Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי שמה בטעות כ-7 ליטר סולר במקום בנזין.

היא התקשרה למוסכניק שלה שאמר לה שזה זניח ושתמלא מיכל מלא בנזין וזה יסתדר.

נשמע לי קצת מוזר

דעתכם?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דברים בגו.

הכי רצוי כמובן לרוקן, לבצע שטיפה ולהחליף מסנן, אך עם כמות כזו נדיר שיקרה נזק כלשהו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לרוקן ולמלא בנזין.

איך היא הצליחה להכניס את הפייה של האקדח לתוך פתח מיכל הדלק ? עד כמה שאני יודע הקוטר של פיית המילוי של אקדח הסולר הוא גדול יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
לרוקן ולמלא בנזין.

איך היא הצליחה להכניס את הפייה של האקדח לתוך פתח מיכל הדלק ? עד כמה שאני יודע הקוטר של פיית המילוי של אקדח הסולר הוא גדול יותר.

ברכבים מסויימים (בעיקר ישנים) ניתן,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בכל הכמכוניות שמיועדות לעבוד על בנזין נטול עופרת יש פיית מילוי צרה שלא מאפשרת תדלוק בבנזין עם עופרת או בסולר. בארץ מדובר במכוניות שנת ייצור 1994 ומעלה (מסחריות שנת 1995 ומעלה), ובחלק מהדגמים גם כמה שנים לפני.

אבל אני נתקלתי פעם-פעמיים במשאבות תדלוק סולר עם אקדח תדלוק צר, במידות של בנזין 95. כנראה שזה לא על פי תקן.

פורסם

בוקי צודק ואני נתקל בזה לפעמים וגם בנזקים שנגרמים מזה.

אם לרכב יש ממיר קטליטי אז הסולר יכול לגרום לנזק או כשל לממיר ואז יש לרוקן את כל הדלק ויפה דקה אחד קודם.

פורסם

גם אני שמעתי על מקרים כאלה וגם מקריאה בפורום אנשים כתבו על זה. האמת שלא נתקלתי בתחנת דלק באיזור רמת-גן שניתן להכניס את פיית התדלוק של הסולר לתוך רכב בנזין.

באיזה תחנות דלק האפשרות הזו קיימת ?

פורסם

אני חושב שלא לא נתקלת כי אתה בדרך כלל לא מתדלק את האוטו שלך בסולר.

אני מתדלק סולר פעם - פעמיים בשבוע, לא זוכר באיזה תחנה ראיתי אקדח סולר עם פיה דקה...

אולי אנשי תחזוקה של חברת הדלק הרכבו כזה בטעות או בגלל שלא היה להם אחד אחר באותו רגע, במהלך תיקון.

פורסם

נכון שאני לא מתדלק בסולר אבל יצא לשאול וגם לבדוק בתחנות דלק הפזורות ברמת-גן אם פיית התדלוק של הסולר נכנסת לרכב שלי.

האמת שברוב המקרים המתדלקים אמרו לי חבל על הזמן מכיוון שהפייה לא תכנס למיכל שלך עוד לפני שניסיתי.

כול הנסיונות שלי נעשו לאחר קריאה בפורום של אנשים שכן הצליחו לכן מתוך סקרנות גם אני רציתי להכניס...:?

פורסם

שוב פעם אני אומר, זה לא משהו נפוץ. ראיתי פיות צרות בסולר רק פעמים בודדות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

מקווה שתוכלו לעזור לי.

יש לי אימפרזה 2007 ומילאתי בטעות קצת פחות מ5 ליטר סולר במיכל.

הבחורה שהייתה בתחנה אמרה לי שאני צריך לשאוב את המיכל והתקשרה למוסך שלהם או משהו כזה, אבל הם אמרו שאם אני ממלא מיכל מלא לא תיהיה בעיה.

זה מה שעשיתי, וגם נסעתי איזה 40 ק"מ, לא היית שום בעיה.

אבל זה עדיין די מדאיג אותי, מה אתם אומרים? אמורה להיות בעיה?

תודה

פורסם

מלא מיכל מלא של 98 ותיסע וכשתגיע לחצי מיכל, מלא שוב מיכל מלא.

לפי דעתי לא אמורה להיות בעיה עם זה....

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם (נערך)

אני לא יודע מה ההשפעות ארוכות הטווח על המנוע אבל כנראה שתהיה פגיעה בממיר הקטליטי. הוא לא מיועד לקלוט את החומרים שנוצרים בשריפה של סולר. יש סיכוי שאת התוצאות תראה בטסט הבא.

אתה יכול לראות כאן דרך אחת לפיתרון במקרים כאלה :

עריכה אחרונה על ידי martines

• תוכן חדש...