Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לאירועים עם מקטורן ולא פעם או פעמיים חושבים שאני מקורב לבעלי השמחה או לחילופין ממפיקי האירוע/בעלי המקום.

חייב לצאת שבחתונה אחת לא הרגשתי כך מפני שצד אחד היו אמריקאים. אצלם זה דבר שכיח.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באירופה אני בדר"כ צוחק על אלה שמתלבשים בחליפות לעבודה או לארוחות צהריים או לפאקינג קולנוע. בעיני הם מנסים להיראות מכובדים בשביל שאנשים יתייחסו אליהם ברצינות.

הפוך גוטה. נקודת המוצא היא שאתה מכבד את המעמד והסובבים כשאתה מתלבש בהתאם, לא שאתה מבקש שיכבדו אותך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הפוך גוטה. נקודת המוצא היא שאתה מכבד את המעמד והסובבים כשאתה מתלבש בהתאם, לא שאתה מבקש שיכבדו אותך.

שים לב שאני לא מדבר על מעמד מכובד. אני מדבר על אנשים שאני רואה בארוחות צהריים במסעדות בלאי כאלו ואחרות, או בקולנוע, או סתם אנשים שמגיעים לעבודתם כמתכנתים בלבוש אובר-מכובד. בכל מקרה, מעולם לא הייתי ידוע בתור מישהו שמעניין אותו מוסכמות חברתיות בנושא לבוש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

אני יכול להבטיח לך דבר אחד ואין עליו שום עוררין, אתה מסתכל עליהם בתור X, הם לא רק שמסתכלים עליך הרבה יותר גרוע אלא שאם תקפיד להגיע כמו שלוך למפגשים שהם מגיעים אליהם לבושים בקפידה, מהר מאוד תגלה שבחלק מהמפגשים ההזמנה של "ההוא מישראל שמתלבש כמו הומלס" הלכה לאיבוד בדרך, כנ"ל בנוגע לענייני עבודה.

אתה עושה חטא גדול בזה שאתה מגיע לסביבה שונה ובמקום ליישר קו עם הנורמות שלהם אתה צוחק על הנורמות שלהם וזורק עליהם ז'.

לא מכובד והרבה יותר חשוב, בכלל לא חכם.

תן לסיני כרטיס ביקור רק עם יד אחת, נראה כמה עסקאות יצא לך מזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

יש לי כאבי ראש הסטריים מזה. אני עובד בחברה בינלאומית עם הרבה ישראלים, ולפעמים באים אנשים מהארץ לעבוד עם לקוחות או לפגוש אותם.

היה לי אחד שכשאמרתי לו מכנסיים יפים וחולצה מכותפרת הביא איתו את הג'ינס הכי פחות משופשף שהיה לו וחולצת קאובוי עם כותפות (אבל בלי טלאי צהוב).

עברנו בחברה למדריך מצולם למתלבש בחו"ל.

זה לא שביקשתי חפתים, ביריות גרביים, שלייקעס, עניבה ומטפחת תואמת או משהו.

בגירה, אני לא בטוח שההערות שלך לגבי רוני נכונות. נראה שהאסטונים רואים אותו כמינימום חצי מליארדר (ע"ע, מה הרכב הבא שלך, פרארי?), אז יש לו זכויות יתר.

הכרתי שומר ראש של מליארדר. חליפה כל יום, אבל הבוס לובש ג'ינס וטי שירט.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון. ברומא תתנהג כמו רומאי, בארץ תתנהג כמו פועל רומני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בנאדם, אתה מתדרדר מרגע לדודלי.

מה זה צבע לילך?

איפה יש צבע לילך הקשת? תראה לי ספר ילדים שבו רשום "...וכעת ילדים ציבעו את החולצה של אלעד בלילך..."

או שהמתוקים ליד ירושלים מתחילים להשפיע או שאתה מבלה יותר מדי זמן עם אישתך והחברות שלה או שאתה מתכונן לאירוויזיון.

זה לא יכול להימשך ככה!

+1

עם כל הכבוד לתדמית הגבר המטרוסקסואלי \ הטרוסקסואלי שתופסת תאוצה בשנים האחרונות, קשה שלא להתבלבל ולחשוב שנכנסתי לבלוג קהילתי משהו (:-

מבחינתי מישהו שהזמין אותי לברית בשישי ב 12 בצהריים באיזור תעשייה תלפיות בירושלים, ללא חניה לאולם ב38 מעלות בצל-זיוס, שלא יצפה לגרוש יותר מג'ינס כחול, פולו לבנה ונעלי עור.

את החולצה המכופתרת ומכנסי הבד אני שומר לאירועים מנובמבר עד אפריל באולמות עם חניה (:-.

מי שיוצא מאירוע וכל מה שהוא זכר ממנו זה חילול האופנה, אולי זה כי הרב היה אשה, החתן היה בעצם כלה והכל התרחש בתוך חצר הקהילה..חח

סתם, החליק לי, לא יכולתי להתאפק, הכל בסבבה :roll:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מצד אחד - כשביל גייטס או הנסיך צ'ארלס יושבים על האסלה - הם מוציאים את אותה הפסולת - לא איכפת לי מה הם לובשים.

מצד אחר - כבוד זה ערך מבית בו גודלתי.

תתלבש כרעות עיניך ואל תשפוט אחרים על מלבושם - כבד את המקום ואת האדם ואל תפזול זולתך.

מנסיון עם עבודה עם לקוחות יפניים - הם אלו שיעלבו במידה ותגיש להם כרטיס ביקור ביד אחת ולא בשתי הידיים והם גם יעלבו באותה מידה אם הם יתנו לך כרטיס ביקור שלהם ואתה תיקח אותו ביד אחת במקום בשתיים ואף יותר גרוע אם תכניס אותו לתוך הארנק ותתחוב את הארנק מיד אחרי זה לכיס האחורי בזמן שאתה מדבר איתם - הם יסתובבו ויחרימו איתך כל קשר!

זה אחד הדברים הראשונים שלומדים בסדנא עסקית-פוליטית מול לקוחות יפניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני לא מבין מה עניין שמיטה להר סיני? למיטב הבנתי מדובר באירועים חברתיים בארץ ולא בענייני עבודה.

כמובן שמכנסיים קצרים וכפכפים זה לא לעניין אך קח לדוגמא את חמי הקיבוצניק וחבר מרעיו שלכל אירוע יגיעו מגולחצים, מתוקתקים, עם הג'ינס / מכנס מחוייט הכי חדש שלהם מודל 1987, סנדלים תנכיות / שורש עם גרביים וחולצה בהירה קצרה מכופתרת. מבחינתם זה הטופ של הארון שלהם אז בשביל מישהו אחר זה עברייני לבוש או חילול? ניקוי הגבות מישהו הזכיר כאן? מזל שלא ביקשתם שישימו מייקאפ על החצ'קונים.

בחייאת דינאק, נראה לי שטיפת טסטוסטרון בכלל לא תזיק לשרשור הזה. מילא שכל אחד יבוא ויתלבש בצורה הכי יפה ומכובדת (גם אני מחזיק קו הפסקת אש בין הגבות) שהוא מבין, אבל משם להשליך לאיזה שהו סטנדרט מחייב?

כאליק

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בגירה, אני לא בטוח שההערות שלך לגבי רוני נכונות. נראה שהאסטונים רואים אותו כמינימום חצי מליארדר (ע"ע, מה הרכב הבא שלך, פרארי?), אז יש לו זכויות יתר.

הכרתי שומר ראש של מליארדר. חליפה כל יום, אבל הבוס לובש ג'ינס וטי שירט.

אני חייב להגיע לפגישות עם רכב מסודר ונקי ולבוש מוקפד אבל אם הייתי מספיק גדול וחזק בענף יכולתי להגיע עם כפכפים ואופניים חשמליות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רוני,

אני יכול להבטיח לך דבר אחד ואין עליו שום עוררין, אתה מסתכל עליהם בתור X, הם לא רק שמסתכלים עליך הרבה יותר גרוע אלא שאם תקפיד להגיע כמו שלוך למפגשים שהם מגיעים אליהם לבושים בקפידה, מהר מאוד תגלה שבחלק מהמפגשים ההזמנה של "ההוא מישראל שמתלבש כמו הומלס" הלכה לאיבוד בדרך, כנ"ל בנוגע לענייני עבודה.

אתה עושה חטא גדול בזה שאתה מגיע לסביבה שונה ובמקום ליישר קו עם הנורמות שלהם אתה צוחק על הנורמות שלהם וזורק עליהם ז'.

לא מכובד והרבה יותר חשוב, בכלל לא חכם.

תן לסיני כרטיס ביקור רק עם יד אחת, נראה כמה עסקאות יצא לך מזה!

בטח שיש עוררין. כמו שניטצ' כתב, המעמד שלי פה שונה ממה שנדמה לך. בקרב המקומיים אין לי שום נחיתות בשום מובן. זה גם נובע מהעובדה שאני ישראלי והם מודעים לכך שהחברה היא ישראלית, אבל לא רק. הרבה מזה קשור לכך שהאופי שלהם הרבה פחות אגרסיבי מהאופי הישראלי. הדרייב שלהם להצליח נמוך משמעותית והיכולת שלהם לשלוט בסיטואציות היא נמוכה. אם הייתי טיפוס כזה, הייתי יכול לדרוך עליהם בקלות. אני לא עושה את זה פשוט כי אני לא מרגיש בנוח להיות טיפוס דוחה...

אגב, אמנם באסטוניה זה לא העניין אבל בשוודיה ונורווגיה, שתי מדינות עשירות בהחלט, האנשים מאוד דומים באופי. הם שמחים בחלקם, חיים בחברה די מסואבת שיש בה הכל ואין להם דחף להצליח על חשבונם של אחרים. יותר מזה - הם לא ממש יודעים להתמודד מול אנשים שמציגים כזה דחף. שלבו את זה עם העובדה שהם מאפשרים לעשרות אלפי מוסלמים להכנס למדינות שלהם, ותבינו כמה המצב שלהם בקנטים - המוסלמים אוכלים אותם בלי מלח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

tanga, מי שלא מגוון מדי פעם בבגדים - בסוף יחשבו שהוא איזה דמות מסרט מצויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלעד, אני זוכר איך הוא גמר, הוא מת, אבל תזכיר לי איך חליפות ולבוש מוקפד ומחוייט היו מונעים את מותו בטרם עת ?

רוצים עוד דוגמא ? בבקשה :

93434191-einstein-tongue_custom-36fb0ce35776dc2d92eda90880022bf48a67e192-s6-c30.jpg

• תוכן חדש...