Jump to content

סבא ג'פטו

  • הודעות

    182
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של סבא ג'פטו

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

10

מוניטין

  1. אופל אסטרה GSI 94 , מאוורר של רדיאטור פועל קבוע , פשוט החל לפעול סטטי מאתמול כאשר הנעתי אותו בבוקר... רציתי לשאול מה אתם חושבים , אולי יוניט מאוורר תקול? אולי יש משהו עם הטרמוסטט? תודה מראש, .
  2. תודה על התשובות. בינתיים יצא לי 500ש"ח אצל מוסך מהמשפחה שלי. הוזמן קיט עם כל החלקים והיום תוקנו הריג'קטים. התנועה של ההגה נעשתה רכה וחלקה יותר ממקודם ואולי שקטה יותר. רק נקווה שיעבור הפעם .
  3. שלום ! הרכב הוא OPEL ASTRA GSI 94 הכל עבר חלק אך כשהגעתי לתחנה האחרונה שם נבדקת מע' ההיגוי נאמר לי שאני צריך: *לשפץ את מסרק ההגה . *להחליף את תפוחי ההגה + עוד איזה 2 תפוחים... *להחליף צמד מיסבים... *לי אישית יש הרגשה שהם מנסים לייצר לעצמם עוד עבודה היות ויש להם מוסך ואני עוד הלכתי ביום א' . הוסבר לי בעבר כי כדאי להגיע למכונים שאין ברשותם גם מוסך וכנראה שטעיתי! * שאלות אליכם :כמה אמור לעלות שיפוץ שכזה כולל כיוון הפרונט? -האם החלקים הנ"ל דומים לשאר הדגמים? (הכוונה היא ל "קיט-שיפוץ" למסרק ההגה). תודה רבה.
  4. בטוח שיש פילטר שיתאים. אבל אם אתה רוצה לחסוך בדלק עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים. ואגב 1:14 זה לא רע...בטח שלרכב יחסית ישן.
  5. תודה על הקישור , אני מכיר את הגלריות שם וזה לא בדיוק מה שאני מחפש אך דיי קרוב. אני צריך גלריה של מכוניות עממיות יותר ונפוצות במיוחד של בני דודינו.
  6. שלום , לאחר חיפוש מייגע החלטתי לפנות אליכם . אני מחפש קישור/ים לאתרים בהם מצויות גלריות של מכוניות שחיכות על כבישנו ובכלל ישנות כחדשות , אני מחפש רק את התמונות והמבנה החיצוני שלהן ,לא צריך נתונים... מי שיענה תורם רבות לבטחונה של המדינה. תודה.
  7. אתה מתכוון לאטם מכסה שסתומים?
  8. ש.... לא פותחים פה...ל
  9. הכוונה ב"להרוס" היא שחיקת יתר סתמית של המצמד. אני בכלל לא מסובב הגה שהרכב במקום... רק בתנועה מינימלית.
  10. אם אני לא טועה זה אותה ידית כמו של הקליאו הרגילה מאותן שנים . הידית הסדוקה זו תופעה שכיחה ברנו.
  11. גם אני שמתי לב לתופעה רק בחצי דקה ראשונה בנסיעה. בהילוך ראשון אך זה כשקר ממש... , אני מניע ועומד חצי דקה, בינתיים משלב לראשון ומוציא בעדינות כמו... וכעבור 1-2החדרות הכל רך . אני עשיתי טיפול לפני שבועיים בו הוחלף שמן מינרלי 80W אז ככה שזה לא שמן... אולי זה מהתכווצות של הברזל והשטנגות יישנות וצריכות שינערו אותם להתעורר תאמר לחבר שלך שיבצע משחק מקדים קטן לגיר לפני הנסיעה...שישחק עם המוט שינגן בחליל...שינקה את הקלרינט... יהיה טוב.
  12. סבבה גבר ! ,אתה יודע כמה אמור לעלות הקלאץ עצמו (בערך) ואיפה ניתן לקנות? תודה. .
  13. סבא ג'פטו

    פרצו לי לרכב!!!

    מטעני קלע בבאגז של 8' שים כמה כאלו . כשתשמע רעש . שים שקיות על הנעליים ורד לרכב. קח כמה שקיות זבל איתך ייתכן ותצטרך לאסוף את המזיק. אם אתה מחפש מקום שמתקין, בקרוב יחנכו את הפתיחה המחודשת של ה"מטמין" בשכם. אין מה לעשות חוץ מלהחנות במקום בטוח ולישון עם עין אחת פתוחה. . מגשים בונים ואין איתם בעיה . הבעיה היא ההשקעה שהולכת לפח ועצבים ...
  14. :cry: תתעודדו חברלייצים...רק שלא תפגשו איתו בלילה ואז באמת יהיה לכם נאחס...
  15. אתה רוצה לספר לי על "נאחס"??? הוא הפיל לי היום 4 עוגיות שהתפוררו להן בתה ללא יכולת מצידי להוציא אותן ,ראיתי איך הן מתפוררות אט אט והופכות את התה שלי לנוזל דייסתי... ... אפשר לחשוב מה קרה לך....החיים צריכים לעבור 2 מול עינייך לפני שאתה יכול לומר משהו כזה....תראה כמה צרות וסבל יש בעולם.... היום נהרג בן-אדם בכבישים (עד עכשיו) וזה נאחס.
×
×
  • תוכן חדש...