Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרות חברים, סדרות... עזרתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לא מעט סדרות בחיי,וכרגע במרדף אחר סדרה אחרת שתמלא את החלל, וכיף להתפרק בסוף יום מול הטלוויזיה עם פרק או שניים.

הסדרות שראיתי?

סופרנוס, דקסטר, Braeking bad (התרגום של השם פשוט מביך), SUITS, איך פגשתי את אמא, חברים, מתים מהלכים, ויקינגים, כמובן שמשחקי הכס (ממתין לעונה הבאה), והאמת שעוד הרבה אבל פשוט לא עולה לי לראש...

יש גם סדרות שממש לא אהבתי ונסיתי, כמו החץ הירוק, סוכני שילד ועוד...

אשמח להמלצות על סדרה (עדיפות לסדרה שאפילו יש לה כמה עונות), הז'אנר תכלס מה שיעניין הוא בעיקר אקשן/מתח, אין לי בעיה עם קומדיה (מאוד אהבתי איך פגשתי את אמא), בקיצור, פשוט שפכו את ההמלצות :)

תודה רבה

Seat Mii 3Doors

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סדרות עם הרבה מתח.

Secrets & Lies

The Affair - לפי דעתי סדרה מעולה.

The Missing - סדרה מעולה.

Rogue - עונה ראשונה מעולה.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

Ncis (המקורית, לא לוס אנג׳לס ואין לי מושג איך ניו אורלינס)

The mentalist

2 סדרות בלשות \ חקירות עם דמויות חביבות ובעלות עומק וקורטוב של חוש הומור.

אה, ואיך שכחתי- אמנם רק עונה אחת בינתיים אבל צפיית חובה לטעמי-

True detective

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

ממליץ בחום על המגן - the shield.

סדרת משטרה על שוטר מושחת, גורמת לך להנות מכל שנייה שעוברת, היא סדרה קצת ישנה , שודרה בין 2002-2008.

7 עונות, כל עונה 10-13 פרקים, כל פרק 40 דק' בערך.

ראיתי את כל העונות פעמיים וכל פעם לקח לי לגמור את הסדרה משהו כמו שלושה שבועות ( אין לי זמן פנוי יותר מידי אני חייל ואני עובד בערבים, נשארתי ער בלילה בשביל לראות את זה)

ממליץ בחום !

פורסם

בדיוק התחלתי FARGO, מעולה!

banshee גם מעולה, the shield זה קלאסיקה מבחינתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

SUPERNATURAL, למי שמתחבר לז'אנר, מצחיקה, עצובה, מרגשת.

הרעיון מאחורי הסדרה מתגלה במלואו רק בעונה הרביעית ומי שמצליח לחצות את העונה הראשונה לא יתאכזב. הרבה אנשים מתייאשים אחרי חצי העונה הראשונה כי היא לא הכי מוצלחת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני עכשיו בעונה השניה של The Good Wife (מתוך 6 בינתיים), כל פרק 40 דק' ויש 20+ פרקים בעונה.

זאת סדרת עורכי דין, למרות שהיא פחות משעשעת מסיוטס, ממליצה בחום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...