Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה למדנו בינתיים מהדיון הזה?

1. אם אמרת "צבע לילך" אתה אוטומטית מתויג כגיי.
  2. אם אתה הייטקיסט, קוד הלבוש מחייב אותך להתלבש כמו דושבג.
  3. אם אתה עומד בראש חברת הייטק, חובה עליך להיראות בציבור אך ורק בחולצה שחורה ומכנסי ג'ינס. אם תלבש לבוש מכובד יותר מישהו עלול לטעות ולחשוב שאתה מועסק שם בתור המנקה של השירותים.
  4. כאשר אנשים צריכים לבחור בין הנוחות שלהם לבין להגיע לאירוע בבגד מכובד, לרוב הם יבחרו באפשרות הראשונה.
  5. וגם לא יבינו מה הבעיה עם זה.
  6. ולא שזה ימנע מהם לתייג את כל מי שכן מבין מה הבעיה בתור גיי.

תענוג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר העלת את התמונה של האיש והברט, היום בראיון לכלכליסט הוא אומר

מולי אדן:

בעתיד נהיה מסוגלים לפתח צ'יפ בעל יכולות של מוח אנושי. זה לא שאלה של אם זה יקרה - אלא מתי זה יקרה

הוא בטח מבין במחשבים, אני מניח שגם בניהול, במסתורי המח הוא לא מבין כלום!

אז ברור, "מתי שהוא בעתיד נוכל גם להגיע ב 20 שניות למאדים באמצעות טלהפורטציה, בא נראה מישהוא מוכיח מה יקרה או לא יקרה עוד אלף שנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שכחת את הסעיף האחרון - בחירת המתלבש הטוב של השבוע.

אני בוחר בג'ניפר לורנס, שמוכיחה שפחות זה יותר.

פורסם
מה למדנו בינתיים מהדיון הזה?

1. אם אמרת "צבע לילך" אתה אוטומטית מתויג כגיי.
  2. אם אתה הייטקיסט, קוד הלבוש מחייב אותך להתלבש כמו דושבג.
  3. אם אתה עומד בראש חברת הייטק, חובה עליך להיראות בציבור אך ורק בחולצה שחורה ומכנסי ג'ינס. אם תלבש לבוש מכובד יותר מישהו עלול לטעות ולחשוב שאתה מועסק שם בתור המנקה של השירותים.
  4. כאשר אנשים צריכים לבחור בין הנוחות שלהם לבין להגיע לאירוע בבגד מכובד, לרוב הם יבחרו באפשרות הראשונה.
  5. וגם לא יבינו מה הבעיה עם זה.
  6. ולא שזה ימנע מהם לתייג את כל מי שכן מבין מה הבעיה בתור גיי.

תענוג.

אתה צריך להיות הייטקיסט "אקצנטרי" לכל הפחות כדי ליפול ב-2 ו-3.

אגב המנכ"לים / סמנכ"לים וגם ראשי קבוצות אצלנו שמופיעים בכנסים (לפחות 2 בשנה) מחויבים לחליפה 2 חלקים, אנשי מכירות בחו"ל גם הם מחויבים לחליפה 2 חלקים.

אגב לא להתבלבל, גם אצלנו יש כאלה שנופלים בזה, נראים כמו דושבגים, אם כי הם בצמצום.

כמו כן היה ראש קבוצה שהתעקש להגיע כל יום בחליפה 2 חלקים למרות שהדרג שמעליו (וגם זה שמעליו) בדרך כלל לא מגיעים בחליפה.

היום הוא כבר לא בחברה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגירה - יכול להיות שהוא הוריד את הכובע וחטף "זאפטה שמש".

מצד שני, קצרה היריעה מלהכיל את כל הדברים שהיום הם מובנים מאיליהם, אך פעם היו תלושים מהמציאות וניראו בלתי אפשריים.

פורסם

נכון.

ועדיין, אנחנו רחוקים מייצור ציפ בעל יכולות כמו המח בדיוק כמו שהאדם הקדמון שהכה בשתי אבני צור רחוק מאותו ציפ.

פורסם

הוא יודע, אבל כפי שציינת, כשרוצים כותרת מפוצצת אפשר לתת הערכה על איזה מוצר מהפכני, בלי לנקוב בנקודת זמן.

מתישהו בעתיד נוכל לעלות על חללית ולאכול צהריים במאדים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, הוא היה צריך להגיד משהו חוץ מ- "השנה נפתח מעבד קצת יותר מהיר, חסכוני באנרגיה וקטן יותר ממה שיש לכם עכשיו, כדי שמה שיש לכם לא יהיה רלוונטי יותר, ותירצו (ובשלב הבא תיאלצו) להחליף אותו בחדש..."

בחיאת, זה טריוויאלי, צריך להגיד גם משהו גרנדיוזי :?

פורסם
נכון.

ועדיין, אנחנו רחוקים מייצור ציפ בעל יכולות כמו המח בדיוק כמו שהאדם הקדמון שהכה בשתי אבני צור רחוק מאותו ציפ.

אתה טועה. כבר היום מדעני מחשב וביולוגים הצליחו לסמלץ בדיוק מלא פעולה של נויירון אחד, ושל קבוצה של נויירונים שפועלים במשותף, ולדמות לחלוטין את מערכת העצבים של יצורים פשוטים (כמה עשרות נויירונים במצטבר). מכאן ההבדל הוא בסדר גודל, והיות והמדע מתקדם בקפיצות מדרגה, אין שום סיבה שמכונות שמדמות מוח אנושי, ואף יותר מזה לא תופענה בעתיד הנראה לעין.

מצד שני, עם איך שאתה חי, אתה לא תחיה עד אז, אין לך מה לדאוג :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי אני לא טועה, היכולות היום מדהימות אבל הן בקושי מנקות 2-3 קשקשי שער שנמצאים על האפידרמיס בראש.

איפה הם ואיפה מח האדם.

פורסם
אני דוגל בשמירה על קוד לבוש המתאים למקום העבודה, אבל אחד הדברים שהיו מגוחכים בעיני היו חברות בארצות הברית בהם הקפידו על business casual במשך השבוע אבל ביום שישי היה dress down day ופתאום כולם באו לעבודה עם מכנסי משבצות, חוצות טי מקושקשות, סניקרס ללא גרביים וסוגים שונים ומשונים של כובעים - כביכול גם זה הפך להיות סוג של קוד לבוש.

זה הכי מוכיח שכל העניין הזה של קוד הלבוש הוא מגוחך. אם כולם רוצים להתלבש כמו היפסטרים, אז זה לא שארבעה ימים בשבוע הם מתלבשים יפה ויום אחד כמו דושבגז, אלא בדיוק להפך - שארבעה ימים בשבוע הם מתלבשים כמו דושבגז ויום אחד מתלבשים נורמלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...