמות האלה? צריך תוכנה מיוחדת?

אצלי זה על "כחול צהוב" לבאס ו"כחול צהוב" לBBE.

לא כ"כ מבין בזה, ראיתי מערכת יפה קניתי ארזתי וחזרתי הביתה :smile:

יוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...