Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרות חברים, סדרות... עזרתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אתה יכול לדבר על סידרה איכותית כמו THE WIRE ואחרי זה לעשות המלצה לסידרה שאחרי עונה אחת אתה כבר קולט שהיא לא תתקדם לשום מקום כמו ריי דונובן?

לא השוואתי לרגע בין הסדרות , אנשים זורקים פה הצעות , אז גם אני זרקתי שם של סדרה שאף אחד לא הציעה ולדעתי היא אחת הסדרות היותר טובות שיצאו בשנתיים שלוש האחרונות. אני גם לא מבין את הטענה שלך לגבי העונה הראשונה וזה שהיא לא מתפתחת למרות שנהנתי הרבה יותר מהעונה השנייה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
מי שחושב שהשחקן ב-Burn Notice דל בהבעות פנים עוד לא ראה את השחקן הראשי ב-Person of Interest

השחקן ג'ים - שחקן מצויין,

מאז הסרט הרוזן ממונטה קריסטו אני מת עליו, לגמרי צודק בנוגע להבעות פנים, הוא משחק עם הבעת פנים אחת בסרט "תוכנית בריחה" - פרצוף אחיד עד הסוף.

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן שחקן מצוין וסדרה אחת האהובות עליי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש גם Criminal minds - מותחן פסיכואנליטי.

שומרת על קו עניין לא רע בכלל לאורך העונות, אבל לדעתי איפשהו בעונה השביעית זה פשוט נהיה יותר מדי קשה לצפיה בשבילנו והפסקנו, הסדרה המשיכה לעונה 9 או 10 כבר.

פורסם

נ.ב. - ברן נוטיס באמת כייפית מאוד. הסרט שיצא גרוע [סיפורו של סאם אקס], אבל הסדרה אחלה.

הסרט חביב פלוס,לא ראיתי אותו בכלל (אם כי שמעתי עליו לא מעט) עד שסיימתי את כל העונות ברצף.

מי שחושב שהשחקן ב-Burn Notice דל בהבעות פנים עוד לא ראה את השחקן הראשי ב-Person of Interest

מי? פינץ' או ריס? :p

מזל שיש את סמין\רות ברקע ;)

אתם זורקים הרבה שמות של סדרות אבל לא מפרטים על מה הם ומה כל כך אהבתם בהם, שזה חבל כי מה שיעניין מישהו אחד ישעמם לי את הת*ת.

בשביל זה יש את סרטים\TVRAGE\TV.COM לסיקורים זריזים.

או שתעשה כמוני,תוריד 2-3 פרקים ותראה קצת מכל אחד,אם מעניין אותך - תמשיך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מי? פינץ' או ריס? :p

מזל שיש את סמין\רות ברקע ;)

ריס כמובן, למרות שלדעתי הכוכב האמיתי של הסדרה הוא [ספוילר]דב[/ספוילר]

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתם זורקים הרבה שמות של סדרות אבל לא מפרטים על מה הם ומה כל כך אהבתם בהם, שזה חבל כי מה שיעניין מישהו אחד ישעמם לי את הת*ת.

הכל זה בעצם איזה סגנון אתה אוהב, מדע בדיוני מתח פעולה וכו' וכו', לפי זה תדע מה לבחור.

Opel Adam S 2017

פורסם
ריס כמובן, למרות שלדעתי הכוכב האמיתי של הסדרה הוא [ספוילר]דב[/ספוילר]

דה..ברור לכל אחד ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...