Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עניין של השקפה. כשאדם לובש בגד מגונדר אני מניח שהוא רוצה להרשים מישהו שלא מכיר אותו. כשהוא מגיע לאירוע שבו הרוב מכירים אותו, זה קצת מוזר. למה הרשמיות? כולנו מכירים אותך.

אולי באירועים עם אנשים זרים זה משאיר טעם טוב. ככה סתם, על מי אתה מנסה לעבוד? :wink:

אינני מנסה לעבוד על איש. הרשמיות היא לכבוד האירוע - הרי ברור לך שאינך נפגש עם שאר הנוכחים לסתם ארוחת צהריים או קידוש של ליל שישי, אתם נפגשים כדי לחגוג/לציין משהו מאוד ספציפי. אסיפה שאינה מן המניין, אם תרצה.

בגלל שהנסיבות אינן רגילות, כך גם לדעתי הלבוש אמור להיות מיוחד ושונה.

לבוש מגונדר בצורה מוגזמת אינו מכבד את לובשו, נהפוך הוא: הוא מציג אותו באור נלעג ומגוחך. כמו בכל דבר אחר בחיים, זה הכל שאלה של מינון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי עצם הנוכחות מכבדת יותר מכל סוג בגד. בנסיבות רגילות לא היה מתקיים אירוע - זה לא שאתם נפגשים כולכם במסעדה הזו כל יומיים. הבגד לא מוריד מהיחודיות של האירוע.

מכל מקום ברור שאין סיבה להתגנדר סתם. גם בביגוד רגיל יש מינון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שוב: גם בקיום מצוות ומעשים טובים שבהם האישה אינה משקיעה בלנז'רי מפנק והגבר מצדו אינו מקפיד להפריד את החד-גבה אפשר ליהנות. השאלה היא האם זה מה שהיית מייחל לעצמך עד סוף ימיך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו דרך אחת להסתכל על זה. מצד שני, אם המעשים הטובים ממש טובים, מי מסתכל על הלנז'רי והחד גבה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

תראה, אם בר רפאלי לדוגמה היתה מציעה לי להצטרף אליה לסשן נמרץ של מצוות, אני מניח שלא הייתי מסרב. אם תוך כדי הסשן אני אגלה שהיא השקיעה בציציות שלה, אני ממש, אבל ממש אשמח.

אני מניח שגם אתה ;)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שדווקא בר רפאלי, אבל במעמד כזה לשים לב לבגדים זה קצת להיכשל ב gay test :lol:

פורסם
אפשר להביא בכיס ולענוב במקרה הצורך.

ואני טוען שאם יש ספק - אין ספק: הרבה יותר פשוט לבוא עם עניבה ולהוריד אותה ולשים בכיס במקרה והיא לא דרושה מאשר לבוא איתה בכיס, לגלות ששאר הנוכחים מעונבים, ולרוץ לחפש מראה כדי לענוב אותה (אני מעריך ש98% מאיתנו - כולל אני, שתקופות ארוכות הלכתי עם עניבה לפחות 3 פעמים בשבוע - צריכים מראה כדי לקשור את העניבה בצורה נורמאלית). מעבר לזה שיותר מכובד לבוא over dressed ולהוריד עניבה, מאשר לבוא under dressed.

זו לפחות דעתי.

פורסם
מת על עניבות

שם בכל מצב אפשרי,

בית כנסת, אירוע, חג.

דבר יפה ואלגנטי

איך אפשר למות על עניבות?

אחד הדברים הכי לא נוחים שיש. אם זה לא חונק אז זה מתנדנד ומפריע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

באופן אישי , ממש קשה לי עם האופן שבו אנשים מתלבשים לאירועים שאינם ביום - יום וחתונות בפרט .

כבר ראיתי אנשים שבאו עם חולצת משחק לבנה של ריאל מדריד לחתונה "כי זה לבן ונוח" - נוראי בעיני.

כמו, אגב, העניין הזה שאנשים מגיעים לקולנוע בכפכפי אצבע ומכנסי ים כאלה ואחרים .

בחו"ל, הלבוש לעבודה הרבה יותר רשמי מכאן, מכנסי בד ספורט אלגנט וחולצה מכופתרת זה נורמה בהרבה מאוד מקומות,

אז אצלינו זה ג'ינס וחולצת פולו ברוב חברות ההיי-טק. מילא. זה בסדר.

אבל לאירוע, מן הסתם שאנשים צריכים להשקיע, תכבדו את מי שהזמין אתכם, תלבשו חולצה מכופתרת ומכנס מחוייט לכמה שעות לא יקרה כלום !

אני כבר לא מדבר על נורמות הלבוש בחו"ל מול ישראל ,

על לבוש בשיטת הבצל עם כמה שכבות (כרגע חם מידי לזה אצלינו),

או רכישה של כמה מכנסי בד ספורט אלגנט "חצי מחוייטים" ליום יום כדי להיראות קצת יותר נחמד מהג'ינס הקרוע שכל העולם מסתובב איתו .

אבל בסופו של יום , זה נטו עניין של נורמה , ובישראל כמו בישראל לצערי , הנורמה היא "אני לא סופר אף אחד ולובש מה שנראה לי הגיוני" - לא מה שקוד הלבוש מחייב או "ממליץ" וחבל.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זכור לי עובד עולה חדש מרוסיה, בערב חג של יום העצמאות הוא הגיע לעבודה לבוש חגיגי, לקח זמן עד שנפל לי האסימון.

אבל, וואלה זה נקרא לתת כבוד, חג וכולנו באים לעבודה "זרוקים" והוא בא מכובד.

אין מה להגיד, אנו כאן בארץ נוטים ליישר קו כלפי מטה.

• תוכן חדש...