Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עניין של השקפה. כשאדם לובש בגד מגונדר אני מניח שהוא רוצה להרשים מישהו שלא מכיר אותו. כשהוא מגיע לאירוע שבו הרוב מכירים אותו, זה קצת מוזר. למה הרשמיות? כולנו מכירים אותך.

אולי באירועים עם אנשים זרים זה משאיר טעם טוב. ככה סתם, על מי אתה מנסה לעבוד? :wink:

אתה וזוגתך מתכוננים לצאת בערב, היא מביאה הופעה, חבל על הזמן, אז אתה אומר לה, "וואייי, איזה יפה את" או "על מי את מנסה לעבוד?"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה וזוגתך מתכוננים לצאת בערב, היא מביאה הופעה, חבל על הזמן, אז אתה אומר לה, "וואייי, איזה יפה את" או "על מי את מנסה לעבוד?"?

במצב כזה, בשביל מה לצאת מהבית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סורי, אני בדיוק להפך. אם יום אחד אתפס בעניבה, אתם רשאים לירות בי על המקום.

עושה כל מאמץ בשביל לבוא הכי קאז'ואל שאפשר לכל מקום. המקסימום שתמצא אותי בעבודה זה עם חולצת פולו. לרוב מדובר בטישירט פשוטה. לחתונות אני מתאמץ ולובש חולצת כפתורים ומכנס שהוא לא ג'ינס, אבל לא יותר מזה. מצד שני, אני שונא את אלה שמגיעים בשורטס וכפכפי אצבע לכל מקום, זה נראה זוועה.

באירופה אני בדר"כ צוחק על אלה שמתלבשים בחליפות לעבודה או לארוחות צהריים או לפאקינג קולנוע. בעיני הם מנסים להיראות מכובדים בשביל שאנשים יתייחסו אליהם ברצינות. אני בכלל לא מרגיש פחות מהם בג'ינס והטישירט שלי. להפך, אני מרגיש יותר חופשי...

ובכל זאת, אני משתדל לכבד מעמדות יותר רשמיים ולו בכדי שלא להעליב אחרים. לא אגיע בבגדים זרוקים לאירועים בעלי משמעות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באירופה אני בדר"כ צוחק על אלה שמתלבשים בחליפות לעבודה או לארוחות צהריים או לפאקינג קולנוע. בעיני הם מנסים להיראות מכובדים בשביל שאנשים יתייחסו אליהם ברצינות...

אתה מסוגל לקבוע את ה"עובדה" הזו רק כי גדלת במקום אחר לגמרי.

אל תשכח שמרבית החברה האלה הלכו עם עניבה בתלבושת האחידה כבר מכיתה א'.

הלבוש הזה הוא חלק מהחיים שלהם, ענין של תרבות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אך ורק עניין של תרבות ומוסכמות חברתיות.

מאחר ובארץ רובנו חסרי תרבות, אז כל אחד עושה מה שבא לו, כמוני לדוגמה :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
. חולצה מכופתרת בצבע לילך

בנאדם, אתה מתדרדר מרגע לדודלי.

מה זה צבע לילך?

איפה יש צבע לילך הקשת? תראה לי ספר ילדים שבו רשום "...וכעת ילדים ציבעו את החולצה של אלעד בלילך..."

או שהמתוקים ליד ירושלים מתחילים להשפיע או שאתה מבלה יותר מדי זמן עם אישתך והחברות שלה או שאתה מתכונן לאירוויזיון.

זה לא יכול להימשך ככה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, אתה סתם יורד עליו. זה פשוט מה שהתאים למכנסיים שלו בצבע ורוד פוקסיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אענה לך ברצינות תהומית:

כידוע, גברים הם עיוורי צבעים וזוהי עובדה, שכן רק נשים מסוגלות להבחין בכחול-נייבי, ירוק-בקבוק, כתום-התנתקות ופוקסיה.

לגבי צבע לילך: בחיים לא העליתי על דעתי שקיים צבע כזה, עד שפעם בעבודה מישהי החמיאה לי על החולצה בצבע לילך שלבשתי באותו היום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מכיר את הסיפור על המלך שהחמיאו לו על דברים שלא באמת קיימים.

פורסם

באירופה אני בדר"כ צוחק על אלה שמתלבשים בחליפות לעבודה או לארוחות צהריים או לפאקינג קולנוע. בעיני הם מנסים להיראות מכובדים בשביל שאנשים יתייחסו אליהם ברצינות. אני בכלל לא מרגיש פחות מהם בג'ינס והטישירט שלי. להפך, אני מרגיש יותר חופשי...

...ולא מבין למה נותנים לי בננה... ;-)

פורסם
בנאדם, אתה מתדרדר מרגע לדודלי.

מה זה צבע לילך?

איפה יש צבע לילך הקשת? תראה לי ספר ילדים שבו רשום "...וכעת ילדים ציבעו את החולצה של אלעד בלילך..."

או שהמתוקים ליד ירושלים מתחילים להשפיע או שאתה מבלה יותר מדי זמן עם אישתך והחברות שלה או שאתה מתכונן לאירוויזיון.

זה לא יכול להימשך ככה!

די להפגין בורות, דיסקו

"מעשה בחמישה בלונים" מה היה צבע הבלון שהתפוצץ?

"צב על הגב" למה הפכו אותו לדעתך?

פורסם

פוקסיה? לילך? אפרסק לבן חצי בשל?

לגבי צב על הגב - הפכו אותו כי הוא נסע בעונדה סיביק שלו והתעווז על כמה עארסים. אז הם חסמו אותו, שלפו אותו מהאוטו והפכו אותו על הגב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואני חשבתי שהופכים צבים על הגב בשביל שכל ה 4 רגליים שלו יהיו פנויות לווקס.

• תוכן חדש...