Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ב2001 הוא היה הולך עם נעליים אפורות אולי היה שורד עד היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא סתם "נעליים אפורות". זה תמיד ניו-באלאנס 992 !

ועוד דוגמא, לא שאני משווה לקודמת...אבל תראו לי אדם אחד שלא יעשה איתו עסקים בגלל הלבוש המרושל והילדותי שלו !

Mark_Zuckerbergworst_dressed_man_Silicon_Valley-tt33.jpg

בקיצור, אחרי שכבר הוכחת מי אתה, אתה לא צריך לעשות שום רושם עם ביגוד.

פורסם

הוא אולי לא צריך להוכיח כלום לאלפי המתרפסים שמתים לקרבתו.

אם הוא חבר שלי ומגיע ככה לברית של הבן שאין לי, הוא עף הבייתה באותה שניה להחליף נעלים, מליונר או לא מליונר!!!

לארוחת ערב שאני מכין בבית לכמה זוגות לא יעיזו להגיע ככה.

ולא שאני איזה מתלבש סידרתי, גינס וטישירט שחורה רוב הזמן, אבל אם יש לי איזה פגישת עסקים/ ארוע חברתי אני אתלבש בצורה יותר נאותה לא בשביל להרשים אף אחד אלא בכדי להראות למארח שאני מכבד את הזמנתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלעד, אני זוכר איך הוא גמר, הוא מת, אבל תזכיר לי איך חליפות ולבוש מוקפד ומחוייט היו מונעים את מותו בטרם עת ?

האם אתה יודע מה הביא למותו בטרם עת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הוא חבר שלך, אתה תדע שהוא עלול להגיע כך ומן הסתם תבקש ממנו מבעוד מועד להגיע בלבוש אחר, ואם הוא באמת חבר שלך, אז הוא יתלבש בהתאם.

אבל אם הוא לא חבר שלך, ואיכשהו נקלע לאירוע ? האם הנוכחות שלו בברית של הבן שאין לך, בלבוש כזה, תהיה פוגענית ? אתה תעדיף שהשומר בכניסה לא יתן לו להיכנס, מאשר שיהיה נוכח בכפכפים ?

פורסם

לא צריך להגזים עם "שומר בכניסה" שעושה סלקציה עפ"י לבוש, אני אגש אליו בעדינות, אגיד שזה לא מקובל.

אם נחזור שניה לתמונה עם ההוא מהפייסבוק, ברור שהוא לא בא עם כפכפים כי "זה מה שנח לי" אלא הוא בא איתם בכדי להתריס.

אז שיתריס בבית.

מצד שני, אם הוא רוצה להוכיח לעולם שהוא אידיוט, אז הנה, הוא קיבל עוד הזדמנות, נראה שכבר קיבל וניצל כמה וכמה הזדמנויות.

פורסם

בלי קשר להוא מהפייסבוק, אני חושב שלברית שנעריכת בארצנו, בצהרי יום קיץ, לבוש כגון : חולצה מכופתרת, שתהיה בצבע "לילך" לצורך העניין, מכנסי ברמודה בהירים (ונקיים), וכפכפי עור של אלדו למשל, הוא בהחלט לבוש הולם ומכובד. לחתונה בערב ברור שלא הייתי מעז להגיע כך !

אבל זה אני...

פורסם

אין בניינו מחלוקת.

פורסם
סרטן דרכי מרה. עדיין לא יודע איך זה קשור ללבוש...

זאת הגירסה הרשמית. מה שבאמת קרה זה שבגירה הכניס שממית בבריתו של אברהם אבינו והזמין אותו לאירוע המרגש.

מר ג'ובס המנוח הגיע בלבוש המסורתי שלו למקום. עפ"י עדויות של כמה מהאורחים, הוא נצפה לאחרונה עוזב את המקום בלוויית מספר פרוקי רגליים ארסיים במיוחד ומאז נעלמו עקבותיו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

הי"ד.

לפחות עכשיו הטרנטולות שבעות, רק מתלוננות שהיה גרום.

פורסם

עם כל הכבוד לכסף של הילד מפייסבוק אם הייתי צריך לצאת למיזם משותף הייתי מחפש מישהו אחר.

עם כל הכבוד ליכולות הכספיות אני הייתי מחפש מישהו יציב ומאוזן ומי שבא בצורה כזו מצהיר שהוא עדיין ילד כאפות רק שהיום הוא מספיק מפורסם כדי שלא ירביצו לו בהפסקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עלה במוחי הקודר עניין שגם האביזרים חשובים בנוסף להופעה חיצונית מכובדת.

האם זה נושא שווה שרשור נפרד אן נתחיל לטחון את התיקים וחפתים כאן?

פורסם

נושא השרשור הוא הופעה מכובדת ולא הופעה על מנת לעשות רושם ולכן אביזרים לא ממש רלוונטים.

ועדיין, בלי להתדרדר לתיקי עור מאלפקות הרים סיביריות, לא הייתי מצפה שבפגישה עיסקית מישהוא יוציא לי מסמכים משקית מהסופר עם שאריות עלי קוסברה בפנים :lol:

פורסם
עלה במוחי הקודר עניין שגם האביזרים חשובים בנוסף להופעה חיצונית מכובדת.

האם זה נושא שווה שרשור נפרד אן נתחיל לטחון את התיקים וחפתים כאן?

אני בעד

• תוכן חדש...