Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

הגיע הזמן להגשים סוף סוף את החלום, ולקנות רכב ספורט שיענה על הצרכים שלי.

וישבתי וקראתי מאמרים באינטרנט על רכבי ספורט בתקציב 140K+-

קראתי על 208 GTI , מגאן ספורט, RCZ, ואפילו על EVO ו- STI.

ובסוף מה שבחרתי זה גולף GTI דור 6 ואופל קורסה OPC.

ועכשיו אני יודע שבין 2 הרכבים הללו יש הבדל של שמיים וארץ. הגולף עולה על כול פרמטר על הOPC גם מבחינת האיבזור,האיכות וגם מבחינת הכוח, אבל מבחינת האמינות זה עדיין מוגדר אצלי בסימן שאלה. קראתי בכול מיני פורומים בארץ ובחו"ל על האמינות של הגולף (מדובר על גיר ידני) חלק משביחים נפלאות את המנוע וחלק לא גדול ציין שהמנוע שבק חיים בגיל מאוד מוקדם, וצריכת שמן מאוד גבוהה. לעומת זאת הקורסה הפגינה אמינות מופלאה.

ודרך אגב הקורסה מבחינת ביצועים, קיבלה ציונים מאוד גובהים.

ואגב את אחד מן הרכבים הללו אני קונה יד 2 ולא חדש מהסוכנות. ושמתי לב שהרוב הגדול של GTI הם משופרים, אשמח מאוד לדעת מה הסיכון בקניית רכב כזה משופר.

אם יש למישהו את אחד מהרכבים הללו אשמח לחוות דעת מכול הבחינות.

הצריכות שלי בעיקר מהרכב שיהיה חד בפניות, כמובן שיהיה מהיר בקו ישר ושיהיה פתוח לאפציה לשיפורים, כמובן גיר ידני חובה, ומעל 190 כ"ס(מוגדש) .

אל תציעו לי את הלאון, בחנתי אותה והיא לא עונה על הדרישות שלי.

פורסם

לדעתי זה גם תלוי בן כמה אתה ומה השלב שלך בחיים, כי אם למשל יש מצב שבעתיד הקרוב תהיה בעל משפחה, הייתי אומר לך בכיוון של הגולף כי היא הרבה

יותר פרקטית ומתאימה למשפחה ועדיין ספורטיבית ברמות. אם העניין הזה לא על הפרק אז זו התלבטות אחרת. מצד אחד הגולף יותר חזקה משמעותית באמת, אבל מצד שני הopc נחשבת לספורטיבית מאוד אקסטרימית, פחות סלחנית לטעויות אנוש ויותר מאתגרת לנהיגה ספורטיבית מהגולף. מה גם שהקורסה ב130k זה מאוד מפתה.

תנהג על שתיהן ותשתף

פורסם

אני רווק ולא מתכוון בשנים הבאות להקים משפחה.

אבל העניין הוא שהקורסה באה עם פחות אבזור לעומת הגולף שזה הבדל שמיים וארץ.

אבל מה שמעסיק אותי יותר היא האמינות של הגולף GTI גיר ידני ולא DSG

פורסם

האמינות של הגולף היא טובה.

בהתחשב בשאר הפרמטרים שציינת אני חושב שדווקא הקורסה מתאימה לך יותר. אתה מקבל רכב חדש עם אחריות והמבצע שיש כרגע על הרכב הופך אותו לבחירה מאוד אטקרקטיבית.

תוסיף לזה את העובדה שמאוד קשה למצוא גולף GTI משומשת במצב סביר ואני חושב שההחלטה שלך תהיה קלה יותר.

פורסם

במחיר שאתה מדבר, אני משער GTI בת שנתיים-שלוש. ראית בכלל GTI ידנית בשנתונים האלה? כי אם השאלה היא אקדמית בלבד, אז חבל על הזמן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה צודק, אכן מדובר בגולף בת שנתיים -שלוש. וכן ראיתי ידניות כאלה בלוח יד 2, אם אני לא טועה יש רק 2 כאלו למכירה.

ושאלה אחרת לגמרי יש פה בפורום נציג של אופל שאני יכול לשאול אותו כמה שאלות?

פורסם

קשה לי להאמין שתוכל פה לשאול שאלה שנציג ידע לענות עליה אבל חברי הפורום לא ידעו.

SHOOT!

גם אני מצתרף לדעת שבמבצע הנוכחי על הקורסה, אין פה בכלל שום לבטים, קנה את אחת מהאחרונות שנשארו ותהנה מעבר לרכב מצוין, מאחריות מלאה.

כמו שאמרו לך, GTI ידנית שמורה במצב טוב יהיה קשה מאוד למצוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...