Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת גולף. 2.0 TDI generation או 1.4 TSI highline 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החודש אני רוצה להחליף את הגולף 99 האגדית ולהתקדם לגולף 6 2009.

מצאתי אחת מנוע 2000 דיזל 140 כ״ס ג׳נריישן גיר רגיל (נדיר) עם 241KKM. יום שלישי אני הולך לראות אותה. במידה ולא יסתדר חשבתי לחפש גולף 1.4 TSI הייליין 160 כ״ס.

רוב הנסיעה שלי היא מחוץ לעיר. לגבי הצריכת דלק של הדיזל אני יודע פחות או יותר.

רציתי לדעת מה הצריכת דלק של הבנזין המדובר.

כמו כן גם לשמוע קצת על הגיר והמנוע של הדגם הנ״ל. חיפשתי עליו פרטים ולא מצאתי.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם (נערך)

אל תתייחס לחבר שבתגובה מעל, סביר להניח שהוא מעולם לא היה בעלים של רכב כזה. אולי לשכן שלו או לגיסו היה. ובמקרה הטוב, קרא חוות דעת על מישהו עם רכב משופר שאכל אותה.

אני בעלים של רכב כזה משנת 2010. אחרי כשנתיים הוחלפו לי המצמדים ונעשה עדכון תוכנה לגיר. במנוע לא הייתה שום בעיה מעולם.

צריכת הדלק בעיר בין 8-9 ק"מ לליטר, מחוץ לעיר בין 15-16, אבל כמובן שתלוי היכן. ברור שאם תעלה לירושלים או צפת כל יום זו לא צריכת הדלק שתקבל.

בכל מקרה, עם מנוע כזה קשה לקבל צריכת דלק טובה מידי, אי אפשר לא ללחוץ ולהנות ממה שהוא מפיק. שווה כל ליטר.

הנה מחיר טיפול שנתיים ו-3 שנים.

בכל מקרה, ברכב מהשנתון הזה, מדובר על מנוע בן 5 שנים, או שאין בעיה, או שכבר הבעלים הקודמים נתקל בה, ואתה אמור לדעת את זה על סמך ההיסטוריה של הרכב במוסך המורשה.

עריכה: הפסיקו לייצר אותה בגלל עלויות ייצור גבוהות ולא בגלל מנוע בעייתי.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אין בעיה לחלוק על מישהו, אבל צריך לבוא עם נימוקים ועובדות, לא רק על סמך זה שהפורום מלא בפוסטים שהמנוע הזה בעייתי.

וגם אם תביא דוגמה אחת או שתיים, זה עדיין לא מידגם מייצג.

באותה מידה שאצלי (ואולי אצל עוד שניים-שלושה) הייתה בעיה במשאבת דלק, יכול להיות שאצל מישהו אחר (ולעוד מישהו) הייתה בעיה במנוע. אז מה, זה כבר הופך את המנוע לבעייתי?

אם אני לא טועה, גם לאיל (bar72) היה רכב כזה, וללא שום בעיה במנוע.

פורסם

תשמע, זה שיש ריבוי תלונות על מנוע מסויים כן גורם ממני להמנע ממנו.

בר72 הוא לא אינדיקציה כי הוא החליף את הרכב מהר מאוד.

גם אני לא מכיר אישית אף אחד שהיה לו בעיה ב-DSG7. זה לא אומר שאני אלך לקנות רכב עם הגיר הדפוק הזה.

פורסם (נערך)

פאסאט 04 הוא מעריץ שרוף של של VW,ובגלל זה,בכל הקשור לרכבים של המותג הוא לא נותן להשמיע ביקורת מוצדקת.

תעשה חיפוש בפורום על גולף/גטה הייליין,בנוסף תעשה חיפוש בחול לגבי מנוע 1.4 160 כס בגוגל,בלי סוף תלונות ותקלות,אין פלא שVW הפסיקו לייצר את המנוע הזה מאד מהר.

מדובר במנוע שיש לו גם מגדש טורבו וגם מגדש על ביחד,צרה צרורה של מנוע,לטובתך,אל תתקרב למחלה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
בר72 הוא לא אינדיקציה כי הוא החליף את הרכב מהר מאוד.

הוא החזיק את הרכב עד לסיום האחריות.

תוך כמה זמן מעליית הרכבים לכביש החלו בעיות במנועים הבעיתיים?

פורסם

האופציה של הדיזל ירדה מהפרק עקב מוכר שלא עונה ונסועה שירדה ביותר מחצי.

אני עדיין מעוניין בגולף. איזה דגם עדיף? הבנתי שב2010 המנוע הוחלף.

אני מעוניין בהייליין כי אם כבר אני משקיע אז אני רוצה רכב מפנק.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...