Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה איזה קטע! גם לי יש בדיוק את המערכת הזאת בחדר וגם היא מחוברת למחשב :smile:

איך בדיוק אתה יוצר את ההדגמות האלה? צריך תוכנה מיוחדת?

אצלי זה על "כחול צהוב" לבאס ו"כחול צהוב" לBBE.

לא כ"כ מבין בזה, ראיתי מערכת יפה קניתי ארזתי וחזרתי הביתה :smile:

יוסי.

תראה יש מלא תוכנות כמו פרוטי, ejay...

bbe זה הצליל הדק- טויטר

ו -T-BASS זה הבס

אני אישית אוהבת הרבה בס (שמעיף אותי אחורה :wink: ), לגבי הצלילים הדקים (טויטרים) אני אוהב את זה איך שזה, אני שם על הראשון ( כחול אחד) והבאס או על הדרגה ה3 (האדום) או על השני... ואני עדיין מתלבט אם לקנות עוד באס בנוסף, (בוקסת עץ אלמנט 15 או 12 אינץ' ), המערכת הזאת מספקת אותי מאוד אני לא סתם קניתי כי ראיתי שה RmS גבוהה (3500 Pmpo) מערכת עם כל הפונקציות שאני צריך חזקה ביותר !, אני שם על שלוש תרבע השכנים מתחילים להתלונן, אבל לא אכפת לי מהם (השכנים ממול עברו בגלל Zה אני חושב .חחח )

(כמו היום למשל), אם המערכת לא מספיקה לי אז אני מחבר את מערכת ההגברה של המסיבות שלי 400 אר אמ אס לצד וכל רמקול זה 15 אינץ של סאונד מעולה !(יש 2 רמקולים), ויש עוד זוג רמקולים של 12 אינץ 175 אר אמ אס=rms תאמין לי זה מספיק , בינתיים (אני לא ממליץ לכם להיות השכנים שלי :wink: )

יום טוב לכולם

Suzuki Jimny

פורסם

bbe זה הצליל הדק- טויטר

ו -T-BASS זה הבס

אני אישית אוהבת הרבה בס (שמעיף אותי אחורה :wink: ), לגבי הצלילים הדקים (טויטרים) אני אוהב את זה איך שזה, אני שם על הראשון ( כחול אחד) והבאס או על הדרגה ה3 (האדום) או על השני... ואני עדיין מתלבט אם לקנות עוד באס בנוסף, (בוקסת עץ אלמנט 15 או 12 אינץ' ), המערכת הזאת מספקת אותי מאוד אני לא סתם קניתי כי ראיתי שה RmS גבוהה (3500 Pmpo) מערכת עם כל הפונקציות שאני צריך חזקה ביותר !, אני שם על שלוש תרבע השכנים מתחילים להתלונן, אבל לא אכפת לי מהם (השכנים ממול עברו בגלל Zה אני חושב .חחח )

(כמו היום למשל), אם המערכת לא מספיקה לי אז אני מחבר את מערכת ההגברה של המסיבות שלי 400 אר אמ אס לצד וכל רמקול זה 15 אינץ של סאונד מעולה !(יש 2 רמקולים), ויש עוד זוג רמקולים של 12 אינץ 175 אר אמ אס=rms תאמין לי זה מספיק , בינתיים (אני לא ממליץ לכם להיות השכנים שלי :wink: )

יום טוב לכולם

מבין אותך, שמתי אתמול על 20 וירדתי לקחת את המסמכים (ששכחתי) באוטו, התפלאתי ששמעו עד החניה (כ50 מטר אלכוסניים מהחדר שלי לאוטו) ושמעו דווקא טוב.

כל פעם אני שם שירים בפול ווליום והולך לסלון, בחזרה אני קולט שצועקים על שכנה שלי כי חושבים שהיא ששמה את השירים....מסכנה :-P .

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

bbe זה הצליל הדק- טויטר

ו -T-BASS זה הבס

יום טוב לכולם

נראה לי אתה עדיין לא סגור מה אתה!!!

מגאן 265

פורסם
מבין אותך, שמתי אתמול על 20 וירדתי לקחת את המסמכים (ששכחתי) באוטו, התפלאתי ששמעו עד החניה (כ50 מטר אלכוסניים מהחדר שלי לאוטו) ושמעו דווקא טוב.

כל פעם אני שם שירים בפול ווליום והולך לסלון, בחזרה אני קולט שצועקים על שכנה שלי כי חושבים שהיא ששמה את השירים....מסכנה :-P .

יוסי.

חשבתי שאני היחיד שעושה את זה :wink: אבל באים בטענות אליי לא לשכנה, אבל הם יודעים מראש שזה לא עוזר, אני מגביר יותר "שיתפוצצו" (אצלי בעיקר שומעים תבס כמו שאני רוצה ואוהב )

ול Moshe_P

אני סגור מה אני וחצי חח פשוט לא הבנת הנה:

"אני אישית אוהבת הרבה בס (שמעיף אותי אחורה :wink: ),לגבי הצלילים הדקים (טויטרים) אני אוהב את זה איך שזה, אני שם על הראשון ( כחול אחד)"

אם לא הבנת אמרתי שאני מאוד אוהב לשמוע את הבס והנה ציטוט של עצמי חח: " אני אישית אוהב הרבה בס (שמעיף אותי אחורה :wink: ),

ציינתי לגבי כל דבר אז אולי אתה לא הבנת מה שרשמתי

Suzuki Jimny

פורסם

בעעעע מערכת מיני של איווה...

העיקר שאתם נהנים...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...